38

лице

преди 4 години

Ще имаме ли вода СТРАХ ме е да не останем без вода мия входове

37

Банкянска кратунс

преди 4 години

От всичко изговорено и изписано последните 10 дни едва ли не ни убеждават че водата към Перник е тръгнала, друг е въпросът кога ще дойде. Някъде около кукуво лято трябва комшиите от Перник да се наслаждават на чистата рилска вода.

36

Анонимен

преди 4 години

В Перник и Пернишка област вода не се плаща, там водата се краде. И затова останаха без вода, защото не им пукаше за водата, понеже не я плащаха. Веднъж закачат ли се за София, ще си продължават по стария начин и няма да има отърване от тях.

35

Сандо

преди 4 години

на всякъде само некадърници

34

Жо

преди 4 години

До ист 21ВОДАТА не струва пари и не е собственост на никой, защото никой не я произвежда. Тя пада от небето.На язовирите се заплаща по 2 ст./куб., защото събират водата, която иначе щеше да си тече по реката.На София ще се заплаща преминаването на водата по Софийските тръби, защото те са собственост на Столична община и тя ги изгражда и поддържа.От Мало Бучино до Перник тръбите и помпената станция ще се финансират от Държавния бюджет.В Перник водата ще тече по техните тръби.

33

Анонимен

преди 4 години

След 1339 години управление на Хан Аспарух кризата е неизбежна.Тоталитарният период 681-1396 ще бъде въведен в учебниците на ГЕРБ, за да знаят децата какво е било.И още други подобни.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31Задава се много голяма водна криза в цялата страна!След 75 годишно управление на БКП кризата е неизбежна!

31

Анонимен

преди 4 години

Задава се много голяма водна криза в цялата страна!

30

Анонимен

преди 4 години

Гледайте филма на Мур Фаренхайт 11/9. Губернаторът бизнесмен олигарх спира чистата вода на град Флинт и пуска *** вода от река Флинт на афроамериканските граждани. Водата е замърсена с олово.Водата от река Флинт поврежда машините на завод за автомобили на Дженерал моторс, губернаторът веднага пуска чистата вода от езерото за завода.Здравните власти подменят резултатите от изследванията на афроамериканците за съдържание на олово.

29

Лъжец

преди 4 години

До ДО ВАСИЛЕВАбе *** смешен смехурски. Защо пишеш глупости, лъжи и небивалици.... На колко места в България се произвеждат водопроводни тръби, ама ти бръщолевиш смехурии, като министъра, който ще ги докарва от Испания, Танзания и Смехурания. Явно от там далаверата е много голяма или ще се осчетоводят с цена и транспорт от чужда страна, а реално ще се вземат от "наша" фирма от тук......

28

АнонимеН

преди 4 години

НИКАКВА ВОДА НЯМА ДА ИМА ЗА ПЕРНИК ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА!

27

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 13 Този Нанков трябва да бъде одерен жив. Заради него правителството маже да падне , и да дойде кресливата и неспособна Нинова. И тогава Бог да ни е на помощ.Връщаме се 30 г. назад.

26

Анонимен

преди 4 години

И Бойко е част от БКП но като че ли търси изкупление и наистина се опитва да създаде някакъв ред и порядък! За момента той е най-подходящ! Но досега не съм чул за осъден депутат търкащ нара в някой български затвор. А Вие?

25

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 22 Това което си написал, се отнася за руския ботуш.*** ! И спрете да ни обвинявате нас пенсионерите.Ние прогледнахме и гласуваме за Бойко.Не казвайте на Нинова. Нека си мечтае.

24

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 26 Ааа, недей така.. Я си спомни за чумата Луканов , Виденов ,Станишев.Най после случихме на премиер и вие побесняхте.Бог да ви е на помощ.Сбогом Комунистическа пас.ми..на.

23

Така е ..

преди 4 години

Само Борисов може да се справи с тази ситуация.Най после имаме премиер на място. Работохолик.Любимец на народа.А русофилите да го ду...ат , както обикновено.Народа прогледна.

22

Анонимен

преди 4 години

До ЧУМАТА ГЕРБ18Където мине чумата ГЕРБ трева не никне.......От чумата БКП по-страшно няма! Герб, Българо-Съветските Палячовци (БСП), Дупе-Пръц-Сирене (ДПС), Лайнярьоти и останалите пишман депутати!

21

ист

преди 4 години

Водата и язовирите не са на София и софиянци. Водата е божи дар.Язовирите и тръбите до София са държавни - на целия народ и на перничани.Срамно е общинският съвет на София да решава дали да даде през София чужда вода на Перник. Изумен съм как един независим кандидат за кмет на София е против.

20

Анонимен

преди 4 години

Народа го е казал най ме е страх като кажат за нещо давай нЕма страшно.

19

ДО ВАСИЛЕВ

преди 4 години

В Стомана Перник се произвеждат Котелна Ламарина и Винкели . Не се произвеждат Тръби . Мааш като жена без Мъж .В България НИКЪДЕ не се Правят ТРЪБИ , ЖП РЕЛСИ и Бръснарски Ножчета - Няма Заводи и Кадри - всичко е Внос .