210

Константин

преди 4 години

До МНОГО ПРЕДЛОЖЕНИЯ, Toва няма да стане с този миши народ. Вижте ги, мачкат ги, грабят ги и те гледат в телешки възторг. Повечето са така. Няма да има протест. Няма.

209

ВО ВЕКИ ВЕКОВ

преди 4 години

ЧЕТЕЙКИ НЕ СХВАЩАТЕ ЛИ ЧЕ ТЪЗИ СХЕМА ЩЕ ТРАЕ ДО ВЕКИ ВЕКОВ ,НЯКЪДЕ ДА ПРОЧЕТОХТЕ ЗА СРОК НА ДЕЙСТВИЕ И ЧЕ СХЕМАТА Е ВРЕМЕННАНЯКЪДЕ ДА ПРОЧЕТОХТЕ ЧЕ ТЕЦ РЕПУБЛИКА ТЕЦ ПЕРНИК И СТОМАНА НЯМА ДА ЧЕРПЯТ ВОДА - ЕСТЕСТВЕНО НЕ.ТЕ СА С СВОИ ТРЪБОПРОВОДИ ВКЛЮЧЕНИ В ГРАДСКИЯ ВОДОПРОВОД НА ПЕРНИК И ЩЕ ДОИЗТОЧАТ СОФИИСКИТЕ РЕЗЕРВИ ВОДАКАКТО ВИНАГИ КУПИЩА СКРИТИ ДЕЛА И ГРОБНО МЪЛЧАНИЕГРОБ ЩЕ ЗАГРОБИ И СОФИИСКА ВОДАА ТРЯБВАШЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СПРЕ ДЕЙНОСТТА НА ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ КОНСУМАТОРИ

208

калинки

преди 4 години

Няма как да се върне водата от яз. Белмекен към Бели Искър , защото гравитацията е обратна , освен някакви супер мощни помпени станции /ако ги има изобщо/гълтащи яко ток . Това е пълна заблуда , явно просто ще изсточат яз. Бели Искър и после и яз. Искър .

207

xaa

преди 4 години

не шат да махат бойко щот хората не виждат по-добър от него, той си е най-некадърен, лъжлив, крадлив, и народа няма по-добър затова с вода без вода той ще е ако ще утре сите жадни да ходим и със злато да купуваме вода, той е, вечен несменяем, наш вожда любим, няма алтернатива, за бизнеса е най добър, а който плаща той има изборите.. пардон музиката.

206

факт

преди 4 години

Аз тая тръба м/у Бели Искър и Белмекен съм я заривал като войник на бригада .Водата премива през два дълги тунела и тръба през Права Марица на 1900м. над морска вис. гравитачно към Белмекен , чудно как ще обърнат водата да тече нагоре !? Явно в Банкя се е родил новия Нютон !

205

?????

преди 4 години

добре де, при такъв голям проблем винаги главатаря пръв подава оставка, щото в тая голяма верига за водата, ако не знаеш какво се случва значи не са само малките министрй а баш Вожда е виновен. Да сте чули някакво извинение, вина , главен прокурор , не, бащицата сега ни го набутват като спасител, все едно не е 10г на власт и все едно това крадене не е с негово съгласие вече 10г. Разследвал ли е някой откъде са тези "загуби" и дали е от старата мрежа като ни убеждават, и хич няма кражби от вецове от бизнеси или от едни квартали.

204

МНОГО ПРЕДЛОЖЕНИЯ,

преди 4 години

Малко идеи. Ако искате нещата да се оправят всички на протеста, който К. Костадинов обяви в Ю-туб. На 27.01 от 12.00 всички пред МРРБ, за да се амъкне крадливата пасмина - ГЕРБ, БСП, ДПС, псевдопатриотите и Магарешки. Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ - да си върнем златото на БЪЛГАРИЯ, водите, Централите и енерргоносителите. Край на помощи за размножаване на матрияла и повишаване на доходите!!!

203

xmmm

преди 4 години

Имам чувството че самата власт,а народа пък хич, не осъзнава огромното престъпление което е извършено от цялата власт,не просто от един министър,защото водата е нашата национална сигурност и не е просто бизнес и все едно крадеш пари от банката, краде се и се замърсява безобразно, освен че плащаме на бизнеса утре и питейна вода няма да има, защото хем е изхарчена от бизнесите, хем е негодна и *** и ще купуваме със злато вода защото сме сложили безотговорна и алчна власт и като последни *** чакаме точно те да оправят нещата,а се вижда че го задълбочават.

202

true

преди 4 години

Още по-страшно е че питейната вода се унищожава и като се харчи за бизнес и като се замърсява по тази причина. Но БГ народа е безхаберен и търси от престъпниците да му оправи проблема. Затова никога няма да се живее добре в БГ. Др. фандъкова ми то вече проблем си има със самото предложение за "байпас" към София, то само показва още по-ясно че герб нямат намерение да спрат кражбите и бизнеса а пак ще прехвърлят безводието и сметките на гражданите. Ама ти си лалаш така за пред зомбираните ти *** дето те слагат на този пост.

201

true

преди 4 години

Най важния ресурс на една държава е водата. Без вода няма хора, няма икономика няма държава. И такова безумно безобразно управление на вода не е имало в цялота ни история. Обаче управницви - мутри, народ - овце и ето ви резултат, защото истината е че водата се краде от частни вецове и заводи, разбира се никой, никой не разследва кражбите, защото е със съдействието на държавата, ВиК слага кражбите като загуби и овцете плащат,а частниците пълнят джобчето си. Още по-страшно е че питейната вода се унищожава и като се харчи за бизнес и като се замърсява по рази причина. Но БГ народа е безхаберен и

200

Един от Северозапада

преди 4 години

Някой да се съмнява, че Фандъкова ще постъпи така, както и нареди Вжда, а това тук са само думи и оправдания? А Вожда действа по стария принцип " Вързан д-*** дава, но отвържат ли го-две иска...".

199

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНито един метър от Рилския водопровод не е на самоковци, има специален закон за целта. До преди малко даже не знаехте, че има такъв водопровод, явно хал хабер си нямате откъде минава, но го ползвате да политиканствате... е затова Бойко е трети мандат на власт, щото от такива като вас зависи

198

Анонимен

преди 4 години

21 век в ЕС държава няма вода, а в Сахара имат.

197

Анонимен

преди 4 години

За да има вода за Людмил Сойков и Ковачки ще поставят на режим цяла България.Тези са за РАЗСТРЕЛ начело с тъпана от банкя.

196

Анонимен

преди 4 години

Ся от чешмите на Перничани ще потече шоколад.

195

Любезния Лос

преди 4 години

До ХристиянинАми нали водопроводната мрежа на Перник, била като гевгир? Стара и износена. Водата изтичала поради тази причина и това бил основния проблем. Да се налива вода в кофа без дъно ли предлагаш? Да не говорим, че половин Перник с приобщените села масово имат нерегламентирани ВиК отклонения и си поливат градините и ползват за каквото се сетиш?

194

Анонимен

преди 4 години

Всеко чудо за 3 дни в територията на Бойко паша и 240-те разбойника.

193

Любезния Лос

преди 4 години

Е, нали нямаше да има каквато и да било опасност да се компрометира водоподаването в София? А сега "при най-малкия проблем София спира да дава..." Гарантирано от ГЕРБ. Единственото гарантирано от ГЕРБ, е че когато една далавера умре - автоматично се ражда нова!

192

Як Винкел

преди 4 години

Требе ни вода и цофиянци да си траат, ако нечат кютек22

191

Анонимен

преди 4 години

ooo, zavod stomana pak ste preprodava voda, tozi pat sofiiska turisticheska voda...i kakav tarifen plan imat?