99

Енгелс

преди 4 години

така е при капитализма!

98

Тарикат Тракторист

преди 4 години

Щом сте заминали на гурбет няма да мрънкате ще работите 7/24.Ако не Ви отърва обратно в БГ *** да работите за жълти стотинки.

97

невероятно,но факт!

преди 4 години

Затова е казано -внимавай какво си пожелаваш,защото може да се сбъдне!

96

Нека вии

преди 4 години

Българинът е роден за роб.

95

Боги Ташева

преди 4 години

На капитала му трябват роби, ако е възможно по прости. Учете , четете, за да сте богати . Или не. Трябва и късмет.

94

Още един Биткойн фен

преди 4 години

До две години биткойна ще е към 80к-100к$. Тази технология се движи ценово на цикли на усвояване. Скоро пускат ETF. Който има глава на раменете да прочете и проучи защо и как.

93

Биткойн

преди 4 години

Много лъжеш Биткойнов! Лъжеш като дрът ром.

92

Биткойн милионер

преди 4 години

Просто видях бъдещето в биткойн когато бях на 16 години и съм по умен от всички възрастни около мен. Още когато бях на 15 години изучавах Езикът на тялото (Психология). Такъв е животът някои се раждат умни някои се раждат т ъпички като вас да работят за 10 евро на час

91

Биткойн милионер

преди 4 години

Истината е в биткойна братлета. Когато цената на 1 биткойн за една монета беше 1 долар аз си купих 50 монети за 50 долара. Сега имам 250 хиляди лева в дижиталния портфейл правя купи продай в биткойн борсата и се преместих в друга държава

90

решетников

преди 4 години

хорошо за матряла, получаваш бонус

89

Тревор Филипс!

преди 4 години

До 88Моите и двете с амъжки имоти са кефят на голи какички. Нямам търпение, да навършат 14 и да им намеря по една елитна кака, да го отвори по въпроса (легални е, щом имат 14), както коя папа направи с мен и братята ми. Звеееверски беше! После ни наби с колана и ни караше, да продаваме амфети според избием парите!!!

88

Анонимен

преди 4 години

От 91Вече ше правя всичко по силите си, да очерня живота на бедните, щом не ми харесахте коментара! Ще уча децата си да ви мразят и ше създам движение против вас! Всяка секунда от живота ми, ще бъде насочена против вас!!!Тъй е, кат не знаете как да харесвате коментари, получавате това!

87

Анонимен

преди 4 години

То и в България е същото но тука няма нарушени закони, просто в германия е незаконно , тука е законно.

86

От 91

преди 4 години

От 91Абре ей! Аз ви браня и защитавам интереса... па вие не ме харесвате ... ми губи тогава!

85

Анонимен

преди 4 години

До 93Ахъм ... едни пилвта ... термометър ли, температура, Целзий ... нещо такова. Там даже и не плащат винаги ...

84

Анонимен

преди 4 години

Преди 10 години били извършени ... ся някакви *** и ше искат пари ...

83

Анонимен

преди 4 години

До 88Няма нищо лошо в голото тяло ...

82

Анонимен

преди 4 години

До 89Аз съм програмист и не мисля така ... Пошло е. Аз съм роден с подобен мозък, дето ми позволява да виждам нещата малко по-абстрактно. При мен си беше жив късмет. Даже не съм и учил в университет за повече от година. А днес взимам 11000 лева. Ама кво! Другите, дето не са к Али моя късмет, кучета го яли? Евала и човещинка! После аз съм бил социално изолиран ... ами от такив а като тебе, как да съм!!!! Ypoд гаден!

81

Енвер Ходжа

преди 4 години

Германците позволяват на ТУРЦИТЕ ДА ОТВАРЯТ ЦЕХОВЕ ЗА ПИЛЕШКО МЕСО ЗА ДЮНЕРИ , И ДОРИ ИМ ДАВАТ КРЕДИТИ В МИЛИОНИ ЕВРОС ОТ ГЕРМАНСКИ БАНКИ...ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ ТУРЦИТЕ ЩЕ ВРЪЩАТ И ДАВАТ ОБРАТНО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЗАЕМИТЕ СИ !...СЛЕД КАТО НАКАЧУЛЯТ РОМИТЕ ОТ ПЛОВДИВ И СОФИЯ, И ИМ ПЛАЩАТ ПО 5 ЕВРОС НА ЧАС .ВИНОВНИ СА ГЕРМАНЦИТЕ ..

80

Анонимен

преди 4 години

Веско, забравих да ти кажа - не гледай филма заедно с децата си, че има доста голи сцени. Там изгря звездата на Марго Роби - една австралийска актриса, която е толкова яка мадама, че мойта ми се сърди след филма два дена - явно я зяпах прекалено видно.