95

Bbn

преди 4 години

Демек няма виновни щото не е имало ходроинженерчета а са кой е виновен що не съдитр природата все пак не е валяло дъж

94

Анонимен

преди 4 години

Ахмед Доган е тук ...я му дайте 1 милион за съвет

93

Едуард Петров

преди 4 години

Ето идея за България! 1)Консолидация около идеята на Президент Радев за промяна на ретроградната Конституция, да я актуализираме, за да е АДЕКВАТНА! 2)Отиваме към Президентска Република! Президент с широки пълномощия: Да разгонва КРАДЛИВОТО Н.Събрание от негодяи,Да уволнява некадърния Министерски Съвет,Да привиква Гл.Прокурор и да го стимулира към работа в полза на Държавата и стриктна отчетност пред Народа, Да подкрепя Гражданското Общество,което е Стожер на Демокрацията в страната! И ДРУГИ...!

92

Едуард Петров

преди 4 години

АНОНИМНИ СТРАХЛИВЦИ СТЕ И КАК ДА ВИ СЕ ДАДЕ ДОВЕРИЕ? ПЛАЧИТЕ, ХУЛИТЕ, РУГАЕТЕ, А ЕДНА СВЕЖА ИДЕЯ ЗА РАДИКАЛНА ПРОМЯНА НЕ ДАВАТЕ! България загива, ама хайде де! МЪЖЕ ЛИ СТЕ, ЖЕНИ ЛИ СТЕ, ДЕЦА ЛИ СТЕ, НЕ ЗНАМ! Но знам, че без МЪЖЕ, коя да е държава, БЪРЗО СЕ ЗАГУБВА! ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ ОТДЕЛЯТ 50% ОТ СИЛИТЕ СИ ЗА СЕМЕЙСТВОТО СИ, А ДРУГАТА ПОЛОВИНА-ЗА СЪХРАНЕНИЕ И РАЗВИТИЕ НА ДЪРЖАВАТА СИ! Истинските мъже не бягат от Родината си, а със зъби и нокти се борят, за да я бъде и да не е на последно място!

91

Анонимен

преди 4 години

До Инженер 106Това е повсеместно. Не е само при инженерите, не е само за "високи" длъжности. Така е при учители, администрация- общинска и областна, кметове, НАП, НЗОК, ДАИ..., всички позиции от хигиенистката до горе са "има вече човек". Партийно правилен човек.Специалистът, професионалистът, работохоликът, умният, мислещият човек е аут.Той няма шанс и реализация в Бг. И ще продължи да е така.

90

Инженер

преди 4 години

Явявал съм се на 2 конкурса в държавна институция за експертна длъжност. И двата пъти "загубих" конкурса по начина, по който се сещате. На втория конкурс на една от жените в комисията й стана съвестно явно, защото докато пушеше отвън след конкурса ми прошепна да не се надявам, "имало вече човек на шефа за позицията".Ето такава ви е цялата работа - шуробаджанашка. Напълнили сте дядовата ръкавичка с всичките си чинки, сойки, етърви и любовници, а кадърните кучета ги яли. Кой ще работи обаче?

89

Инженер-2

преди 4 години

До: Инженер (номер 96)Нали? И проблемът да ти кажа не е от вчера, нито от последните 30 години.Още преди 1989 г. когато учих във "великото" ВМЕИ "В.И. Ленин" в София разбрах, че инженерите нямаме бъдеще.Ако сам нямаш желание, време и способности да се обучиш, никой няма да те научи нищо.Пълнеха ни главите с куп излишни неща, като Гражданска Отбрана, Научен Комунизъм, История на БКП, а специалните предмети бяха пълна скръб. Нямаше съвременна апаратура за лабораторни упражнения и т.н.

88

човек

преди 4 години

До: номер 104Имаше преди години една песничка на актрисата Мая Бежанска: "Работа насам няма работа натам, работа ми дайте за да се наям!"Е, вече не е актуална!

87

човек

преди 4 години

До: номер 102Ти май забравяш, че бай Тошо умря?Комунизмът също.Нищо не може да задържи никого в България.Единственият начин е диктатура, огради с телени мрежи по границите с ток с високо напрежение, кучета убийци и войници с калашници които да стрелят по всеки който се опита да бяга. Така беше при бай Тошо.За да излезеш от комунистическия рай ти искаха изходна виза (а не входна).Единственият легален начин да емигрираш беше да се ожениш за чужденец/чужденка.

86

Анонимен

преди 4 години

Продължавайте да унижавате специалистите си. Продължавайте на 10 партийни назначения по институциите да пускате по един истински специалист и да го гърбите като магаре, докато парашутистите лочат кафета и си лакират ноктите по цял ден. Иде време, в което ще се молите някой да свърши каквато и да е специализирана работа. Мантрата "аре чупката, 100 такива кат теб чакат отвън" отдавна е минало.

85

Анонимен

преди 4 години

"Има липса на хидроинженери у нас"...... не вярно, има един и той е достатъчен за цяла България, това е титана, мъдрата мисъл и корифея на на хидрологията. Познахте кой е, нали? Та за какво са Ви други, този не е ли достатъчен?

84

решението

преди 4 години

Ясно е ,че всеки който отбира от математика става програмист заради парите.Чуждите фрими дето дават големи заплати на програмистите обезкървяват интелектиално нацията.Решението е да се намалят заплатите на програмистите. Най-лесно , бързо и справедливо е да се вдигнат данаците на програмистите. Тъкмо и хазната ще се напълни.

83

Гост

преди 4 години

Да се обърнат към Философския факултет на СУ.Там са най-добрите ...

82

Анонимен

преди 4 години

Какво ни интересува дали има инженери, вкл. хидроинженери? Интересуваме се само дали има банани и дали има тоалетна хартия. За тях пишете!

81

Анонимен

преди 4 години

Хидроинженерът е Един. Той обикаля язовирите с летящата си чиния наречена Вечният Сокол, а около нея гравитират обръчи от фирми и едно прасе-касичка с масата на Юпитер. Има и куп спътници от НСО засмукващи мильони левове - тируриру тируриру!

80

Мен

преди 4 години

До ИнженерКато ви знам какви инжинери сте май по добре маникюристки да станете...

79

Дон Боко Тиквата

преди 4 години

Хидроинженерите са комунисти и агенти на ДС! Навремето хидрииженери са пребили дядото в с.Херково пред кръчмата.

78

Инженер

преди 4 години

Винаги ми е било обидно, че заплатите на фризьорки, маникюристки, готвачи, копачи, продавачи и всякакви други е по-висока от тази на инженера. Не ни искат никъде. И резултата е видим - пътища зле, строителство - зле, язовири - зле. В цял свят ценят науката, само при нас не. Имам вече над 20 години стаж и наистина съжалявам, че не избрах Терминал 1. Българите винаги ще ценят повече козметика пред инженера, доктора, зъболекаря!

77

Славчо

преди 4 години

Еми закакво са ни хидроинжинери като си имаме един неутразим,уникален,ерудиран и експерт номер едно в Европа Ахмет Доган ! Той нали разпределя порциите в държавата нека всички институции се обърнат за помощ и съвети към него !

76

Анонимен

преди 4 години

След 1989 година подрипвахте и ревяхте за банани и тоалетна хартия, а не за язовири и хидроинженери, даже и с мизерните 1000 лева брутна заплата, от които взимат 776 лева след задължителните удръжки.