91

Анонимен

преди 4 години

Вместо да го ексрадират и да се приключи веднъж завинаги с тая сага, те го дуржат и ставаме за смях.После и обезщетение ще му платим.

90

абе

преди 4 години

тоя светъ ли ше оправя - може и да е хубав човек но българите със злобата си сме затрили не един и двама хубави хора, тей чехващай си санолета човече , новият Левски ли ше ставаш

89

абе

преди 4 години

тоя светъ ли ше оправя - може и да е хубав човек но българите със злобата си сме затрили не един и двама хубави хора, тей чехващай си санолета човече , новият Левски ли ше ставаш

88

браво Джок!

преди 4 години

Джок Полфрийман е герой, защото ни отърва от поколението на дърто ченге от ДС и *** Монов. Ако го видя на улицата ще му стисна ръката и ще го поздравя.

87

Анонимен

преди 4 години

До Оглеждай серадвай се, че го стори в БГ, за да има нескопосници, които не могат да съберат доказателства, съдии, които не могат да те осъдят----- Ти мало умен ли си, не знаеш ли, че са намерили доказателства и вече са го осъдили? На кой свет живееш?

86

Анонимен

преди 4 години

Бхк + анти-бг агитката са налазили яко коментарите.

85

Оглеждай се

преди 4 години

Пич, оглеждай се по-добре, когато се разхождаш, защото има кой, ще намерят начин, вероятно е въпрос на време. Разкрачили са се пред теб и всеки иска да се докопа за интервю, за да търси сензации, но никой не сравнява това, което казваш по тези изяви. Нож, химикалка, камък...помня, не помня - радвай се, че го стори в БГ, за да има нескопосници, които не могат да съберат доказателства, съдии, които не могат да те осъдят и шайка неангажирани *** с българско гражданство.

84

Анонимен

преди 4 години

До пияница мистикЯ недей да лъжеш,първо не са били толкова много хората и второ него не са го закачали изобщо,нито са го били,Пол Ф. сам им се нахвърля с ножа да ги наръгва!

83

Анонимен

преди 4 години

Не искаме в държавата си убийци като Пол Ф.,при това, рецидивист с няколко опита за убийство и две убийства.Утре Пол Ф. ще убие хора отново,разкарайте го от България завинаги и забрана да влиза във странта или го затворете в затвора!

82

пияница мистик

преди 4 години

Ако съм сам срещу 12 и аз ще изкарам нож, да не си мислите, че ще се оставя да ме ритат на земята? Ако видя обаче да бият мангоджери няма да се меся, просто ще звънна на 112 и ще викна полицията

81

Анонимен

преди 4 години

Не ми трийте линковете,ето от къде може да видите информация за случая "Калин Калпакчиев и Весислава Иванова - в конфликт на интереси при освобождаването на Полфрийман"https://fatal-mediabg.blogspot/2019/09/blog-post_463.html"Пуснали Полфрийман "по препоръка" на собственото му НПО..."https://fatal-mediabg.blogspot/2019/09/blog-post_397.html

80

Анонимен

преди 4 години

Наръгал двама души в Англия с нож,от които единият умира,разминава му се наказанието за убийство и опит за убийство,защото е бил непълнолетен,втори път наръгва хора в България,от които единия също е починал,извършил е двойно убийство и няколко опита за убийство,изпечен убиец-рецидивист,който не изпитва чувство за вина от извършените престъпления,нито съчувствие към жертвите или техните родниниПол Ф. е бил с оръжие-нож,а жертвите му са нямали нож(оръжие) в ръцете си и НЕ Е САМООТБРАНА,а убийство

79

Анонимен

преди 4 години

Съюз на съдиите в България (ССБ) е политически зависим!Много от съдии са притискани и заплашвани,има дори убити съдии.

78

Анонимен

преди 4 години

Дикладчикът по делото - Иванова и председателят на състава Калпакчиев,са известни не толкова с работата си като съдии, колкото с опитите да влияят върху управлението и кадруването в съдебната власт чрез участието им в ръководството на политически зависимия Съюз на съдиите в България (ССБ).След като бе член на предишния състав на Висшия съдебен съвет (ВСС),от близо година Калпакчиев е председател на магистратската организация,а преди това Весислава Иванова бе неин изпълнителен секретар.

77

Анонимен

преди 4 години

Лично аз се радвам,че в центъра има кой да ни защити, от върлуващи агитки-да не би полицията да се намеси, при нападението. не, намеси се австралиецът! Героят!. Ще се радвам, и по време на футболен мач, господин Полфрийман да обикаля, за да пази хората . Самото му присъствие е достатъчно , и агитките стават мирни ,,тихи, любезни, на мравката път струват.

76

Анонимен

преди 4 години

Красимир Къневв,Калин Калпакчиевв,Весислава Ивановаа,БХК,ССБ,"Отворено общество" Норвегия, Зеленитее,"Да,Българияя",са НАРУШИЛИ ЗАКОНА и заплашвайки съдии, оказвайки натиск върху съдии,са пуснали този РЕЦИДИВИСТ-УБИЕЦ на свобода!За освобождаването му са използвани - пари,манипулация на записа,конфликт на интереси,корупция,заплаха срещу съдии,натиск и манипулации от председателя на БХК Красимир Кънев,който е получил подкуп,като и подкуп за съдия Ивановаа

75

двоен аршин

преди 4 години

Да питам-граничарят , убил човек, го изкарахте герой. Защото спазил закона. А когато защитиш нападнат от агитка ставаш престкъпник. Нещо двоен аршин

74

до 78

преди 4 години

Неизбежната отбрана е уредена от закона. Да защитиш нападтнат е геройство и е законно. Скоро ще бъде възобновено и делото, и доста неща ще бъдат изяснени. такива като теб, подкрепящи върлуващите агитки и шпицотряди, напади хора са достойни за презрение. Важното е-откакто господин полфириман се намеси и спаси нападнати хора, прояви на шпицотряди и агитки не е имало. В миша дупка са се скрили. Получиха урок, който им държи вече години. Така,че агиткаджиите да си знаят мястото-в периферията!

73

Лицемер

преди 4 години

Значи, ако убиеш дете по време на въоръжен грабеж, ставаш "Апостол на свободата", а ако защитиш ближния от банда *** си убиец. Хубаво да се видите лицемери!

72

Анонимен

преди 4 години

До браво на героя!Рецидивисти -убийци и социопати не искаме в България,или в затвора този нагъл престъпник или забрана завинаги да влиза в България,нямаме нужда от нагли убийци социопати,да се разкара от страната ни, криминален ***!Ако чувстваш съпричастност към бандитите-убийци,може да се разкараш заедно с него извън България.