30

Анонимен

преди 4 години

"Студена" не бил източван заради ремонтаВодата дори преливала през 2018 година"Даа!А чие правителство е на власт през 2018 г. та и досега? Значи вода е имало, та и преливало, но след една година - тю-тю! Няма!И са виновни всички други (от сегашната БСП, през Т. Живков, та чак до хан Аспарух!)!Само ББ, ГЕРБ и "калинките" им са света вода ненапита!Бива ***, но това вече е извън всякакви граници! И ми пеят някакви "политици" (Г.Марков - Дантелата, или агент Николай, Веждито и т.н.).А?

29

бай х

преди 4 години

защо лъжите като дърти .., точно заради ремонта го източиха , защо не написахте коя фирма спечели търга за ремонт на стената със подводен начин на ремонт финансиран от ЕС /проект за 34 милиона лева по спомен / .. обаче за по евтино да не се наемат ремонтно -водолазни екипи източиха язовира

28

Анонимен

преди 4 години

По документи може и във вакум да сте го писали рамонта, ама реално си го източихте и го правихте на сухо, а парите от ЕС си ги прибрахте по джобовете. Какво значи "измиване с водна струя" щом като ремонтът е бил подводен?

27

DDD

преди 4 години

Гледайте филмите на Валя Ахчиева в YouTube! Всичко е ясно. ОПГ ГЕРБ.АБЕ НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Не приватизаторката остави Перник без вода!

25

МЗ

преди 4 години

Калинките са опасни за вашето здраве!

24

Анонимен

преди 4 години

ВЕЦ-а е на пътя на водата. Същата вода след ВЕЦ-а отива към промишлена зона и пречиствателната станция. Произведената енергия е пропорционална на източената вода. (1 Kw/h - 17 m3 ) . Колко е просто да се засече кога колко вода е точена, дори и без разходомер (водомер). Като се знае, че водата за питейни нужди се измерва и е константа, ясно е къде е отишла останалата вода.

23

Анонимен

преди 4 години

Перхидролената бабичка е "умна" като вожда си. С потвърждаването на факта, че през 2018г. язовира е бил пълен още повече вкарва гербавите в обяснителен режим, а именно къде е водата???

22

Анонимен

преди 4 години

Държавата проверява държавата за безхаберието на държавата, при което държавата се оказва невинна. Каква изненада!

21

Анонимен

преди 4 години

Значи няма причина да е празен. А ако няма причина да е празен, следователно е пълен. Това, че вода няма, е илюзия.

20

Анонимен

преди 4 години

Ние хотелиерите в България настояваме другарю борисов , спешна пожарна национализация на нашия бизнес , както направи с водата и лотарията .По голем *** си от Бай Тошо .

19

Анонимен

преди 4 години

Бай Тошо ви остави построена и уредена България,беше я превърнал в райска градина,а вие я изпокрадохте и унищожихте от алчност и подгъзуване на чужденците за 30 години!Само се краде и граби,а нищо не се ремонтира и строи,нито се строи държавна промишленост!

18

Анонимен

преди 4 години

Откъде на къде гръцката "Стомана" Перник точат питейната вода на перничани?И откъде на къде имат разрешителни за точене на вода от язовир Студена,язовир Пчелина и реката?Те имат право над цялата вода,вместо да си използват само язовир Пчелина,който е за промишлени цели?И защо цената на водата за Стомана Перник е най-ниска,вместо по-висока?

17

БАНко

преди 4 години

Построен 1955 г. от " омразния комунистически режим " , десет години след " щастливите американски бомбардировачи" , вече 65 години този язовир беше голям и добър за Перник ! Л.Ъ.Ж.А !!!!!Селянина от Банкя успява да го ликвидира за три месеца !!!!

16

postradal pasi

преди 4 години

До Анонимен И все пак защо е празен и защо никой не е наказан ? Този който го наказаха е заради Мафиотския *** та само за водата никой не е наказан????????????

15

Анонимен

преди 4 години

Дали е правен ремонт или ени 32 милиона са били ИЗТОЧЕНИ ?

14

София

преди 4 години

Заради 50 000 Перниканци без вода ще останат столичните квартали "Симеоново", "Драгалевци", "Бояна", "Княжево", "Горна баня", вилните зони около тях, град Банкя, както и селата Железница, Бистрица, Панчарево, Кокаляне и Мало Бучино.

13

Анонимен

преди 4 години

Проблемите на перничани се прехвърлиха на София и неизвестно колко други места захранвани от тези язовири. След време ще се разбере.

12

Анонимен

преди 4 години

Не но вече е почти празен

11

Анонимен

преди 4 години

Не е източван, той сам се е източил.