33

Анонимен

преди 4 години

Аз пък купувам само от maslo1.bg, до сега проблем съм нямал, и цените са им ниски, пък какво ли не съм чувал за тях че продават само ментета.

32

Анонимен

преди 4 години

до 31Каква държава бе, всичко е на авто пилот в Бойколандия тоя унищожи държавата!

31

Анонимен

преди 4 години

Мислех че за фалшивите стоки в търговската мрежа се грижи държавата а не разни долнопробни сайтчета да ни дават махленски съвети?!?!

30

коки

преди 4 години

Извода е купувайте само от Дунев,всичко друго е менте.

29

Само питам

преди 4 години

А , уж било суша.

28

iordan

преди 4 години

Това си е реклама на Дунев,за да си продава маслата тройно и четворно.Така е при всички по големи сервизи.Вижте на какви цени продава Дунев ,маслата и какви са при официалните вносители.

27

хехе

преди 4 години

До Анонимен 1Сега му хвърлих един поглед на eurocarpart. Примерно пише OEM Standard Thermostat - (Марка автомобил), от което би следвало, че това е официално предлаганата част от производителя. С малко ровене в инфото става ясно, че е друг производител в случая FACET. Не отричам, че от вън е изгодно да се поръчва и са по-малко ментетата сякаш, но е добре да се чете основно и какво предлага като гаранция продавача. Че има неща, на които смяната им струва повече от часта.

26

Анонимен

преди 4 години

Последно са с 3 пъти по високи или 3 пъти по ниски цени, не става много ясно. Това реклама на сервизи Дунев ли е? Че там почти нищо не разбират...

25

Явор

преди 4 години

Добре че с тази статия ни казахте как да се предпазим от фалшивите.Някой разбра ли как?

24

Анонимен

преди 4 години

Ние ли да се предпазим? А държава няма ли? Тя за какво е ако всичко ние си правим, СОТ плащам на някъкви, фълшиви стоки навсякъде, мръсотия до шия, и накрая искат такси. Ай сектир спирам да им снасям и ставам като племето, искам всичко безплатно

23

Бай Шиле

преди 4 години

Мойто е от това с краварката в долния ъгъл и няма проблем маже та кине филията.

22

Анонимен

преди 4 години

Има си и много оригинални неща вече на българския пазар, но не струват 2.50 и не можеш да ги купиш от кварталната дупка препоръчана от кварталния пияница. Стария Мерцедес си го поддържам основно с немски части на Lemforder, Bosch, TRW и истински масла със спецификация 229.51, но знам откъде да ги купя и не очаквам да са "на далавера"...

21

карам

преди 4 години

карайте без масло !

20

Анонимен

преди 4 години

Доктор Мермерски почнал и масла да прави, както добавки за бензин, дизел и газ ... хахах, и това на фона на доктора на струг :D Не става ясно какво общо има, но важното е, че продава човекът. На десетократно по-високи цени. Е, как няма да понижиш разхода на гориво, когато към 10 литра гориво добавиш половин литър добавка (вероятно пак гориво).

19

MaйMyнaтa

преди 4 години

Тоя Дунев не беше ли състезател, а на монтьор се прави сега.А иначе, си е така. Едва си намерих истински Кастрол, вече е над 15 000 и не ми се мисли..

18

Чалга и боза

преди 4 години

В българия всичко е ментак.Като хванеш от моторни масла,авточасти,хранителни продукти и стигнеш до хората.

17

ХИН

преди 4 години

Има масло-менте, но има и менте писарушки. Оправете си подзаглавието. Ясно е че, цената е "по-ВИСОКА" в нета

16

до 15

преди 4 години

Е толкова ли е трудно да видиш в сайта на Бардал (не тая българска измислица, разбира се, а официалния сайт) кой е официалният риселър у нас?! Хора, 2020-та година е, всякаква информация я има онлайн на 1 клик разстояние. Такъв официален вносител не съществува за България, ще дам жокер. Какво и откъде внасят- питайте си тях. Разбира се, това не означава, че внасят менте. Напълно вероятно е маслото да е истинско. Това с маслата е малко като Ричката- Липовона, правен в Мексико. Истински е, бе.

15

Гост

преди 4 години

Още един глас за Бардал - пълна синтетика. Последният път сложих такова и съм доволен. Купих от магазина на Масло1, но не съм напълно сигурен, кой е директен вносител. Колега, помагай ако знаеш имена! Не съм сигурен, че ще ни разрешат тук рекламоподобни съобщения, но рискът от мошеници е много голям.

14

Анонимен

преди 4 години

Аз карам с М 10 Д и е супер евтино и оригинално