226

Анонимен

преди 4 години

Парите са за наем, бавачка, курс по език и идват от Брюксел

225

ТОВА Е СРАМНО!!!

преди 4 години

Toва решение е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!На мен ще ми дават ли по 1200 лева на месец ЗА ДА ОСТАНА в тази шибaна територия?!?!Това е същото както с раздаването на стипенции за циигaнчета, дето им даваха пари ако имат успех над... колко беше... 3.50 ли, 4.00 ли, все тая, но пак е малко. Хората се борим за хляб, а някой ще взима от въздуха 1200 лева в продължение на година. А пари от къде? Нали уж няма за увеличение пенсиите на родителите ни? Нали уж и за безплатно здравеопазване няма пари? От къде???

224

Сп???нс!?

преди 4 години

за какво да се върна в Бг, миналата година се върнах за 2 седмици и наех кола, паркирах я на улицата пред оградата на къщата ми в едно градче от селски тип, и на сутринта като отидох да се кача и видях че на едната гума са отвили 3-те болта и тъй като 4-тия е против кражби - не могли да го отвият?Кога успяха (още първата вечер)да видят колата , кога тръгнаха да отвиват болтовете на едни железни джанти с изтъркани гуми!!!!!?

223

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Вземам много сериозна заплата извън България и си мислят някои лица,че ще ме върнат с неефективни мерки е просто "несериозно".Но все пак да не забравяме,че трябва да се извършва "дейност"!!!!!!!"Системите" в България не функционират НОРМАЛНО и заради това "видимите резултати" са налице!!!!

222

Анонимен

преди 4 години

това е дискриминация за ония дето са учили тук

221

Анонимен

преди 4 години

А защо не неправи държавата така, че хората да не бягат навън?

220

БЪЛГАРИЯ

преди 4 години

До Анонимен АМИ ТОВА Е И ЦЕЛТА----НЕВРЪЩАНЕ НА МЛАДИ И КАДЪРНИ СЕГА 60 ПРОЦЕНТА СА--ПЕНСИОНЕРИ РАБОТЕЩИ ЗАВЪРШВАЩИТЕ ЗАМИНАВАТ --70---80 ПРОЦЕНТА А НЕ ДОУЧЕНИТЕ ОСТАВАТ --ТУК НЕАДЕКВАТНА ПОЗИЦИЯ НА УПРАВНИЦИТЕ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ НА СОЦИАЛНИЯ ЖИВОТ ЩЕ ДОВЕДЕ И ДО ТЯХНАТА СМЯНА

219

Анонимен

преди 4 години

"Гаранция" ще проработи. За 600 евро да се върнеш в тази ***, трябва да си доста луд.

218

Анонимен

преди 4 години

Парите са за наем, бавачка, курс по език и идват от БрюкселПак идва Голямото крадене! Те при тея условия най-много да върнат каси с питиета, разб. ромове и да отчетат дейност.

217

Славчо

преди 4 години

Един мияч в Ирландия може да си докара над 2000евро на месец !? Защо му е на някой човек устроил се в чужбина да се връща в обречената територия !? Пак ще се разпределят пари от еврофондовете

216

Анонимен

преди 4 години

Аз познавам само двама души, които се прибраха. ИТ специалисти, тук просто взимат наистина почти петцифрени заплати. Ама те реално все едно не са в България - луксозните коли, перфектните апартаменти, частно здравно осигуряване, уикендите в общия случай летят нанякъде. То държавата май само им преиздава личните карти, за други услуги те и нямат досег с нея.Всички останали и не помислят да се връщат.

215

Соня

преди 4 години

Не се безпокойте, няма да се върнем за тези парички! Няма да ви дискриминираме. Ще си стоим по чубжината, вие така и така сте прокопсали от интелигенти!

214

човек

преди 4 години

До: номер 270Е дай пример де?Аз по-скоро познавам много българи завършили в София и други градове, които вече отдавна работят в чужбина.Жорж Ганчев (лека му пръст) и Емил Кошлуков са примери за учили-недоучили и дошли в България, само че те влязоха в политиката - какво са работили по тяхната специалност?

213

С.

преди 4 години

Значи, някое , което са му плащали таксите (в хиляди евро) мама и тате в ЮК или Европа сега трябва държавата да го издържа тук и да получава повече от хора положили усилия да завършат тук. Това ако не е дискриминация...абсурд след абсурд.

212

някой

преди 4 години

До: номер 261Ми не разбираш, защото те будалясват. Това, което четем тук е за наивници и глyпаци.Ти и аз не сме такива, затова гледаме с недоумение.Не че аз съм прероден Айнщайн, обаче наскоро ме ядоса учебника за 6-ти клас на сина ми по "Човек и природа".Още не са започнали физика и химия, но учат уж важни неща от тези науки.Като чета и недоумявам и имам чувството, че учебникът е написан за бармани и сервитьорки - мартини с кубче лед. Мартинито е течно, ледът твърд и се разтваря!

211

бг-русия

преди 4 години

в бг н ви ли омръзна тези дискриминации с роми с турци сега и допълнителна дискриминация се появи в българия колко сте жалки кои ще се върне спрете дискриминациите кражбите здравеопазването и просветата поумнете малко на малко сами ги гоните после плачете .испускате питомното тичате за дивото сина тази година завършва копют.технология в москва тези жалки 1200 лв няма даго върнат

210

човек

преди 4 години

Някой познава ли българин завършил висшето си образование в чужбина и дошъл в България да работи?Аз не.

209

ДА

преди 4 години

До ДаниХахаха-с 2000 лева в София си добре!?Ела,ела!Даже да не плащаш наем,трябва мама и тате да те хранят,да не плащаш ток и т.н. ,за да можеш само да ядеш и пиеш по кръчмите!И пак не е сигурно ,че ще ти стигнат!Ела и пробвай!А ти с 2000 евро в Мюнхен,явно не си от най-работните!

208

Анонимен

преди 4 години

Нова абсолютна простотия на принципа - разделяй и владей ! Защо за тия 30 години не се направи едно нещо което е в полза на народа ? Целта е да се изправят едни срещу други тези които са тук и тези в чужбина !

207

Анонимен

преди 4 години

А тия, които са завършили в Бг и са си плащали данъците и осигуровките, за тях един среден, така ли? Да ви имам и европрограмите и измишльотините.