270

ВСИЧКО МАРА ВТАСАЛА

преди 4 години

А ВИЕ ВЯРВАТЕ ЛИ И ?ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ НА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ СА ХОРА КОЙТО НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ОТ ТОВА КОЕТО УЖ РЪКОВОДЯТ:СОФИИСКИЯТ КМЕТ- ДЕТСКА УЧИТЕЛКА.ДА БЕШЕ В ДЕТСКА ГРАДИНАМИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ПОЖАРНИКАР И ОХРАНИТЕЛ - ДОРИ И ГОРЯЩИ БУ..КЛ..У..ЦИ НЕ ЗНАЕ И НЕ ИСКА ДА ГАСИА ЗА МИНИСТЪРА НА ЕНЕРГЕТИКАТА КОЯТО Е СЧЕТОВОДИТЕЛКА ДА НЕ ГОВОРИМ.ПОНЕ СМЕТКИТЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ ДА БЕШЕ РАЗБРАЛА - И ЗА ТОВА НЕ Я БИВА !СТРАНА НА МИЗЕРНИ ПЕНСИИ , НА ИМИГРИРАЩИ И НА ГОРЯЩ ИТАЛИАНСКИ БОК//ЛУК

269

Ало

преди 4 години

Водата за бита 2.30, аааа така ли главните на ВИК с 50 хилки заплата оядохте се и забравихте останалите хорица.ЗАТВОРИ нови трябва да има не стигат.

268

бургас

преди 4 години

Водата на София и изобщо на цяла България , не е ли публична държавна собственост...т.е. дори и Фандъка не е господар на подземните блага..само Тиквата е Бог и господар на всички нас....

267

бургас

преди 4 години

Водата на София и изобщо на цяла България , не е ли публична държавна собственост...т.е. дори и Фандъка не е господар на подземните блага..само Тиквата е Бог и господар на всички нас....

266

Анонимен

преди 4 години

Тая на снимката направи милиони от далавери.

265

Анонимен

преди 4 години

Има проблем с водата в жк Стрелбище. Спирай, Данче!

264

Анонимен

преди 4 години

До Така постъпват80 процента от водата не стига до перничани, а отива в Стомана или изтича някъде...така, че за каква солидарност говориш? А, и Стомана плащат по 10 стотинки кубик вода!

263

Мунчо

преди 4 години

Единствено може да се отклонят част от водите, които захранват яз. Белмекен към яз. Бели Искър. Връзка на София с каскадата Белмекен - Сестримо няма. Водите от каскадата отиват в противоположната посока, към яз. Пясъчник към Пловдив, който е за напояването в тракийската равнина.Но сега всички медии пишат, че Перник ще получава вода от Белмекен...

262

Анонимен

преди 4 години

Добре е да си помагаме, но... Перник е една бездънна яма. Водопроводната им мрежа е тотално надупчена, предприятията са като лами, там вода не се плаща, там водата се краде. При това засушаване ще си поливат градините с тая вода и пак водата няма да им стига. И ще искат още. Докато и остарялата вод. мрежа на София даде фира.

261

Анонимен

преди 4 години

"Белмекен" е уникално инженерно чудо. Сега калинките почват и там да пипат. Само техните приказки слушаме, а трябва да чуем какво казват от "Язовири и каскади"-НЕК, защото само там са останали истински специалисти, макар и вече да са малко, и са на изчезване.

260

ЩЕ ВИДИМ

преди 4 години

Съчувствам на перничани, обаче да поставиш столицата на карта е тъпо:1. За да се захранва Перник през водопреносната мрежа на София последната ще се натовари и ще започестят големите аварии, още загуби на вода от авариите и прекъсвания на водата в части на София за ремонти. Медиите ще си мълчат. 2. Както се очаква - годиата ще е суха. В определен момент ще стане ясно, че има проблем с водата в София, но ще е късно.3. Кой ще плаща за подадената вода в Перник? А? Аз отговора го знам...

259

Анонимен

преди 4 години

ЗАДАВА СЕ ОБЛАК ЧЕРЕН И НАД СОФИЯ! В КРАЯ НА ЛЯТОТО И ТАМ ЩЕ ИМА РЕЖИМ!

258

Не се делете!!!

преди 4 години

на софиянци и несофиянци, всички сме БЪЛГАРИ. Това е целта на управляващата пасмина - разделяй и владей, стар принцип, ползван от древен Рим, а сега от САЩ. Вникнете, кой е виновен за проблема и всички на протеста организиран от ПП Възраждане. Само така ще се сложи ред и всеки ще си получи заслуженото!!!

257

ДЕН ДА ДОЙДЕ, ДРУГ Д

преди 4 години

Смешно, тъпо, жалко, трагично, прозрачно...Такова е цялото ни управление, което е отражение на електората. То е ясно като бял ден - БОЙКО КАЗВА КАКВО ДА СЕ НАПРАВИ И ФАНДЪКОВА ИЗПЪЛНЯВА КАТО УЧЕНИЧКА. Всичко се решава на принципа "ден да дойде, друг да мине". Да се потуши напрежението от днес за утре, пък после ще му мислим. МНОГО Е НИСКО НИВОТО. АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ СМЕ УДАРИЛИ ДЪНОТО, ГРЕШИ. НЕ СМЕ.

256

Така постъпват

преди 4 години

д цяла България, трябва на софиянци да им е добре, България кучета я яли!? В Перник не живеят ли хора, те не искат ли вода, защо и София да не мине на режим? Така ще има и за Перник вода! Така е в България, човек за човека е като куче!

255

НЕПРОФЕСИОНАЛНО

преди 4 години

"При най-малък проблем София спира да дава вода на Перник!"Звучи като ДАЙ ДА ГО ПРАВИМ, ПЪК ЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ. Твърде непрофесионално. Аз поне очаквам да се задатат някакви по-точни параметри като ниво на водоемите, до което може да се позволи подаване на вода на Перник като се отчита и прогнозата за времето например. Или нещо такова. А не - дай да пиускаме кранчето, че падне малко сега напрежението, пък после ще му мислим. То сигурно ще има дъждовна пролет..

254

До 285

преди 4 години

Всичко зависи от нас. От мисленето и действието на хората зависят и събитията. Сега всички недоволстваме, но с негласуването, поради същия този песимизъм, помогнахме на мафията по лесно да манипулира и купи изборите!

253

до 283

преди 4 години

200 души ще се съберете ли?! Всичките сте най-умните пред компютрите, най-смелите, най-големите моралисти. Ама не смеете увеличение на заплатата си да поискате, бачкате си тихичко за 1500лв., ама тръгнали революции да правят. Падам от смях. Цъкайте си минусите- ще получа повече минуси, отколкото хора ще има на "протеста" ви срещу Марс, Венера и сушата тази година.

252

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера нещо! Обясняват, че водата която ще отива за Перник няма нищо общо с водата на София , нали? Тогава защо кметицата казва, че при най-малък проблем София спира да дава вода на Перник? Противоречи си. Като няма едната вода нищо общо с другата защо ще им я спира? Нещо ни лъготят отновоооо!

251

До 282

преди 4 години

Абсолютно си прав. Затова всички на протест на 27.01 от 12.00 пред МРРБ. К. Костадинов го обяви по ю-туб. Само ПП Възраждане ще измете *** ГЕРБ, ДПС, БСП, псевдопатриотите и Магарешки. В програмата им е заложено връщането на златото на България, ЕРП-тата, ТЕЦ-овете и всички важни отресли. А крадците в затвора и конфискация на заграбеното. Затова е нужно извънредно положение. Всички на протеста!!!