228

Анонимен

преди 4 години

кой ще забрани на българина да бие и изоставя децата си!докато не се изнесе и последния гражданин в посока чужбина, все ще е така.малка, но загубена държавица сме.

227

Германистични шашаве

преди 4 години

В Швеция отдавна,а в Норвегия от по-скоро има така наречените "Ноу гоу зоунс" - гетата на мюсюлманите в които полицията я е страх да влиза. Там от Барневерен няма и помен. Тия хора генетично не са читави - до 60-те години на миналия век насилствено кастрираха умствено непълноценните си хора,както и малцинството саами. Хитлер затова не окупилва Швеция - тия са си расисти по ген, а като дойдат тук ритат камериерките. Сега като всички германистични етноси залитат в другата крайност - либерастията.

226

Тема за размисъл

преди 4 години

Понеже виждам, че много хора са загрижени за уж отнемани те скандинавски деца, но грам не им е жал за нашите тук, та да ви попитам: дали Норвегия щеше да допусне 17 годишен да е спрял да ходи на училище във втори клас и никой да не се интересува от него? Дали Норвегия щеше да допусне 18 годишно момиче от години да се отглежда само, защото баща му е на гурбет? Щото България го допуска. Момичето го няма вече, а момчето ще се усъвършенства в затворя 10 години. После ще мине на бабички.

225

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ ОТ ЮНИ 1997Г Е ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД, НОРВЕГИЯ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 2720 ЕВРО, НЕ СМЕ ЧУЛИ НОРВЕЖЦИ ДА ИДВАТ В БГ ДА ОБСЛУЖВАТ ВЪЗРАСТНИ БОЛНИ ИЛИ ДА ИМА ТРУДОВА МИГРАЦИЯ КЪМ БГ.

224

До Shark

преди 4 години

Приятелю, не знам на какво се базират впечатленията ти. В продължение на 1 година бях командирован там и бях заедно с жена си и малко дете. Не съм усетил този страх, за който говориш, нито съм забелязал това залоства е на врати и прозорци. Може би аз съм попаднал на такова място, не знам. Да не забравяме, че те не са закрепостени като нас през соца. Имат право да пътуват, да живеят в България, например, но не го правят. Явно не са толкова притеснени. В крайна сметка важното е те да са добре там

223

ivailo

преди 4 години

До ууппсПреди няколко години, имигранти изнасилиха шведка на стълбищата на техния парламент, а охраната само наблюдавала през стъклените врати без да се намесва. На въпрос , защо са стояли безучастно, охранителите казали, че те отговарят само за реда вътре в сградата...

222

Анонимен

преди 4 години

До Неизработеното богатНефтът няма нищо общо. Норвегия е едва на 18-то място по находища. Хората правят всичко: и хубаво и лошо. Какво още не ви достига за да разберете нещо толкова елементарно. Ако още не ви е ясно погледнете страни като Дания и Люксембург. Там какъв нефт или други богатства има? Но има ХОРА!

221

Анонимен

преди 4 години

Не виждам наплив от норвежци да чакат за българско или друго гражданство.

220

Анонимен

преди 4 години

Последните в Европа тръгнаха да дават акъл.

219

Неизработеното богат

преди 4 години

Норвегия е етатистка държава заради богатите находища на нефт. До 1970г. Норвегия е една смотана държава. Нефтът и газът ги направи богати като арабите и тия навириха нос. Два пъти отказват да влязат в Европейския съюз за да не се налага да плащат големи вноски и да спонсорират по-неразвитите държави. Това ,че са изключителни егоисти въобще не им пречи да ръсят мозък на другите народи. Норвегия е пример,който показва,че неизработеното богатство винаги води до извращения и девиации.

218

Shark

преди 4 години

В скандинавските страни стандартът може да е висок, но има други, по-сериозни проблеми, които обезсмислят всичко това. И този проблем се нарича Барневерн. Хората треперят да не би някой злобен съсед да им докладва някоя лъжа ида дойдат за детето им. Хората живеят затворено, в 4-5ч вече са прибрани по къщите и вратите залостени, прозорците с пуснати капаци. Не, благодаря от такъв стандарт.

217

ууппс

преди 4 години

Равноправието в Швеция е на такова ниво, че местните шведки са редовно изнасилвани и пребивание от бежацните. Евалата толеранс

216

затова ли Норвегия?

преди 4 години

в Норвегия има детска полиция, в която агенти на договри получават бонуси за отнети (по каквато и да била причина) деца от биологичните им родители. Причина например може да бъде, че момченцето няма достатъчно кукли с които да играе. В такъв случай идва дестската полиция и прибира момченцето ви. След това момченцето отива в приемно семейство. Обикновено гей двойка, която получава пари от държавата за да извършва (свършва) физично-биологични опити върху детенцето ви.Има стотици видеа - вижте

215

wer

преди 4 години

Когато открием много нефт в Черно море и имаме многомилиарден фонд, тогава може да си платим да стоим в челото на класации и на челната страница на норвежките сайтове.

214

Непросветен

преди 4 години

Чета статията, чета коментарите. Седнали обитателите на една страна, закрепостена на дъното на всяка една класация, освен тези за корупция и за неграмотност, да жалят гражданите на друга страна, която по доста показатели е сред първите в Света по качество на живот, по икономическо развитие и т.н. В изстрадала Норвегия престъпността се поддържа само благодарение на имигранти от арабски, африкански и балкански произход. Тук деца ограбват и изнасилват деца и бабички, но това не ви притеснява.

213

Хахахахах

преди 4 години

До божееееееТи това някъде във фйейса ли го чете или беше в Норвегия? Нали ние живеем прекрасно, учениците ни са дисциплинирани и много грамотни. Не се наливат с реб бул в междучасието, преди да си изпушат тревата. Уважават учителите си, поздравяват съседите си. Редовно виждам групи от загрижени за околната среда тийнейджъри да чистят градинки и паркове. Страхотни са. Ние като цяло сме страхотни. Тук е много добре. Просто другите не го знаят и слава Богу, че иначе ще дойдат тук да ни претопят.

212

Анонимен

преди 4 години

Бог да пази Норвегия и целия свят от такъв добър живот.

211

Анонимен

преди 4 години

"Къде сме ние?"в г.........з

210

Стамат

преди 4 години

Дойде момента, в който хората съзнателно отказват да раждат деца!Въпрос: Какво следва?Отговор: Матей, глава 24.

209

Убре

преди 4 години

Нищо странно! Те там и инцеста са напът да узаконят! Нямало абсолютно нищо лошо в това, баща да прави секс с дъщеря си, стига да ставало дума за двама пълнолетни граждани, действащи със взаимно съгласие!