100

Анонимен

преди 4 години

то няма държава.всичко е на автопилот и врътки за лично обогатяване.даже на въздуха и водата ни посегнаха.

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Не мисля че износителите на *** ги е грижа каква е природата и дали че я замърсят, бг лидери са длъжни по закон и клетва да се грижат за бг интереси и благоденствие на бг наоод Но тояа което е абсурдно и престъпно е че бг политици са продали за пари-корупция бг природа и бг народ в полза на чужди интереси и единственото обяснение е че имат лична изгода т.е. трябва да бъдат разследвани и осъдени за корупция и злоупотреба с власт и уволнени, освен ако не се докаже че са невменяеми

98

Justice defense

преди 4 години

Трябва да се разследват за корупция всички политици свързани с проблема за вноса на *** и не само за замърсяване на околна среда и увреждане здраве и живот на населението но и за злоупотреба с власт и служебно положение и продаване на правата на бг народ на чужди интереси за собствена изгода. Но явно правните институции действа само в полза на свързани лица и дори да арестуват показно някоя изкупителна жертва за прах в очите ще укрият виновните замесени свързани с властта

97

Анонимен

преди 4 години

Сделките с отпадъците в България,вървят вече над 10 години,това казаха италианците, представете си колко стотици хиляди тонове смет и токсчини води и почва има в България,причинени от вноса.Отровният кръг (2015) - https://youtube/watch?v=kMd-cI893O4Защо България е "апетитна зона за отпадъци"? Въъъъън от държавта ни,ВЪН!Искаме си държавата,а не токсична пустиня завинаги!

96

az da vi

преди 4 години

Демократично отровен про Ст народ, който си заслужава съдбата........

95

Анонимен

преди 4 години

*** на мухобоико точно като него миризлив безполезен !!!

94

Варна

преди 4 години

Тровят ни и после се чудим защо болниците винаги са пълни.

93

ЕС

преди 4 години

Сега разбирам защо са ни приели в ЕС, то било заради ***, ито радиоактивен. Те затова са толкова отворени срещу Русия, нали имат къде да си изхвърлят скапаният им *** и старите им коли, и негодната храна. Нека им благодарим.

92

Анонимен

преди 4 години

Италинската и БГ-мафия работят в пълен синхрон , а бизнеса с *** е един от основните бизнеси на мафията!!

91

анонимен

преди 4 години

И НЕ САМО ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ Е СПЕЧЕЛИЛА МИЛИАРДИ БЪЛГАРСКАТА СЪЩО. ИНАЧЕ НЕ БИХА СЕ СЪГЛАСИЛИ /ЕСТЕСТВЕНО СЪС ЗНАНИЕТО НА ВЛАСТТА РАЗБИРА СЕ/ НАШИТЕ МАФИОТИ ДА ГО ВНАСЯТ И ТРОВЯТ БЪЛГАРИЯ И ДА ОБЯВЯВАТ, ЧЕ ЗАМЪРСЕНИЯТ ВЪЗДУХ Е НАД НОРМАТА И Е ОТ ОТОПЛЕНИЕ С ТВЪРДО ГОРИВО. ПО БАБИНО МИ ВРЕМЕ САМО С ТВЪРДО ГОРИВО СЕ ОТОПЛЯВАЛИ НО ВЪЗДУХА Е БИЛ КРИСТАЛНО ЧИСТ. /ТЕ ТОВА НЕ ИСКАТ МАФИОТИТЕ ДА СЕ СПОМЕНАВА/

90

Варна

преди 4 години

Отдавна са в играта нашите.

89

Ковачки

преди 4 години

До КовачкиЗначи това "***" не съм го писал аз. Написах една дума, която я има в заглавието на статията, а ама днешницитете са решили, че е нецензурна! Ама вие сте я използвали бре, ***! Предлагам, да си променят заглавието на "Италианският ***: "Триъгълникът на смъртта" и пътят му към България"!

88

Бойко се изложи

преди 4 години

Крайно време е да си ходи. Не знам до къде ще стигне. Не мислете, че хората искат Корнелия, тя трябва в затвора да отиде, както и 90% от депутатите, заедно с Борисов. Земя няма, вода няма, въздух няма...

87

Анонимен

преди 4 години

Кло*ката на Европа.

86

Ковачки

преди 4 години

Това не са *** а суровини. Италианците като са прости, да ни ги дават (чи и ни плащат, да ги вземем, не сме им виновни)!

85

Анонимен

преди 4 години

Той Бойко не е виновен,пак е виновен Орешарски.

84

Анонимен

преди 4 години

Да добре,принципа го знаем,ама какво правиме ние .Приемаме си буклуците и всички се правят на изненадани и започват да разследват!Смешници!

83

По Пътя!

преди 4 години

По пътя "На Джак Ковачки: - Или как Отпадаците от Италия стигнаха до белия дроб на вашето детенце. А тецовете вместо да плащат за газ, им плащата за да горят ***. Бизнес ис гуд. В онкото също е пълно и там бизнес ис гуд.

82

Алов

преди 4 години

Бойко!!!!!

81

Корадо Катани

преди 4 години

На времето Графиня Камастра ви се виждаше като филмов герой,сега Графиня Камастра е реалност.И не дейте да обвинявате италианската мафия,а обвинявайте италианското правитество което каза че няма нищо общо с мафията.А колкото до нашите паляци,те винаги ще се дупят на мафията,те за това са и родени ..........комунисти.