29

Анонимен

преди 4 години

Договор с Русия не струва колкото хартията, на която е написан.Ото фон Бисмарк

28

хохо

преди 4 години

Ами кога руснаците са признавали международните закони...използват ги само когато са в техен интерес. Ей за това винаги ще бъдат нежелани .... А в същото време претендират за равнопоставеност , ами не може така ... :))) Според мен това е основният им проблем ...

27

Анонимен

преди 4 години

С НОВИТЕ ПРОМЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА, ДРУГАРЯТ ПУТИН ОСТАВА ДОЖИВОТЕН ПРЕМИЕР, НЯМА ЛОШО- РУСИЯНИТЕ СИ ГО ОДОБРЯВАТ НА 99.99%, У НАС НЯМА ПОЛИТИК С ТАКЪВ РЕЙТИНГ- А ТАМ ИМА ЗАЩОТО ДАВАТ ВИСОКИ МИН ЗАПЛАТИ- ЦЕЛИ 330ЛВ, МАТЕРИНСКИ КАПИТАЛ, ВИСОКИ ПЕНСИИ.

26

Аспарух

преди 4 години

За съжаление на така нареченият Световен ели,докато Путин е на власт,няма да могат да грабят Русия!!!Путин,ще подготви,нещата так,че и след него пак ще си хапят лактите лешоядите!

25

Анонимен

преди 4 години

Глупости приказва Вовата!Международното право определя две стъпки за влизане на договор в сила. Подписване на договора от упълномощено или правоимащо лице от правителството и последваща ратификация вътре в страната от парламент, камара или там каквото е политическото устройство. САЩ също имат важни за световния ред подписани но нератифицирани договори. И ние си имаме подписана но нератифицирана Истанбулска конвенция. Не е прецедент, но нали Путин трябва да им подава "новости"...

24

Анонимен

преди 4 години

Ми то тук кое е новината? Международни договори ще действат на руска територия само ако са ратифицирани от Русия ми то по принцип си е така навсякъде.Ако някой нещо друго е правил си е негов проблем.Няма такова нещо договор дето не съм го подписвал да е в сила за мен.

23

Чебурашка

преди 4 години

Рашизма е висша форма на нацизма а Путин е главният му изразител и идеолог. Няма по извратено от това да те е обсебила манията, че руският народ е нещо уникално и изключително!

22

бай ганю

преди 4 години

преуритет на руските ли?ами ако те са от миналия век и има много по добри тогава защо да са преуритет?

21

sd

преди 4 години

Да изритат *** от ООН, поне да не могат да налагат вето. Да се махат, средновековни сатрапи

20

Реалист

преди 4 години

Нормално е Русия да иска приоритет на собствените си закони, пред присъди издадени от антируски съдилища по политическа поръчка. Реално те не са против международното право, а против начина, по който се прилага против Русия.

19

Анонимен

преди 4 години

следваща стъпка - обявяване на Руско царство и преминаване към президентска монархия. Тогава ще може да си царува и да си предава властта от поколение на поколение, щото и *** като нас търпят до последно и на никой и през ум не му минава нещо да изпротестира. всички правят СЛУШ!

18

Анонимен

преди 4 години

ДГД правозащитниците работещи с пари от САЩ!

17

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Айде бесете го кремълското Джудже вече и да се свършва с агонията на Просссия

16

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРУСНАЦИТЕ НИЩО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ОСВЕН ДА КРАДАТ И ДА ПИЯТ

15

Олд

преди 4 години

Джуджето в паника явно не знае кой го е поръчал и стреля на посоки .2020 ще бъде годината на атентат срещу Путин.

14

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН ЗА ЕКСТРАДИРАНЕ НА РУСОФИЛИ.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Ако знаеш колко ги интересува руснаците и Путин твоето мнение и това на всички на-гли западенци!!!!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Усетил се е, че "международните" закони не са негови.

11

Анонимен

преди 4 години

За това негово становище го подкрепям!Нашите да вземат пример от него и от Орбан!

10

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно правилно. Такъв член има и в нашата конституция, което показва,че нашето Народно Събрание е сбирщина от ненормарлници, и, че сме колония. Т.Н. "правозащитници" не протестират, когато САЩ налагат своите закони в целия свят, но за подобна идея ще се развикат. Путин с това предложение реже клона на глобалистите. В Русия техния конст.съд прие,че осъдителните присъди на международните съдилища не се прилагат в Русия а ако противоречат на конституцията.