25

Анонимен

преди 4 години

От какво се боят шефовете на корпорации? Повече от ясно е, че Тунберг и подобните й са удобни на шефовете. Страхът им е от жълтите жилетки и от социални бунтове. Но ако продължават да дълбаят бездната на социалното неравенство, измишльотината "борба с климатичните промени" ще им изиграе лоша шега.

24

Анонимен

преди 4 години

Едва ли е от бедно работническо семейство. ...Баща артист, майка оперна певица, двама с много връзки в медиите. Но комент.

23

Анонимен

преди 4 години

Грета е само водещ на телеканал за глупци - едно голямо платено шоу. Само акциите на Тесла скочиха до небето, а колко фирми още печелят от това шоу. Парите ги плащат толупите.

22

От Перник

преди 4 години

Фен съм на Грета Тунберг,даже имам инициалите на името и - GT на задния капак на голфа от 92-ра 150 коня.Пуши доста,ама как върви!!!

21

Анонимен

преди 4 години

ТашоТо твоето е следнотоШа ми ги подаде, ама няма да го вкарваШа ми го вкара, ама няма да го усетяШа го усетя, ама няма да *** кефиШа *** кефи, ама няма да се празниШа се празни, ама няма... Ташо, нае... бан си

20

Анонимен

преди 4 години

Мразете сащ , нали те ни извършиха преврат над бедната ни страна!

19

Грета-олигофрета

преди 4 години

Жена чародейка-вдига си ръцете и хоп, изчезватѝ циците

18

Т.Шак

преди 4 години

Климатични промени очевидно има, но дали това е чак толкова зле е друг въпрос. Трети въпрос е дали електричките не са по-вредни за околната среда от автомобилите с двг. Четвърти въпрос е дали ние сме виновни за промените с климата, а не естествените природни механизми. Пети въпрос е защо унищожаваме европейската икономика с екоджихадизъм, точно когато се задават трудни времена и имаме нужда от всичките си ресурси.

17

Мдам...

преди 4 години

Рушители нс съвременна Европа

16

Shark

преди 4 години

Прогнозите ми се сбъдват. Гретчето още на 17 вече е в Давос, а на 25 къде ли ще е? Е ми ще ви кажа, евродепутат-ка с няколко хилядарки евро заплата, без да е имала и едни ден работа. Мнооого добри пиари има тази лигла. Явно родителите и са някакви връзкарчета и я наредиха супер добре. Едва ли е от бедно работническо семейство. Такива вече няма там де, но така си думата. Тази пикла не трябва ли да е на училище, къде са социалните служби сега! И как непълнолетна пътува извън страната сама!?

15

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е клоун, но намирам лудото дете за по-опасно и от него. Тя е маша на същите корпоративни интереси, а в момента още и върви рекламната кампания.Да видим какво ще покаже бъдещето...

14

Анонимен

преди 4 години

сащ са педеленца

13

Анонимен

преди 4 години

"На филма Saw наистина отрязали крака на актьора!"Про стак жив ли си?

12

Анонимен

преди 4 години

Грета ще порастне и никой няма да я помни, а тръмпунгелът скоро няма да го има. Ще дойде пак обонго и ще направи от америка, африка.Тогава ще ги видим кварталните експерти, възхваляващи американджосите.

11

Ф5

преди 4 години

На филма Saw наистина отрязали крака на актьора!Смърт за изрродите от сащ!

10

проблема е в

преди 4 години

избирателите в европа.ние оставяме на власт политици които позволява либералната политика да разрушава всичко. политиците за да печелят корпорациите позволяват да се изнесат производства от европа където имаме стриктни стандарти за замърсяване в други страни като китай където просизвеждат евтино без стандартите ни за околката среда. стоки за над 600 млрд евро се произвеждат в китай и изнасят за европа като ние губим работни места и чиста природа.не търябва да се прозвежда в развиващи се страни

9

Анонимен

преди 4 години

На клоуна му остана по малко от година и блатниците остават с......нищо.

8

Анонимен

преди 4 години

Сега им е смешно, но когато го изринат този рижав пaпyняк ще се пулят като настъпани жаби форумните експерти по Всичкология.Ще им отидат по дяволите и обясненията и регулациите и дерегулациите.

7

Анонимен

преди 4 години

До СкептикТочно по тази причина, няколко уважаващи себе си държави, с ударни темпове купуват злато и провеждат курс на дедоларизация на икономиките си.

6

Скептик

преди 4 години

Единственото добро направено от Тръмп е дерегулацията в икономиката. Но това е направено в услуга на корпорациите, не на кой да е. По-малко администриране. Но при настоящото повсеместно печатане на пари без покритие, които се предоставят по някакви схеми срещу реални активи, може да се окаже че света е притежаван от няколко печатници на пари, контролирани от няколко милиардера.