188

човек

преди 4 години

Абе, скандинавието си е скандинавие, няма какво да си говорим!Честно казано, от всички държави в които съм бил, Швеция ми харесва най-много!Там има истински социализъм и всичко им е безплатно наистина!Ударих си главата - веднага ме заведоха да ми бият инжекция против тетанус. Не само че не ми искаха пари а и паспорт не ми поискаха, нищичко!Нито питат дали си осигурен!А в България имаше КО-МУ-НИ-ЗЪМ!

187

Анонимен

преди 4 години

Българчетата се котират много добре в Норвегия

186

шведка

преди 4 години

Норге била социална държава. Ами що скачахте да махате социалистическа България бре, главочи ? Да го Д сега.

185

Анонимен

преди 4 години

Скандинавските либерасти са си платили и хоп изненадващо са първи - браво така се прави, ей това е истината.

184

Анонимен

преди 4 години

До 181Социалните държави са за загубеняци дето все чака някой да им обърше 3адника.

183

Анонимен

преди 4 години

В скандинавска държава не бих прекарал повече от седмица, пък като ли да искам да отрасна там. Студено, мрачно, скъпо и тъпо.

182

Хан Тервел

преди 4 години

"Норвегия е сред най-добрите държави за отглеждане на деца..." от педофили!

181

Бобо

преди 4 години

Скандинавските държави държат първите места по брой самоубийства. Защо ли?

180

Хахахахах

преди 4 години

Еййй, като започнем едно плюене по хората... Ама какво било, ама що било, поръчкова статия и т.н. Всеки да си живее където иска и където може. На един му харесва да има ред, на друг - не. Един иска да му е чисто, друг мечтае да тропне хорце в калта. Един се притеснява, че на някой някъде може би са му взели детето, но не го касае, че големият мъжкар от горния етаж пребива жена си пред детето, което няй-вероятно ще стане същият изр0д като баща си.

179

Анонимен

преди 4 години

184- ТЪЙ, ТЪЙ АКО ТУК НЕ НАМИРАШ ЗАЩИТА БРАТЯТА ЩЕ ТЕ ЗАЩИТЯТ- КРЕЩИТЕ И ОТИВАТЕ В СКАПАНАТА ЕВРОПА ДА ЖИВЕЕТЕ, НЕДЕЙТЕ БЕ, ПИЙТЕ СИ ГЕЛ ЗА ВАНА, НЕ ОТИВАЙТЕ В ЕВРОПА.

178

Анонимен

преди 4 години

Норвегия е сред най-добрите държави за живеене.В дъното на класацията е бедна българия.Кочинат@ на Европа.

177

Анонимен

преди 4 години

НИКАКВА ЕВРОПА, НИКАКВА НОРВЕГИЯ, КАТО ВИ СТЕГНЕ ШАПКАТА ПРЕГРЪЩАТЕ СИЛНО РУСОФИЛИЯТА И ЗАМИНАВАТЕ ДА РАБОТИТЕ В РУСИЯ. НИКОЙ НИКОГО НЕ КАРА ДА ХОДИТЕ ДА РАБОТИТЕ В РАЗБИТА И НЕЩАСТНА ЕВРОПА, МАРШ ПРИ БРАТЯТА, ТАМ ИМА 330 МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА.

176

Анонимен

преди 4 години

И градина ще им осигурят и нови родители ще им намерят.Има по заможни родители дето уж ще им осигурят по добър живот

175

Dublin

преди 4 години

Pak GRANTOVA statiika.Samite norvezci si go kazvat ''Barnevernett=Gestapo''taka,ce drago STADO...vodete si decicata v Raia na zemiata.Po-vuzmoznost da sa belicki i da prilicat na nas.Na takiva-NE prostavame...

174

невероятно,но факт!

преди 4 години

Това ,което е написано в статията е абсолютно вярно ,но трябва да се обясни какво се разбира под "дете" в тези държави!?Бенджамен Спок казва ,че детето не е малък човек,то е друг човек!А в описаните държави са решили ,че детето изобщо вече не е човек !?То просто е продукт!

173

Анонимен

преди 4 години

До кога българинът ще се учи от фейсбук и долнопробни форуми ?!В статията става дума за СОЦИАЛНИ държави. Не като България или Сомаия. Децата имат право на детска градина, училище БЕЗПЛАТНО. И родителите им получават детски до 18 годишната им възраст, не като в България до определен доход

172

Анонимен

преди 4 години

Много е добра Норвегия- сама ти гледа децата- ти само ги закарай там и нямай повече грижа

171

СССР2

преди 4 години

Направо ми настръхват косите от тази очевидна, организирана и добре координирана атака от ***, които защитават Норвегия! Добрече има хиляди здравомислещи и будни българи, което си личи в коментарите тук, които няма да си дадат децата на европейските *** спонсорирани от норвежкия клон на световната кабалистична джендъро-юдейска мафия, която работи усърдно, за да разбие семейната институция! Няма за какво да им завиждаме на 4-те к заплата щом отнемат деца заради 1 "възпитателно шамарче!"

170

ivailo

преди 4 години

Хаххх, мерси за вица ***... Иначе, на всеки по-запознат е ясно, че Норвегия е най-добра, но в отнемането на деца от нормалните им родители, и предоставянето им на педофили.

169

Анонимен

преди 4 години

НОРВЕГИЯ- МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 2750ЕВРО, РУСИЯ- 330ЛВ- ТРЯБВА ЛИ ДА ДОБАВИМ НЕЩО, В РУСИЯ СА ПУСНАТИ ПЪРВИТЕ *** КУКЛИ...ТАМ НЯМА ГЕЙОВЕ, НЯМА АЛКОХОЛИЦИ - ТАМ ПИЯТ ГЕЛ ЗА ВАНИ ОТ УЛИЧНИ АВТОМАТИ, НЯМА ПРОСТИТУЦИЯ, НЯМА БЕДНИ-ФОРБС 10% ОТ РУСНАЦИТЕ ДЪРЖАТ 80% ОТ БОГАТСТВОТО И СА НА ВТОРО МЯСТО СЛЕД ТАЙЛАНД ПО СИЛНО ИКОНОМИЧЕСКО РАЗСЛОЯВАНЕ И БЕДНОСТ, А ВИЕ РУСОФИЛИ ИЗПАДАТЕ В ПРЕВЪЗБУДА ОТ СТАЛИН, ЛЕНИН....