54

Валентин Тодоров

преди 4 години

"Води само битки които можеш да спечелиш",гласи първото правило на стратегията.И Тръмп май го знае.За разлика от противниците си в и извън САЩ.Както например демократическата партия,която имайки с близо 40% по-голяма гласопадавателска маса се въвличе в предварително загубената битка с импийчмънта.Която ще й коства съкрушителна загуба в изборите наесен.президент наесен.

53

Анонимен

преди 4 години

Човекът каза на целия свят Америка е най велика и всички ще ме слушате и ще си плащате , без разлика приятели или съперници сте ни, просто нямат друг избор.А в останалият свят няма лице което да му се противопостави защото за тази цел ще е нужно консолидация на всички останали държави а те не са готови на това. Добре дошки в американското робство.

52

Анонимен

преди 4 години

Както пише в Библията"Гордостта върви преди гибелта, и надменността - преди падението."

51

Анонимен

преди 4 години

Би трябвало и да се самопохваличе сащ продължава да крадечужда интелектуална собственостчрез лотарията зелена карта.

50

Мда

преди 4 години

При Тръмп САЩ са отново себе си.Обаче Светът вече е коренно различен.И старите номера вече не минават-не и пред новите сили.

49

Victimized

преди 4 години

"Просто и инфлацията си върви нагоре, което се счита за положително нещо в днешната фиатна парична система."Има теория, че САЩ ще си изплатят дълга вследствие хиперинфлация / даже направо мегаинфлация , понеже отдавна мина времето в което беше възможно това нещо при ръст на икономиката от около 5-6%, сега са мисля 2, Китай са с 6,4% ръст, най слабия за 27 години. Практически без никакво производство освен военното, всичко друго е изнесено, а това в страната приватизирано......

48

Анонимен

преди 4 години

Защо няма търговско споразумение между САЩ и Русия?Елементарно,Уотсън!Русия не може да произвежда търговски стоки, интересуващи Америка!

47

Анонимен

преди 4 години

Долу горе същите приказки като Неризанов от Маргарит и Маргарита

46

Сержант

преди 4 години

Разбира се, че ще просперира, но това е за сметка на Ирак, Либия, Сирия и много други държави. България и тя е в това число. Най консуматорската държа, затънала в дългове. Това е САЩ. Който не им играе по свирката или е лош или става война там.

45

до анонимен

преди 4 години

Путин обича когато другите го хвалят, а не се хвали сам като Тромпета щото него горкия всички го п..ваты при това доста често напълно незаслужено!

44

Стиглиц не му вярва

преди 4 години

И изтъква един много неприличен факт - медианната заплата на бачкадорите в Щатите (доколкото са останали в тази страна със силно опоскана промишленост) е 3% под заплатата преди 40 години, като се отчете инфлацията. Затова пък онези 0,1%, за които Тръмпито работи, са си мноооого добре с новите данъчни облекчения. После някой се чуди защо казвам, че Щатите на Тръмпито и Русия на Вовата са си лика-прилика.

43

Анонимен

преди 4 години

Путин трябваше да похвали безаналоговата си държава и да затвори устата на Тръмп. Пак изпусна момента.

42

Анонимен

преди 4 години

Тръмп се похвали: Америка преуспява, процъфтява и отново печели!-------------Цъфнала, та вързала кът "майска роза през декември"!-))))))

41

Пижо

преди 4 години

И наш Бойко така се хвали: България била процъфтявала, бум на икономически растеж и т.н. Иначе, данни на Световната банка са факт: 43,1 млн. души в САЩ живеят под прага на бедността! В абсолютен брой това са 4,5 пъти повече от 1,3 милиардното население на Китай, а в процентно отношение - 19 пъти повече. Колко са в границата на бедността, не е ясно. В България 1 663 668 души живеят под прага на бедността. Според Правителството това са 24%, но от всички българи, или ок.48% от живеещите в България.

40

Анонимен

преди 4 години

ПРЕУСПЕЛИ СТЕ ДРУГ ПЪТ-----БЪЛГАРИЯ Е ПРЕУСПЯЛА , ЩОТО СИ ИМА ВИНЕТУ...

39

Анонимен

преди 4 години

Тоя гений на науката и социологията демек Перчема ако не му бяха написали в тоя мутифункционален лист дето го ползва и за носна кърпичка и тоалетна хартия по съвместителство какво е квантово изчисление и изкуствен интелект сигурно за първото щеше да мисли че е вид диета а за второто че е коментар за интелигентността на някоя от порнозвездите дето спи с тях.Сделките му ги знам, свеждат се до моито си е мое чуждото е общо.Жалка картинка са.

38

Анонимен

преди 4 години

Целта на това печатане е да няма кризи и сътресения. Просто такава е архитектурата на световната финансова система след ВСВ и за това са се споразумяли всички в Бретан Уудс през 1944. Ако парите бяха ограничено количество, нямаше да има такова икономическо развитие защото паричната маса нямаше да може да покрива увеличаващото се количество стоки и услуги.

37

Анонимен

преди 4 години

Как няма да има споразумение с Китай?Ако няма такова,едни 50 милиона американци ще тръгнат голи и боси,щото на китайците разчитат да ги облекат и обуят.Със САЩ си приличаме само по това,че там бедните си купуват китайски дрехи а тук си ги купуваме от контеинер-шоповете.Ако не са те ще ни е срам да се покажем,навън от къщи.

36

Анонимен

преди 4 години

Как няма да има споразумение с Китай?Ако няма такова,едни 50 милиона американци ще тръгнат голи и боси,щото на китайците разчитат да ги облекат и обуят.Със САЩ си приличаме само по това,че там бедните си купуват китайски дрехи а тук си ги купуваме от *** шоповете.Ако не са те ще ни е срам да се покажем,навън от къщи.

35

Бате Гойко

преди 4 години

"ЩОМ СТЕ ТОЛКОВА УСПЕЛИ ГЛУПА.. ЗАЩО ПРЕЧИТЕ НА ДРУГИТЕ ДА ЖИВЕЯТ"Защото тези две неща са свързани. Както се казва: Нищо лично, просто бизнес.