44

Възмутен

преди 4 години

До АнонименНезависимо от това ,че не го харесвам ,той е български гражданин.Стига сте злоупотребявали с етническият произход.И все пак турците са по добри от на.Не ми напомнайте за робството ,защото сме били и под византийско а май природата ни е робска ,щом търпим да ни лъжат и мачкат герберистите.

43

Анонимен

преди 4 години

Ей,веждичка,спри алкохола,че ти действа зле.Т. Живков одавна го няма,а вие продължавате да се оправдавате с него.Вече 10 години управлявате некадърно и безхаберно и все някой друг ви е виновен.

42

Анонимен

преди 4 години

Ох г-н главен Мултак,грешка е допуснал още кан Аспарух...............ГЕРБерска ви работа.

41

Де се пука

преди 4 години

Този "изтънчен" културтрегер както винаги не се усеща какво приказва. Значи недоучилият правешки хитрец успява да прецака и от гроба всички управляващи 30 години след жалкия край на 35-годишните му гаври с България? Значи са били загрижени до болка за нашето благоденствие, но той все им се е пречкал като планина, а не тяхната неутолима страст по далаверите, рушветите и угодията на чужди интереси? Рашидов, да беше станал съчинител на приказки за дечица, цена нямаше да имаш.

40

Ельоменат

преди 4 години

Тези за 10 години успяха да върнат носталгията на българина към соца. Не вярвах , че някой ще успее, но ей ги на. Тотална некомпетентност и кражби. Най-лошото случвало се на България( дори по лошо от двете световни войни и византийското и турското робство)

39

Анонимен

преди 4 години

Една грешка има само - ГЕРБ и всичките им протежета!

38

Анонимен

преди 4 години

А разтривайки ушаците му, бойко защо не му е казал, че греши? Явно е недалновиден човек.

37

Анонимен

преди 4 години

Те всички са нагли, ***, лъжливи, неадекватни и некадърни гербери. Вече и от сателитните снимки се доказа и видяха поразиите им.

36

Анонимен

преди 4 години

По лакърдии ще задмине Вожда-Слънце

35

Анонимен

преди 4 години

Турчина Рашидов козината си мени - но нрава не!

34

Ельоменат

преди 4 години

Не съм съгласен с ферментиралата бъчва Рашидов. Според мен още Кан Крум е допуснал грешка във водоснабдяването на Перник

33

Пенди

преди 4 години

Е не, бе! Още хан Аспарух е виновен! Добре, че бай Тошо ги е направил тези язовири, че днешните и дупките не могат да изкопаят!

32

Ядосан

преди 4 години

Дали е бил трезвен или го гони махмурлука?По-неадекватно изказване отдавна не бях чувал!

31

Анонимен

преди 4 години

Явно и тоя го хванала деменцията. Какво трябва да разбираме под грешка, че изобщо има язовири и сега гербавите така се овъртели, че се чудят кой да им е виновен???

30

ПАК КОМУНИСТИТЕ

преди 4 години

им били виновни на ТИКВИТЕ. Спрете се бре. СОЦИАЛИЗМА построи язовири, а не само, че 1 ЕДИН язовир не сте построили, ами даже водата там не можахте да се спрете да не откраднете

29

Анонимен

преди 4 години

Веждичка да вземеш да издялкаш един монумент на патрона си(боко)а не да дрънкаш глупости!

28

Анонимен

преди 4 години

Big Bang(Големият Взрив) е виновен че вместо 7 не е направил 107 Рилски езера.А също е трябвало да направи и 500-600 Старопланински, Витошки, пирински и т.н. езера та да може ГРОБ и Тиквата да си имат вОдА на воля.И марсианците са виновни. И земното притегляне. И ..............на майка и У П..та, *** гербави.

27

ГЕРБ FOREVER

преди 4 години

Бойко е велик продължител на делото на Бай Тошко, ГЕРБ НА ВЛАСТ ДО КРАЯ НА СВЕТААААА!!!!!

26

Дядо ви Тошо

преди 4 години

От 30 години все аз съм ви виновен.А вие сега като ревете и сте в "демокрация" какво построихте?

25

АМА И СКРОМЕН

преди 4 години

спря се до ЖИВКОВ. А можеше да стигне и до БОРИС 3 - бащата на дъртия крадец от МАДРИД - Симеон, или до дядо му ФЕРДИНАНД