124

Русия

преди 4 години

Гусин Рашид вий учоний!

123

Русия

преди 4 години

На седерастити им е виновен ТАТО и Злия кУманизъм,чи им напраеха язовири и водопроводи...държава. Ци . *** Костоф си взе държавата заедно със Суджука и си я сложиха у сметкити в чужбина.

122

Анонимен

преди 4 години

Тоя да се маха от там това вече е супер несериозно след толкова години да обвиняваш "господин-другаря Тодор Живков"Тия вече се базикат с насЕдиният спестявал от закуски и затова имал пари Тоя Живков му виновен за водната кризаАбе докога ще гитраем немогат да разбера

121

Коко

преди 4 години

Срещу Тодор Живков да бягате пак не може да го стигнете. Той беше политик. Вие сте гола вода ршидче. Не сте родени да управлявате, не ставате

120

Османов

преди 4 години

Ей г-н Еничара, за първи път да не кажеш, че Г - н Доган е виновен. Ха ха, - Вероостъпник гаден!

119

До Анонимен 117

преди 4 години

"Всички членове на БКП и Комсомола трябваше да бъдат лустрирани .сега берем плодове"Береш трънки, загубеняко! Трябва да стане ясно, кои са строили яз."Студена" и ДМЗ "Ленин", сега "Стомана"!Повечето не са между живите, трябва да им построим голям паметник!Сегашните управници не могат да поддържат това, което създадоха онези хора!Само грабеж, изясниха ти го, но може ли оператор на голям български ударен инструмент да разбере?И уникалната Белмекен-Сестримо построиха, и цяла Рила пробиха с канали

118

Анонимен

преди 4 години

Градската среда е на всички нас и трябва да е създавана от професионалисти", отбеляза Рашидов.А неговата" Рашидов канстракшън" като строи на хората под терасите и върху улицата какъв професионализъм е?

117

Анонимен

преди 4 години

Започнаха да събарят къщите на телефонните измамници БРАВО. А на политическите измамници КОГА.Една тераса не можаха да съборят а за благодарност КОНСУЛ.

116

Един от Дивия запад

преди 4 години

Преди триисетина години се бях зарекъл като емигрирам да се абонирам за Дума и Демокрация.Ще ги префърлям с кафето сутрин и ще си викам: Малеииииииииий!Не го направих!Но четенето тук тотално ми го замества!

115

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, как не се сети да обвини хан Аспарух. Тия верно са с интелект на червей.

114

Avram Bakalino,

преди 4 години

Веждичка, ....мен ме е гнус дори и да погледна откъде си излязъл, камо ли .... Знам, че е гадно, мръсно и долно, но "Каквото повикало, такова се обадило".

113

Avram Bakalino,

преди 4 години

Имаш ли списъка?

112

Avram Bakalino,

преди 4 години

Рашидка, когато лижеше някои части на другарката ЛЖ, сладко ли ти беше? Нали с много от сегашните "дисиденти", бяхте постоянното присъствие в компанията и свитата й. Отвратителен си и вероятно го знаеш, но какво разбира *** от кладенчова вода?

111

Хидроинженер

преди 4 години

Другарю, Рашидов! Етернита е огнеупорен, водонепропусклив и с голяма якост. Затова е използван за тръби, които са издържали чак до днес. Не ми е ясно какъв скулптор си ти, щом не разбираш от материали.

110

Бай Тошо

преди 4 години

Язовирите които социализЪма построи, "демокрацията" не може дори да ги поддържа.Ха-ха-ха...

109

Дядо от село

преди 4 години

Рашидов е прав ! Виновен е Бай Тошо , та виновен е и Хан Аспарух , че не е забил меча по средата на езерото Байкал! Там поне ще има вода ,ремонти , псевдо сондажи и т.н.

108

Бай Коко

преди 4 години

Тридесет години стигат времето е наше

107

Айди бе

преди 4 години

Пълна гнус.

106

Г.Димитров

преди 4 години

Такиви като тоя са ги яли прасетата в Белене...и с право..

105

men

преди 4 години

изсякоха горите, разпиляха водата, отровиха водите и почвите, изселиха милиона млади хора да си търят хляба немили недраги по света, умориха милиони с беднотия, мизерия и лоши грижи, окрадоха де що има за крадене, изровиха тръбите на напоителните системи дори. сега ще продадат каквато още земя има годна за ползване на арапите и ще си отидат при младите гаженца в барцилона и по хотелите и островите. и всичко това защото сме СТРАХЛИВЦИ.