33

Нищо ново

преди 4 години

Независимите депутати ще гласуват за тези, които платят повече. Иначе каква полза от тяхната независимост. Наясно са, че в следващият парламент няма да има място за тях. А и най-добре е да си изкарат мандата - сигурното си е сигурно.А представете си какво би било, ако изборите са чисто мажоритарни. Всички депутати тогава ще са независими и повечето ще разсъждават по този начин.

32

Анонимен

преди 4 години

Нама да си отрежат клона за който здраво са се хванали. Втори път няма да влязат в парламента и не само те. За това герберите си лапат спокойно и не им пука.

31

Анонимен

преди 4 години

Бихме подкрепили вота, но нямаме желание.

30

Кирчо

преди 4 години

До 15100 000 са без вода, скоро ще ги последват още 100 000. Диша се серен диоксид, внасят сетоксични отпадъци, всеки ден убийства, тежки катастрофи със загинали. Корупция невиждана, удушени медии, бълват само лъжи изгодни за управляващите. Това ли е хубавото на България?

29

копко

преди 4 години

жжжжжжж

28

123

преди 4 години

До До17А ти знаеш ли колко заводи имаше и всички бяха приватизирани и унищожени ? Ако не знаеш попитай Нинова!

27

Анонимен

преди 4 години

ВОЛЯ е една дребна търговска фирма с претенции за политически фактор. До момента не са свършили нищо полезно в Парламента, освен да оцеляват с няколко повтарящи се хлъзгави "упражнения". Жалко за избирателите им, които се продадоха за няколко капки бензин повече!

26

Гробокопач

преди 4 години

Тук некши парласпури-бойковисти ревът на умряло;))) Г-да, дали през задната врата ще падне Бойко или през предната, най-хубавото е, че този процес, не зависи от вас. Вие сте пълни ***! Заради съдържанието ви в черепната кутия в момента ситуацията е такава и ще став аоще по-лоша, тъй като за падането на Боеко ще се създадът черезвичайни обстоятелства и всичко ще излезе от контрол;))) Но, най-добре е сам да поиска Вот на Доверие, за да могат и Патриотите с чиста съвест да гласуват срещу него;)))

25

Само питам

преди 4 години

Сакви точно са въпросите на кандидатката на Воля за кмет на Момин проход? За един прЕател, който иска да отговори питам.

24

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

До Анонимен 15Когато имаше деца за всичките имаше детски градини. Сега, когато сме с 2 млн. по-малко за кого се "правят" , а какво стана с построените при соца ?, евтини квартални бакалии и пълни с пар..али втора употреба !!!

23

Хахо

преди 4 години

*** и турците нищо ново не са научили.И нищо старо не са забравили.Пак искат по болшевишки начин ,през задната врата без избори .Да се докопат някакси до власта и мангизите.Тези времена обаче отминаха .Тези две мафиотски структури са като прокажени.Никой не иска с тях А процентите им за съвместно управление отдавна вече не стигат.За това никога повече няма да помиришат власт и мангизи. Воля ги вкараха в собствения им капан с въпросите които им задават.

22

Дишайте

преди 4 години

Смъртоностните отпадъци които горят.Имало и от Нигерия заразени с /ебола/сега това е пуснато у феса с документти подписани от министри.Но това се мълчи от медиите.

21

Анонимен

преди 4 години

До 6Всеки добър българи от народа е достоен за този пост!!!!

20

ЛЛ

преди 4 години

Какви въпроси да задават от воля??? Нали на следващите избори са АУТ от парламента. Натискат се до последно

19

Анонимен

преди 4 години

Търгът за Марешки може да започне... СЕГА!

18

заволя

преди 4 години

Бихме подкрепили вота ако ни обещаете че пак сме в следващия парламент!

17

Анонимен

преди 4 години

ГРОБ е организирана престъпна група за ограбване на народа!

16

До17

преди 4 години

Хайде изброй ми поне три завода (за крайна продукция), построени от герб!? Но - държавни, а частни цехчета!

15

Анонимен

преди 4 години

Това си е чист пазарлък до оня ден твърдяха, че са против правителството,а сега шикалкавят вдигат си цената за евентуални облаги при съставяне на нов кабинет.

14

Анонимен

преди 4 години

В момента икономиката в България е във възход, пенсиите се увеличават, заплатите се увеличават, строят се магистрали, заводи, детски градини, метро в София, навсякъде всичко се обновява и хората живеят добре. При това положение да искаш да сваляш правителството или си психично болен или живееш на инат.