13

Нарочно

преди 4 години

Да няма стачки два месеца.

12

анон

преди 4 години

Пръскат над всички НАТО-вски държави. Дали е случайно?

11

venix

преди 4 години

Няма ли някой по-интересен вирус? Всяка година едно и също! Дайде някой нов, дето не го знаем...

10

Логиката

преди 4 години

с грипната епидемия и грипната ваканция е същата като със зеления билет в София - Когато задуха вятър и въздуха се изчисти се обявява зелен билет, защото два дни е имало замърсяване над нормата и сме дишали отровата. Та така, когато всички боли деца минат през училищата, изпозаразят всичко живо и преболедуваме и се върнем в училище се обявява грипна епидемия и ваканция.

9

Анонимен

преди 4 години

Да храним аптекарите гево пет пъти на море и пет пъти на балкан честито

8

Анонимен

преди 4 години

Брей ! Как само се "учудват", че грипът бил закъснял ! Дали са им информация , че ще го пуснат по рано но по технически причини са се забавили. Не ви ли писна да ни правят на опитни мишки ?

7

ha

преди 4 години

То дива работа. Уж мистериозен, непознат вирус, който не се лекува - и сега изведнъж, бил познат от 60-те години на 20 век.Казвам ви, дива работа.

6

Балкански селянин

преди 4 години

На нас не ни трябавт ваксини и глупости! Ние умираме като истински мъже!

5

Анонимен

преди 4 години

До КПускат ви мухи в празните глави. Тези вируси са сезонни защото имунната система през зимата е по-слаба. Толкова сте гламави, че не е истина.

4

К

преди 4 години

Тюх, амриканците закъсняха с пускането на вирусите в Европа тази година... Какво да се прави, имаха и по-важни проблеми с Иран :) А иначе за тези котио не вярват: всяка година СЗО "предвижда" които грипни щамове ще се разпространят идната зима и по тази препоръка се изготвят ваксини. После случайно или не, точно тези щемове върлуват. За тази зима ваксините са 4-валентни и познайте: сега върлуват 4 щама из Европа. Не е случано хора, ПУСКАТ ГИ! Трябва да се печелят пари от ваксини и лекарства...

3

Аптеката

преди 4 години

Да благодарим на журналистите, да, грип нама, но ще се разрастне и ще бъде силен и продължителен. За това купувайте лекарства и пийте дори нищо да ви нама. Журналистите няма да ви излъжат.

2

Анонимен

преди 4 години

Като се пускат болни деца по детските градини, защото бай бг работодател не пуска майката в болнични, се заразяват останалите деца, които заразяват и всички в къщи и ето ви епидемия. Кога ще им светне дъртата крушка, че всички епидемии тръгват от детските градини!

1

Ваня

преди 4 години

Аман от тия измамници, само плашат хората....