40

Вихър

преди 4 години

Питам се къде са нашите ЕКОАКТИВИСТИ!?За пореден път доказаха, че подскачат само когато им плащат отвън!!! Я за лифт, я за костенурки, я за ....., а когато ще ни изровят си мълчат, защото за това никой няма да им плати!!!*** смотани!!!

39

Койчо

преди 4 години

Ковачки и баце са съпартиици от БКП

38

$$$

преди 4 години

Ковачки плаща на Бойко и си ни тровят в тецовете му,а *** го гори нощем Ковачки за да не се вижда димилника през денят,а народа спи ли спи.....

37

Анонимен

преди 4 години

Явно и тук е топнал човката наш Бочко,в крайна сметка добре че бяха Италианците да разпърдят историята с отпадъците!

36

АМАН , БЕ...

преди 4 години

ЕДНА СНИМКА ---НЕ ПРАВИ НОВИНА !ПУБЛИКУВАЙТЕ ФАКТИ , ДОКУМЕНТИ И РЕАЛНИ НЕЩА!ЯВНО НЕ СЕ НА ЯСНО СЪС ТЕРМИНА -Т.Н. "РАЗСЛЕДВАЩА ЖУЛНАЛИСТИКА"...ОТ НЕКАДЪРНОСТ ИЛИ ОТ ТОВА ...ЧЕ НЯМАТЕ ТОПКИ ЗА ИСТИНАТА!

35

АЙДЕ , ДЕ ....

преди 4 години

Като се внася толкова отпадъци в България , що не кажете публично фирмите и тези , които са разрешили вноса??!!!ГОВОРЕТЕ С ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ , БЕ...СТИГА МЕНТЕТА И ЛЪЖИ!Егати смотаната журналистика ...ха,ха,хааааааааааа..."Пишешти братя"---ПЪЛНИ НЕГРАМОТНИЦИ И ЛАЯЧИ ОТ КЛАСА!

34

Анонимен

преди 4 години

Петър Москов е фашист.

33

Анонимен

преди 4 години

Те погребаха България

32

До32

преди 4 години

Нещо си в много голяма Грешка,относно процентите на внесеният газ от Русия за ЕС!

31

Валентин Тодоров

преди 4 години

Оказва се,че Македония има императивна забрана за внос на бо//***.Интересно е да чуем от *** които са изплували на повърхността на държавното блато поради какви точно съображения България няма такава.

30

Пхаййаа

преди 4 години

Ами не. Влиза на Бургас. Вижте в google earth. За съжаление спътниците снимат периодично....и няма скрито-покрито.... А, впрочем вижда се и къде е - ТЕЦ овцете в Бобов дол,и при Гълъбово.... ;)

29

Анонимен

преди 4 години

Според търговския регистър в България има над 500 фирми които се заниват с внос на отпадъци с цел преработка или унищожаване. Годишния внос към 2019г е около 100 000 тона.

28

Анонимен

преди 4 години

Бочко льсна.

27

sa

преди 4 години

Струва ми се че нещо много по ценно се внася между ***, продукт който се управлява от мафията (кучетата не могат да го подушат).

26

Въпроси за отговори

преди 4 години

Фирма вносител на ***-собственик.Разрешение за внос-от кого,за какъв ***.От къде влиза у нас ***,митница,контрол.Къде отива *** и как се процедира с него.Има ли за всичко разрешителни и от кого.Отговарят ли реалните дейности на разрешените.Кой трябва да контролира това,правил ли го е и резултати,има ли разлика между документите и истината.Имена,служебно положение на длъжностните лица,които е трябвало да контролират всички дейности и работилите по целия процес,какво са направили.

25

Глупости

преди 4 години

НЕКОЙ ОТ НАШИТЕ ДУПЕТАТИ , ПАК Е НАПЪЛНИЛ ГУШАТА , АМА МЕДИИТЕ НЕМАТ ТОПКИ ДА КАЖАТ ИСТИНАТА!Т.Н. "РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТИКА" ...СА САМО ВЕЛИКИ ПРИКАЗКИ, ПОЗИ И НАДУВКИ!САМО СЕ РАЗТЕГАТ ЛОКУМИ И СЕ ПРАВИ "ПОЛИТИКА" С ТОЗИ ***!НЕ СИ МИСЛЕТЕ , ЧЕ С ТОВА ЩЕ СВАЛИТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО!

24

Народа спи!

преди 4 години

Никога не е било тайна че България внася отпадъците на западна Европа!Този бизнес беше един от първите след като дойде демокрацията. Първоначално внасяхме само стоки втора ръка които са годни за употеба но постепенно развихме и преработвателната промишленост и започнахме да внасяме всичко което може да се рециклира по някакъв начин. Най новото в този бизнес са отровните и токсичните отпадъци и към момента внасяме такива отпадъци по 80 хил. тона годишно и голямата част от тях се горят.

23

Анонимен

преди 4 години

Сега разбрахте ли всички, че Боко селяка е бандит от боключийска класа и не става за нищо? Другия път пак да си го изберете...

22

Анонимен

преди 4 години

Както върви, всички ще се изредим на министерските постове, но Боко е непоклатим

21

Анонимен

преди 4 години

"И как точно печелят от износа на ***?"Като отървават предприятията от вредните субстанции и предмети, като ги вкарват в държави с корумпирани правителства