10

Анонимен

преди 4 години

Няма да пиете "Студена" вода.

9

Анонимен

преди 4 години

Валя Ахчиева много ясно го показа.

8

Анонимен

преди 4 години

Добре бе, толкова ли е трудно да покажат нивото на язовира по месеци. И ще се види много лесно източван ли е или не. Ако не, тогава колко вода е подавана към ВЕЦ-а, и след това колко е подавана към Стомана и колко към града Перник. И ще стане абсолютно очевидно какво е станало. Личното ми мнение е, че водата е пренасочена към Стомана, където просто е изчезвала. Едно за продукция (плащана като питейна не като промишлена) и второ, за да върти ВЕЦ-а и всички да печелят.

7

Анонимен

преди 4 години

Тия са толкова безочливи, че могат да почнат да ни разправят, че и в момента язовира е пълен и прелива. По-нагло същество от гербер няма на тая земя.

6

Варналиев

преди 4 години

Браво, всичко е ясно *** съда, да влезе убития!С тези безводни години ни чакат страшни режими. Обаче, на много язовири под стените има частни ВЕЦ-ове. А там се прави пачка от източването на язовира. Като яз. Цонево - там частната ВЕЦ Цонево на хора от ДПС с години прави ток от водите на язовира, които после изтичат в Камчия, после в морето. За 2018 притокът е 280млн. тона, а за 2019 е 26млн.тона вода и въпреки това, от Басейнова дирекция Варна продължават да дават разрешения за източване. Браво!

5

asd

преди 4 години

То и отпадъци не горяха

4

Анонимен

преди 4 години

мухобойкови лъжи !!!

3

true

преди 4 години

не е източван, просто е пренасочен към веца, не се губи, а се краде и колкото и да строите връзки конектори и ала бала това не спира краденето защото държавата го закриля, тя просто се чуди откъде да цица.Хубаво запомнете имената на сос - общинските съветници дето одобриха софия да издържа перник, щото и сметките ви ще додат и вода няма да имате, а пък чиста хич, ще купувате вода за пиене и ще пълните още гушите на мутренската държава и частниците които добре се отплащат.Най голямото богатство водата хич не я контролирате и ще плащате, не говоря за високи сметки.

2

До 1

преди 4 години

Сигурно е така както казваш.Логично звучи.Ще накажем виновните,ама друг път.Наши хора са,правят пачка за партията

1

АнонимеН

преди 4 години

ТАКА Е ! ГООГЛЕ МАПС КАТО НАТИСНЕШ НА ЯЗОВИР СТУДЕНА ИМА СНИМКА ОТ МАРТ 2018-ТА Е БИЛ ПЪЛЕН!!!ТЕЦА И СТОМАНА СИ РАБОТЯТ ОТ МНОГО ОТДАВНА ТЕ ВИНАГИ СА КРАЛИ ВОДА ТЪЙ, ЧЕ ТЕ НЕ СА ВИНОВНИКА!!!ВИНОВНИКА Е БИВШИЯ ШЕФ НА ВИК ПЕРНИК ИВАН ВИТАН БЕЗВОДИЕТО НО ОТ ГЕРБ НЕ МУ ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЯ ЩОТО ГИ ЗАПЛАШИ, ЧЕ ЩЕ ИМ ИЗКАРА ВСИЧКИТЕ КИРЛИВИ РИЗИ НА СВЕТЛО!ПУСНАЛИ ВОДАТА ПРЕЗ ВЕЦА ДА СИ ПРАВЯТ ПАРИЧКИ ЩОТО ГИ БИЛО СТРАХ , ЧЕ АКО КМЕТА СЕ СМЕНИ НЯМА ДА МОГАТ ДА КРАДАТ ТОЛКОВА МНОГО И ТОЛКОВА ОТКРИТО