37

Анонимен

преди 4 години

"Политологът" Харизанов като шеф на "Напоителни системи", с "устна заповед", нарязал тръбите за вода за "Стомана"-Перник..."Гешев също е човек на ДПС.

36

Анонимен

преди 4 години

Червените терористи пробваха какво ли не, за да бутнат правителството.Сега този терористичен план може и да успее.

35

Анонимен

преди 4 години

Яз."Пчелина" пълен до горе, оставен без тръби, нарязани по нареждане на Г.Харизанов... За народа - суша... За ДПС - пари от ВЕЦ..."тръбите отдавна са извадени, а завод "Стомана" черпи от питейната вода на перничани""има и малък ВЕЦ, който прави парички за бившата зам.-министърка на МОСВ Фатме Илияз от ДПС и нейния брат Хайри Муса Кулов......Същите имат ВЕЦ и на поизточения язовир Цонево, от който са направили едни 40 милиона лева за 10 години."

34

ХМ!

преди 4 години

ПО ОБРЕ ДА РЕВИЗИРАШ ПАРИТЕ КОИТО Е ДАЛА ЛИЛЯНА ПАВЛОВА 32 МИЛИОНА НА ПЕРНИК КЪДЕ СА?????????? АКО ТОВА НАПРАВИШ ЩЕ ТЕ ПРИЗНАЕМ ЗА ДОБЪР МИНИСТЪР

33

Някой си

преди 4 години

Затворете ВЕЦ-овете на дъртите комунисти! Ще има вода за всички!

32

Язовиро

преди 4 години

До Някой си . Комунисти няма. Те измряха. Сега *** се наричат "демократи". Те направиха страната ни, както я искаше някой от запаз.

31

Язовиро

преди 4 години

е празен, какво ще прави с ***. Чума , или някаква нова модерна смъртоносна болест ли да очакваме? Племето вече разпръсква ***. На ред са мишките, плъховете, бездомните кучета.

30

Някой си

преди 4 години

До 32 - АнонименТова казвам и аз - ДПС е руски проект, създаден за патерица на партията майка. Целта му беше винаги да подпира комунистическото управление на оставащата с все по - малък електорат столетна с*виня!

29

Анонимен

преди 4 години

На 24-ти Ревизоро може вече и да не е министър.

28

Анонимен

преди 4 години

До Някой сиВЕЦа се оказа на ДПС,в Бушон медия отдавна вече писаха за това,а тръбите от яз.Пчелина са откраднати от един гербер за продажба и печалба.

27

Анонимен

преди 4 години

Бокич, Бокич,бам бадева плати 2.2 милиарда лева родни пари на Големият брат да си купиш индулгенция!

26

Анонимен

преди 4 години

Ревизоро бил притеснен, това е нонсенс, та тая човек е доказал че е опериран от чувствата за срам, чест, почтенност, достойнство, тоя същия е използван от олигарсите и Дпс да внася лобистки законни, за него не съществува партия, народ, или държава, за него има само личен интерес. Тоя го избраха защото е човек на всички престъпници които управляват в момента България, начело със шайката на Боко!

25

Анонимен

преди 4 години

До Някой сиКогато БСП и ДПС бяха на власт,страната беше много по-спокойна и никой не преследваше хората и не ги притискаше,да не говорим,че масово измират хора откакто ГЕРБ са на власт,не съм против ГЕРБ,но така не може да продължава,а поставят некомпетентни роднини и близки,вместо компетентни кадри.А и освен това,американците са решили вече да сменят ГЕРБ.Не съм и против БСП,само Нинова не ми вдъхва доверие и затова не мога да гласувам за БСП,но мога да гласувам за ВОЛЯ например или някой отОП

24

Някой си

преди 4 години

Затворете ВЕЦ-овете на дъртите комунисти и ще има вода за всички!

23

Анонимен

преди 4 години

Ало, Шефе, абе вчера каза да ходиме чак до Стара Загора.Да, ами ходиме. Да бе, да. По магистралата. Е не знам, още не сме. Да, като наближим довечера оемви пак ще се обадим, да те държим в течение. Да бе, няма проблем, пазим се от тировете, ходим по банкета. Последно Стара или Нова Загора беше, че не си взехме нищо за писане?

22

Анонимен

преди 4 години

Свобода, равенство, вода!

21

Българина

преди 4 години

Стига централизация никакъв вик холдинг' до кога всичко в софия?

20

Анонимен

преди 4 години

Няма чупки вече ,задокеанските му "приятели"също са му вдигнали мерника!Довижданеее!

19

Фен

преди 4 години

получил е първите заповеди от Борисов в сряда- хахаха поредната марионетка без собствено мнение

18

Val

преди 4 години

Що не го питате как " проспа" *** през границата? Нали беше шеф на комисията по контрабандата? Сега пари за рециклиране - от бюджета. Докато търси вода и виновни да учи италиански. Тогава вече е за притеснение!