78

Анонимен

преди 4 години

Може да е бил всякакъв, но се е замозабравил за да купи хеликоптер и да превозва дъщеря си до залата за тренировки. Убил детето си и себе си вместо да ходи по земята и да се радва на живота и парите си.

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 78Мухаха.А ти си голям удачник, сигурен съм.

76

Асан Герберджията

преди 4 години

Транспозиционирах...благодаря..

75

Респект

преди 4 години

Какво се връзвате на коментарите на ***, които праскат коментарчета, защото или са безработни, или просто са смазани от животеца...*** е, че в сайтове като Днес.бг, подобни индивиди имат трибуна, макар и доста мизерна. Отиде си една легенда, която остави следа в света на спорта и ще се помни вечно.

74

Поручик Ржевски

преди 4 години

Този не го познавам и се чудя дали да се потапям в скръб както ми внушават??

73

Анонимен

преди 4 години

айде по-спокойно с тая катастрофа. Загинал е човекът, лошо за близките му, ама чак пък да "потопи света в скръб"...?! Прекалено е. Да не е Айнщайн? Аз лично не съм потопен в скръб и не виждам защо трябва да бъда

72

Анонимен

преди 4 години

Хора, четейки коментарите ви ,осъзнаван че 90% от вас сте неудачници в живота, озлобени и жалки същества хабящи кислород. Поне в такива моменти си задръжте жлъчта която сипете бездушници изпаднали !!! Почивай в мир ЛЕГЕНДО !

71

Анонимен

преди 4 години

До 58Прав си... ти особено Неможеш. Нито да си човек, нито атлантик, нито богаташ, нито беден. Ти си просто един никой :) Което е по-лошо от всичко останало. Винаги съм казвал че проблема на едно общество, не са 200 политика... Ами самото общество. Тук много индивиди днес потвърдиха теорията ми.

70

Анонимен

преди 4 години

До ZvezdiМного жалко, че са загинали - млади хора, детенце... Жалко, не дай боже - никому!Бог да прости!Ама да им имам заглавията.... "Потопи в скръб света", айде стига! Потопени в скръб са близките и приятелски кръг

69

mm

преди 4 години

Кобе, Кобе, на кого ни оставяш , Кобе?

68

Zvezdi

преди 4 години

Българина скърби само за празния си търбух. Скърбим за суровите недопечени соеви кебапчета, кюфтета и наденици с гарнитура от гранясали пържени картофи и топла бургаска бира, които не сме изпили и изяли. Стотинките, с които сме се минали в супермаркета на касата, задето погрешно сме прочели етикета от неграмотия. Ипзуснатите посещения петък, събота и неделя в чалготеката или на някой пайнер концерт. Само за това на българина сърцето му се къса както би се изказал Антон Радичев.

67

мишо бирочето

преди 4 години

до пияница мистик: ти си човека какво да ти кажа. бройкаджия, че и с имение на четвъртия етаж в КООПЕРАЦИЯ. брей.... сега кажи и че си от обръча на фирми на шиши и *** и сваляме левски от пиедистала и ти правим приживе паметник. герой. ПС: няма да те анализирам тука да не правим сеир ама си намери психоаналитик и го питай какво търсиш в бройкаджийството и защо се правиш на велик във форумите.

66

Анонимен

преди 4 години

Е как няма да съм потопен в скръб и да роня крокодилски сълзи, пребил се е в мъглата черен спортист от братския американски народ.Голяма драма ако беше закарал черния си *** и дъщеря си с метрото, или автобуса?

65

Анонимен

преди 4 години

Не е.Беше.

64

Анонимен

преди 4 години

Коби е много повече от един спортист :)

63

Анонимен

преди 4 години

О, да то тук пишат коментари само преуспели евтроатлантически богаташи като тебе, които се чудят къде да си харчат парите.

62

Анонимен

преди 4 години

Разбира се че е тъжно, когато КАКЪВТО И ДА Е ЧОВЕК УМИРА, ИЛИ ЗАГИВА! Но заради един спортист "светът да се потопи в скръб"?????????????????????? Ами за тези хора, които ВСЕКИДНЕВНО загиват в Близкия Изток във войните, започнати от "цивилизования свят", за ТЯХ НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА СКЪРБИ???? Сред тях сигурно има МНОГО ТАКИВА ТАЛАНТЛИВИ И СПОРТИСТИ, И УЧЕНИ, И ЛЕКАРИ.................Айде еуропейци..........СКЪРБЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!

61

пияница мистик

преди 4 години

До мишо бирочетоВ грешка си. Торбата с пари може да ти купи всичко, включително щастие. Ако не бях изкарал една торба пари сега още щях да съм под наем в Банишора, а не да имам собствен апартамент в кооперация в центъра на София. Нямаше да *** една камара млади ВИП ескорти и още толкова златотърсачки, дето като видят, че си с кинти са готови на всичко. И накрая намерих и любовта....Е, в лицето на омъжена жена, но това са подробности

60

Анонимен

преди 4 години

Никой не му пука на шишарката, кой и какъв е тоя.

59

Анонимен

преди 4 години

Каква злоба само. Коби е направил повече от всички вас злобеещи тук за идните поколения. Въодушевявал е и е мотивирал хиляди. Човек, от който може да се научи много. Но няма как да разберете като Галин и Емануела са ви идоли.