77

ее

преди 4 години

преди 3 месеца Въча пресъхна защо ли ???? и никаде не го съобщиха ГАРАНТИРАНО ОТ граб

76

Един от Дупница

преди 4 години

До АнонименВ Дупница има вода с малко изключение. Доколкото разбирам, това са основно търговци на автомобили, автиомивки ,ресторанти около Е-79, както и някои къщи:

75

Пенсионер

преди 4 години

Вота на недоверие няма да мине. Ревизоро до е спокоен.

74

Анонимен

преди 4 години

разбира като текне водата в Перник да удари едно хоро

73

Анонимен

преди 4 години

Взривете им частните микроязовири(недържавни) и малките ВЕЦове,които източват водата на България и хората нямат достатъчно вода!

72

Анонимен

преди 4 години

Хора,след 2000 година са изградили около 200 малки ВЕЦ-а по малките реки и са съсипали водата и реките,плюс източването на язовирите и откраднатите тръби от Харизанов от яз.Пчелина и съсипването от него на напоителни системи в цяла България.Взривете им ВЕЦ-овете,друг начин няма,разрушете ги,не чакайте на друг,друг няма да свърши работа,навързани са като свински черва!

71

Абе...

преди 4 години

Това министерство а и всички останали могат без министри. Ако да речем размени министрите..този замести каракач , а пък онзи барни , барни стане на здравеопазването...и така нататък...пита се кое ще се оправи? Кое ще се промени към добре??? Отгпвор все тая- никое!! Няма значение,след като няма смисъл. Калинките са като.тампон..стават за всяка дупка

70

Анонимен

преди 4 години

От днес освен Перник без вода са Дупница и Шумен. Скоро и други градове. Селата са си свикнали.

69

Анонимен

преди 4 години

От Египет ли получи инструкциите? Веднъж стана за посмешище покрай митниците. Сега ще станеш за втори път. М>УХ>АЛ. Обаче ще си оправиш пак баланса на банковата си сметка, нали?

68

Анонимен

преди 4 години

ПО-ДОБРЕ ДА РЕВИЗИРАШ ПАРИТЕ КОИТО Е ДАЛА ЛИЛЯНА ПАВЛОВА 32 МИЛИОНА НА ПЕРНИК КЪДЕ СА??????????

67

Анонимен

преди 4 години

За министерството на екологията напоследък се утвърди практиката за министри с многопартийно минало.

66

жоржи буш

преди 4 години

излъжи ме въднеж, засрами се че ме лъжеш.излъжи ме втори път.... не можеш да ме излъжеш втори път. та и неговата работа такава. политпрощитутка делил баницата от митниците сега ще зарежда села и паланки с минерална вода и ще продаде язовирите на лешоядите от световната банка и тогава ще видим кон боб такова ли.

65

Анонимен

преди 4 години

Язовиро РЕвизоро не става.Трябваше да сложат най великия хидроинжинер в строежа на язовири. Взел много милиони за Цанков камък.Казва се А.Доган.

64

Анонимен

преди 4 години

РеВиЗоро какво разбира от язовири!А иначе неговата специалност е хореография.

63

Анонимен

преди 4 години

Гербери,заминавате си,не само Бойко и Цецо ухото,цялата ви банда си заминава, ***,убийци,крадци,рекетьори,изнудачи,насилници!Никакви десни партии повече в България,която разорихте и разграбихте,разпределяйки плячката между роднините си и близките си,НИКОГА!"Как се самоубива човек с 4 изстрела в главата? Кой премахна зам.министъра, разследвал Бойко за схемите му като главен секретар на МВР...Загина с изстрели в главата Румен Андреев,дългогодишен първи зам. Началник на НСл служба,първи за

62

edin

преди 4 години

Ха-ха-ха. Ревизоро(Язовиро) да не се окаже първият министър,министерствал само един ден.

61

Анонимен

преди 4 години

Харизанов не само е неколкократно криминално проявен,но и е откраднал тръбите от язовира,а и е унищожил цялата водна система на България - напоителни системи!Съд и затвор за този!Вие луди ли сте да назначавате рецидивист,извършил маса престъпления и кражби на някаква длъжност?!

60

Анонимен

преди 4 години

Язовиро кво толкова се притесни, че няма да хапва от софрата ли

59

Г2

преди 4 години

Защото е от личния управленски резерв на вицепремиера Томислав Дончев - този, за когото не се знае какво работи.Наскоро Деница Сачева стана министър на труда и социалните грижи. Христо Грозев се върна в България. Министерството й е от т.н.ресурсни, с десетки милиони за обществени поръчки.----------------------------------На тази необразована мас-ти-я са поверили социалното и ще лапат от там,а вие ще ревете за отнетите си деца

58

Г1

преди 4 години

че Деница Сачева беше кандидат-депутат (провален) на партията на Иван Костов в Хасково, беше яростен критик на управлението на ГЕРБ и лично на Бойко Борисов.После преживя катарзис и стана заместник-министър в две различни министерства в две правителства на Бойко Борисов.Защото е от личния управленски резерв на вицепремиера Томислав Дончев - този,за когото не се знае какво работи.Наскоро Деница Сачева стана министър на труда и социалните грижи. Христо Грозев се върна в България. Министе