23

Анонимен

преди 4 години

М..да. Ще валят краставици и домати за ракийката. Дай боже и малко кромидец...

22

Анонимен

преди 4 години

До @И какво като има ве? Имало е и преди - и ледникови периоди, и топли. <Климатът е цикличен, това е нещото, за което гретатунберговците не искат да се знаед много-много. Ако изведнъж настъпи рязко захлаждане, това на какво ще го отдадеш? Или давай да унижожаваме цели индусгтрии заради болните амбиции на шепа овластени ултра-либер.асти...

21

бакшенди бак

преди 4 години

БАКИВИЕАДЖИК АШКОЛСУН КУПУЛА НА ПЛОСКАТА ЗЕМЯ НЕ ПУСКА ПУШАЦИТЕ И МИЗЕРИИТЕ КОИТО ВЪРШИТЕ

20

House M.D.

преди 4 години

Ерго, очаквайте градушки през зимата!

19

House M.D.

преди 4 години

Ерго, очаквайте градушки през зимата!

18

Анонимен

преди 4 години

Вярно е, очаква се америка да достигне по размери Виетнам и американците да се изселят в монтана и аляска.

17

до 16

преди 4 години

Абсолютно си прав доказано е че дори при ядрена война ,ще продължи живота е хората не но скорпиони ,*** и други ще продължават развитието си .

16

Нормален

преди 4 години

Дрън дрън та пляс.Щели да позеленеят ама не пустините а ушоте ти.Слънчевата активност намалява всяка секунда.Сиречь ако не е човешката дейност ще настъпва отсега нататък само студ и лед.А това не се случва заради въглищата нефта и примитивните китайски и немски индустриални сектори.

15

Анонимен

преди 4 години

Важното е, човечеството оцеля и тази година , може и следващата да оцелее и по следващата и така нататък , иначе е ясно че все някога ще се мре.Е в интерес на истината има видове които за разлика от човека не оцеляха тази година, но това са подробности.

14

Анонимен

преди 4 години

Колкото по-топло става, толкова повече влага и облаци ще има в атмосферата. Пустините ще позеленеят. Както е било и преди 100млн. години. Затоплистите са злонамерени, лъжат и фабрикуват "научни" твърдения.Отделно изваждането и изгарянето на нефт, газ и въглища само помага на живота на планетата.Мислете с главите си и не вярвайте на самозвани пророци!

13

ааа

преди 4 години

Единственото спасение е да се садят много дървета и да се сече по малко.Но никой не искат да го направи, защото никой не иска да се реши проблема. Политиците и компаниите просто искат да печелят от климатичните промени.

12

@

преди 4 години

Пълно е с картуни! Ледници се топят, океанът се затопля, огромни територии търпят невиждана суша, ама глобално затопляне няма!Добре, че нищичко не зависи от картуните.

11

...

преди 4 години

То е ясно, че нищо няма да направим! Ората са такива кат увсите! Моеш да ги водиш на заколение и те ше си върят и върят и само мое отвреме наврене некое беее да се чуе! *** ретко и от време на време само! Апък ако има и сено по пътя съвсем ше отече работата!Инак Никой не верва в климатичните промени! Повечето под задните им части гори *** те си мислят, че ше се оправят ей така като се изчуркат на огъня! Та така!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Няма как 7 милиарда е населението и му се налагат консуматорски принципи, защото капитализма е водеща сила. Просто ресурсите на планетата са ограничени. И не са само газовете виновни, но пак ще се извърти, така че да има някои които да използват ситуацията за свои цели. Римляните са казали "Доброто старо време".

9

Анонимен

преди 4 години

Климатичните промени са съвсем реални и със сигурност приноса на хората е много по голям от колкото си мислим. Ако не се реформират основите на системата в глобален мащаб, след 20 години голяма част сушата къето сега е разпожено повечето население ще стане необитаема пустиня. Хората ще трябва да мигрират на север в Русия, Канада и към арктическите острови. Гренландия също ще стане атрактивно място за живее след като стопят ледовете.

8

Доктор Сър Пичук

преди 4 години

2019 не е втората най-топла година в историята, а от когато има архиви т.е някъде от 1890. Ей драскачите светът да не би е сътворен преди 130 години за да пишета такива глупости. То бива фалшиви новини и лъжи, но вече прекалявате...

7

Анонимен

преди 4 години

Средната глобална температура се е повишила с около 0.8 градуса от 1800 до сега, при всички условности, че през 19 век данните не са надежни и не са събирани от всички точки не света, а главно в Европа - тук се намесват пробите от артическите ледове, но и те не сама ориентир. Да не говорим, че в края на 18 век имаме мини ледников период. Повишение с 3-5 градуса в рамките на 80 години е в сферата на фантастиката. Какво означава екстремни явления? Екоталибански клетви и всяване на паника.

6

Анонимен

преди 4 години

Голямото хленчене сериалът продължава.

5

Анонимен

преди 4 години

След холограмата на Тупак и Фреди Меркюри защо и някое наществие на извънземни или астероид да дойде.Важно е глупаците да плащат за вредните емисии на олигопола . Народа вече вярва на всичко каквото му покажат или кажат .

4

Анонимен

преди 4 години

Брех мамаму стара .