39

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКадърните не ги интересува политиката и си творят!Само верните некадърници на БКП ги интересува ВЛАСТТА!

38

Анонимен

преди 4 години

Това винаги ми е било най-смешно, как в соц България имало работа за всички.Супер подход, няма що - колкото и да си мързелив и смотан, дават ти там някаква служба, почесваш се цял ден и накрая даже пари взимаш. Общо взето - хем си неефективен, хем ти и дават пари.Този гениален управленски ход доведе до това, че и до днес маса народ смята, че трябва да взема пари, само защото се е родил на този свят :)

37

до 35

преди 4 години

До АнонименА ти ходил ли си в Белене и още 99 такива за да ме питаш.Самия Ботев е казал, че нам свестните за луди ни смятат т.е за психушки!Колко съвременно звучи Ботев! Старата ти песен на нав глас!

36

Анонимен

преди 4 години

Първо става дума за необразовани хора които освен да прости бачкатори друго не стават. Кадърните хора се оправят и се търсят. Имам много приятели които си живеят и работят напълно нормално в Германия.

35

Анонимен

преди 4 години

Не виждам за какво да обвинявам тази фирма. Те не ги викат зорлем да ходят там. Като не можеш у дома да си оправиш обществото, тръгваш по чужди да се молиш. И тука и там като те цакат, и оставяш да те цакат, си го заслужаваш.

34

Анонимен

преди 4 години

Виждам една лека разлика - сега тия работодатели ги е погнал съдът.Тук сигурно ще им дадат по един орден "Стара планина", за принос към развитието на България.

33

селянин

преди 4 години

ай стига с тая работа бре на кой колко му е акълопри жива жена маж да работи е пълна излагация его мойта цепи дръва на дворо а язе съм заапак един кокал и си подгреях половинка ракийка

32

Турчин

преди 4 години

До хохоМайка Турция е по-наблизо до ЕС! Имаме повече натрупан опит с Турция!

31

Анонимен

преди 4 години

Що, какво му беше като работехме в България, имаше работа за всички и заплащанеНищо не му беше, просто всичко това лежеше на заеми - фалирахме три пъти и накрая имахме 12 милиарда външен дълг. И за капак всичко рухна за секунди. Поне нещо читаво да бяхме направили, а не панелни морета и нискоефективни завиоди.

30

късно е, чадо,

преди 4 години

До А Бяхме МладиИ всички забегнахме и всичко закрихме а сега ги търсим! Всичко е БКП-агентура!

29

хохо

преди 4 години

До Народе!!!Ами тия фирми са 100% или на българи или на турци .... няма да се изненадам ..

28

Анонимен

преди 4 години

Не е само до познания по езика, но по принцип на нискоквалифицирани позиции източноевропейците са експлоотирани на запад. Всеки цветен има повече права и по-малко го юркат.

27

мила Родино!

преди 4 години

До ЕльоменатЗатова три милиона и половина в чужбина българи няма да се завърнат НИКОГА......

26

Анонимен

преди 4 години

Ми... българи.Какво друго да ги правиш...

25

неблагодарници!!!

преди 4 години

До истина еКаквито и да сме - ние сме едно цяло с ЕС!!! Първо сме европейци а после българейшани

24

Анонимен

преди 4 години

Ухааа... излизаме от ЕС и започваме да разкриваме предприятия... и с какви пари... какво ще произвеждат и къде ще го продават тези предприятия... на турците сигурно или на китайците хахаха... и кой ще ги разкрива, по списък като онзи с куфарчетата ли - ето ти пари, ти ще правиш капачки за буркани, ти бурканите а ти компотите... и накрая парите изпити а няма компоти а само майбах за Банев... направо е рецепта за безработица, глад и мизерия... тогава ще се види какво е емиграция.

23

Народе!!!

преди 4 години

До истина еЕдин българин не са убили германците през ВСВ както нашите братушки-окупатори!Нека да не ги подценяваме поне! Всеки дом имаше моторетка,радио и техника ГФР

22

Анонимен

преди 4 години

Ако въпросните работници владееха език, можеха без проблеми сами без посредници да си намерят работа и щяха да имат достатъчно възможности да си отстояват правата. Третират ги като роби защото без език са практически като африканци докарани с кораб през 18ти век. Да дойдат като европейци и ще бъдат третирани като такива.

21

Анонимен

преди 4 години

До Свещен ГущерТи нали беше милионер IT в Норвегия ?

20

Анонимен

преди 4 години

Знаем я ние атлантическата теория за проспериращото ни съжителство по време на турското робство. Не Нам.............