53

Ivan

преди 4 години

Този вносител коректен ли е: https://oils.orbico.bg/ ?

52

Митко

преди 4 години

Макскар са номер 1 по фалшиви масла.

51

Коко

преди 4 години

Да, заради такива балъци като теб тези сервизи свалят по 3 кожи.

50

жожи

преди 4 години

маслото не е фалшиво само когато ви го продаде сервиза на тройна и четворна цена, от тази която го е купил. А че ще е същото, това е друг въпрос.Тогава като ви се разтропа двигателя, причината според сервиза няма да е маслото, а друго, примерно горивото. Трябва да си купувате и него от сервизаАбе, сервиз да си и да има кой да те слуша

49

Един от Северозапада

преди 4 години

И това, което казах по-долу, при условие, че автомобилите сеа, че те като цяло и отделните им компоненти са проекирани така, че да издържат максимум 10 години!

48

Един от Северозапада

преди 4 години

Дааааааааааааааа, само маслата са виновни, да знаете! Да не помислите, че горивата не струват, че всеки купува на едро и кръщава както си иска, с биодизел или каквото там му попадне, кондензат, други леки фракции..... А дизела, дето сипахте, сигурни ли сте че е дизел, а не леко корабно гориво, или котелно гориво, или е само процент от тях добавен към дизела? А добавките, дето сипвате, сигурни ли сте че са полезни за двиател, цветни метали в нео и уплътнения?С каква хартия са китайските филтри?

47

usa

преди 4 години

абе тука що няма ментета ??

46

Анонимен

преди 4 години

Механиците в сервиз Х казали, че ВЕРОЯТНО маслото било фалшиво. Ха-хааааа.

45

Анонимен

преди 4 години

Той италянеця като я купи, докато я продаде масло не сменя, вие после мислете какво масло да слагате..... Само гас, не му мислете,... още много варели нов внос има.....

44

Анонимен

преди 4 години

В днешно време трябва да си голям ***,за да си купиш моторно масло менте.Има много вносители и конкуренцията е жестока.

43

Анонимен

преди 4 години

Що бе само маслата ли са фалшиви -нали на Б.Б зетя вкарва замразено месо -то не е ли фалшиво като го купувате за прясно

42

мерсиНоНе

преди 4 години

Дунев не не благодаря, ама аз от Вашия оригинален сервиз съм си патил, точно от оригиналните ви продукти, ама хубаво е да светнеш другите може па да вържат. Успех !

41

Готин

преди 4 години

Жалка рекламка!Само да попитам: Кой осъществява контрола на продаваните в търговската мрежа масла и технически продукти? Къде е КЗП? Къде са институциите!? Спинкат ли, а!?Мъкаааа, мъка! Да ти таковам и ,,държавата,,!

40

Rmn

преди 4 години

И какво излезе сега (сигурно се пита Дунев)? "Вместо да излезе една скрита реклама, то какво стана!!!" Отделно колко некадърно написано. Само заглавието ни стига за такава канстатация

39

Анонимен

преди 4 години

Кой е този фамозен Митко Динев, който по-надолу става Дунев? Каква кола кара, какво масло и къде го е сипал? Защо трябва да вярвам на мнението на анонимни "техници"? Казва се "купих си такова и такова масло от еди си къде, колата почна да плаче, отидох в еди кой си сервиз и и човекът ХYZ направи тест на маслото" и т.н. А не тинтири-минтири дрън-дрън ярина.

38

Нинджа

преди 4 години

Като стигнах до Дунев и спрях да чета....."Бихте ли да ми смените този тройник?" Сложихме ви американска добавка в антифриза.... Менте

37

цьць

преди 4 години

Новите двигателчета са като напудрени девойчета. Ако духнеш в гърловината на двигателчето може да 'пресечеш маслото'. Същото е и с горивата. Още си спомням стария дизел с механична помпа - карал съм го с олио много пъти, зимата съм подкачвал ръчно гориво , за да се прибера от Балкана на няколко пъти. С нова кола - просто светва таблото като коледна елха и измръзваш на място.

36

божеееееейй

преди 4 години

В заглавието "Те най-често се продават в интернет, а цената им е три пъти по-висока"в статията "Фалшивите масла се предлагат предимно в интернет, тъй като там контролът е по-труден, а цените са от 2 до 3 пъти по-ниски"

35

Анонимен

преди 4 години

Репортерчето на НОВА,гаранция е правил ремонт при Дунев,дали е лапнал голямата отстъпка.

34

Анонимен

преди 4 години

Ако питаш Дунев Масло1 са менте.Иначе и аз само от там купувам.