8

корупция

преди 4 години

Бонуси и израстване при изпълнение на политически поръчки!

7

Анонимен

преди 4 години

"Депутатите не приеха искането .... да се забрани финансирането на сдружения на магистрати от чужди държави или организации." --- това показва колко "независими" и "некорумпирани" са дупедатите и на кой служат. Определено не на избирателите си.

6

Антикомунист

преди 4 години

Нашия Ад е тук и сега!!!!

5

.!.

преди 4 години

Значи аз още се чудя МИСЛИ ЛИ НЯКОЙ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА РАБОТЕЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА!? А МИСЛИ ЛИ НЯКОЙ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА! Това което има тука е просто начин да се дадът едни пари ня един съдия, прокуро,следовател и след това друг един съдия или същия да каже, че този дето е УБИЛ, ИЗНАСИЛИЛ, ОСАКАТИЛ, МАЙИКА ТИ СЕСТРА ТИ ЖЕНА ТИ, че СЪЩИЯ ТОЗ ЧОВЕК Е НЕВИНЕН! ТОВА ИМА ТУКА ПО ТИЯ ЗЕМИ!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Поредната глупост заради която младите хора ще се изнасят от страната.

3

Анонимен

преди 4 години

Узаконовяне на връзкарството.....

2

До 1

преди 4 години

Очевидно обаче, депутатите печелят от това

1

Добра идея, ако

преди 4 години

кариерно израстване без конкурс се осъществява въз основа на реални постижения, а не само заради натрупаните години трудов стаж.Това може да бъде добър метод в сферата и на други професии, защото 99% от конкурсите, провеждани у нас, са манипулирани. От най-възрастните колеги чувам, че и през соца е било същото. Това обезсърчава хората, които разчитат само на знанията и на труда си и ги кара да правят планове за развитие извън България. Нито народът, нито държавата ни печелят от това, а губят.