58

Г. Сомов

преди 4 години

Доста мъгливо беше тази сутрин. А този с всичките си пари не успя да плати на пилот с сертификат на инструменти. Опитвал се е да намери 101 в мъглата и се джаснаха в джендема. Жалко за загиналите деца.

57

Анонимен

преди 4 години

Аз съм в траур, днес няма не отидох на работа. За утре ще видя, ако успея да се посъвзема, ще ида - няма как

56

Реално

преди 4 години

никой не му пука на дyдyкa.Само разни евроатлантици куткудякат и бръщолевят нелепости и измишльотини.Превъзнасят се мааааалко повечко отколкото трябва и си придават важности.То пък и какво ли да очакваш от евроатлантици.

55

крокозавър

преди 4 години

Кофтикус.

54

Александр Овечкин

преди 4 години

Он был легендой баскетбола и всего мира. Это тяжелая потеря, приводит The Athletic слова Овечкина. Я знал его лично. Коби всегда хорошо ко мне относился. Мы встречались с ним три или четыре раза, он всегда узнавал меня и жал мне руку.а сега понимали!?

53

Ром"с

преди 4 години

Много е лошо това което станало ,жалко за него за детето и другите !Но Днес ,не го поднасяайте тъй,че целият свят е потопен в скърб...просто просто ... .

52

до 54

преди 4 години

Е, не може всички да сме с толкова изтънчени маниери и безупречно възпитание като тебе.То ако остане ти да оценяваш, ще излезе, че трябва да те направим генерален секретар на ООН.Поне...

51

А М И Н

преди 4 години

Убиха го масоните като куче го утрепаха заедно с една маса народ невинни. Вижте, че всички собственици на отбори в НБА са евреи? Да не мислите че ей така всеки може да стане супер звезда? Защо не *** Дънкан да е най-великия или Винс Картър, или пък Макрейди =? Кой реши, че К.Б. от Л.А. ще е 'суперзвездата на нашето време'? Те го издигнаха (масонската ложа) , те го и свалиха (за съжаление в буквален смисъл)

50

Бау

преди 4 години

Жалко за пича :( Злобните бедни расисти са пак недоволни... Нищо ново.

49

Анонимен

преди 4 години

27 януари да се обяви за ден на траур в България от днес нататък.Да не се учи и да не се работи на този ден всяка година в чест на великият баскетболист!

48

мишо бирочето

преди 4 години

животът е кратък, днеска си тук, утре не. живейте, бъдете добри и научете че торбите с пари не могат да купят време, щастие и любов. а кобито и да плачем и да не плачем нема да го върнем. да скърбим за някакъв непознат дето не знае че съществуваме го намирам за малко странно. па и той не е като да не си е отживял. жалко за децата на борда, лека им пръст на всички.

47

redordead

преди 4 години

Велик спортист, а коментарите по-долу само показват защо държавата ни е на това дередже - пъкна масово с оскотяли индивиди...

46

Даааам...

преди 4 години

Аз предлагам евоатлантическите му фенове да му издигнат паметник на центъра на София със свои пари, щом е толкова известен, важен и безценен.Даже два, за всеки случай, ако нещо стане с първия...

45

Кармен Младенова

преди 4 години

Кой е тоя бе? Не съм чувала,не го познавам и не ме интересува. Каква е тая"мода" непознати личности да ги величаят или да скърбят за тях по "нашите" медии.

44

Анонимен

преди 4 години

Почивай е мир, Великане! Коби въодушевяваше няколко поколения с играта си и с всичко извън терена.Тук из коментарите може да видите колко първобитен и *** народ сме.

43

сф

преди 4 години

сас

42

Анонимен

преди 4 години

Дано не е вярно, но и състезателят по пинг понг Джун Джан бил загинал. На 99 години от старост. Ама май е вярно, щото къде кой срещна, всеки реве като карпатска мечка.

41

Анонимен

преди 4 години

Ако наистина чак па толко много "скърбяха" разните "дзвъзди", нямаше да се изтъпанчват къде ли не, та да ги видят повече хора, дето не са баш като тях големи дзвъзди.

40

Анонимен

преди 4 години

Никой не му е виновен.Ако беше ходил, щеше да е жив.

39

Анонимен

преди 4 години

Велик баскетболист!Мир на праха му.