5

Do 3

преди 4 години

Дерегулация е да не носиш някакви безсмислени бумаги до *** и мързелив чиновник, който да ти разрешава да работиш.

4

Анонимен

преди 4 години

Европейските васали били щастливи от покачващата се цена на пиндостанските акции, но се страхували от митата, с които Тръмп многократно ги заплашвал. Такава е играта му. На вашия страх, расте цената на неговите акции.

3

Анонимен

преди 4 години

Какво заначи "политиката си за дерегулация."? Внасяне на хаос в международната безопастност, икономика, търговия, в мендудържавните договори? Ежедневно крещене на диаметрално противоположни по смисъл възвания и лозунги? Динамична дерегулация, няма що.

2

Koko

преди 4 години

Жалко е да използват едно дете с ментални проблеми и плашейки ни с климатичните промени да печелят милиони всяка седмица. Климатът е винаги динамичен. Никога не е бил постоянен. Имало е ледена епоха, динозаври...А Грета има сериозни проблеми. Страда от синдром на Аспергер което показва нейните мозъчни проблеми. Сестра й също е с мозъчни и психични проблеми. Това говори ясно за гентични деформации в семейството. Нямам нужда недоучило дете с психични проблеми да ме учи как да опазвам природата.

1

Анонимен

преди 4 години

Болната шведка е един фалшив герой както и Доналд дък, комуто скоро ще духнат под опашката. Светът без тези двамата ще чувствително е различен.