18

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

Където мине чумата ГЕРБ трева не никне.

17

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Какво стана с водата от пещетите ?Осле от "Белмекен" ...Сега пък от "Нови Искър" ...Май управляващите се чудят какви лъжи да измислят ...

16

Анонимен

преди 4 години

Те всички пернични работят в София да си се къпят по работните места.

15

Анонимен

преди 4 години

Перник е със спукани външна водопроводна тръби и течове, И след пълното и подновяване е необходумо да се пуска вода от София.

14

Уотърмен

преди 4 години

Само да питам . Водата в язовира не е ли по-рискова за ползване от водата от кладенец ?

13

Анонимен

преди 4 години

А защо Нанков е още на свобода?Той е главния виновник.Преди министър,а сега зам.м-р на регионалното развитие.Заместника на Лиляна Павлова явно е много "ценен" кадър,щом не смеят да го пипнат.Или се е отчитал подобаващо пред някого от мегапроектите,изпълнени некадърно и опасни за живота/например катастрофата край Своге със загинали 20 човека заради лош път/.И куп други поразии.

12

Анонимен

преди 4 години

Сега пък ще си правят експерименти.А ако стената не издържи?

11

Василев

преди 4 години

Всички са били запознати с нивото на язовира!!!Но в този момент Стомана Индъстри е произвеждала тръбите за интерконекторната газова връзка с Гърция, която е от първостепенно значение, защото ще закъса и така наречения Балкански газов хъб и поток!Не може пред ЕС и САЩ да защитиш тезата, че Балкански потокне е просто продължение на руската тръба от Турция, а хъб с интерконекторна връзка от Гърция!Истината е скрита и покрита, защото производството е било водоемко и експресно!Агент Скайлер!ЦРУ!!

10

Анонимен

преди 4 години

Въпроса е защо Аврамова и Церовка са още на свобода...защо чакаха да минат изборите, кажете....защо се чакаше да минат изборите и канеха да пее гнусния *** 100 кила да пее и да агитира родата си

9

Нема, нема опасност!

преди 4 години

Опасност ИМА, но ако го кажат в прав текст си отиват МОМЕНТАЛНО.

8

АНТИ

преди 4 години

Пак на жълтите павета,перничани ще си шетат,пийте по една "Студена",дявол да го вземе.

7

Анонимен

преди 4 години

Да си мият голфове и опели с питейна вода .

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3А големите приятели - руснаците - защо те не помогнат, нали са братушки, нали сме "братя бели православни християни". Докато някой чака да му помогнат отвън, ще си остане с чакането. Никой не ни е длъжен да ни оправя подобни проблеми, все едно сме малки деца и не можем да си вържем връзките на обувките.

5

избирател

преди 4 години

Ще видим.......

4

Анонимен

преди 4 години

Некадърната столична кметица чака указания от падишаха.А той нито знае как,нито иска да вземе решение за перничани.Наказва ги,че не са гласували за неговите калинки.Нищо,че точно те доведоха тази криза.

3

Анонимен

преди 4 години

Големите ви приятелчета американци що не ви помогнат в подобни случаи, охх ше вземат некой долар да загубят, а и нали целта им е да поддържат геноцида

2

да бе да

преди 4 години

Това са същите експерти, коиот са допуснали яз. Студена да е на сегашното си положение така че позволете Столичани да не им вярваме. Хубавото е , че ще сложат кран след Мало Бучино и ако има проблем го врътваме и се приключва с това безумие .

1

Анонимен

преди 4 години

Айде бееее,докога ще се туткате?Вече 4 месеца не можете да вземете правилно решение за този проблем.На хората им се изчака чакалото и май ще грабнат сопите.Некадърици!