14

:)

преди 4 години

Супер, дано изберат изпълнителя на Западен Парк, там се получиха страхотно нещата.

13

Анонимен

преди 4 години

Добра идея Капитолия да се превърне в подземен паркинг, басейнът също би служил на много хора ако се въведе в експлоатация.

12

пак ли

преди 4 години

Много ми е интересно какво разбира архитект от градинарство и парково озеленяване. То е ясно, че си е ваш човек. Съвет - махате автокъщата. Правите паркинг. Нормален ремонт на настилки, пейки и т.н. Готово. Не пипайте парка. Не сте градинари, крадливи бюрократи!

11

Лято 2020

преди 4 години

Имало едно време един парк и в него имало едно езеро с лилии...

10

крайно време беше!

преди 4 години

Че ще окрадат каквото могат е ясно, но поне малко да пооправят бардака, в който превърнаха хубавия ни парк. И не само Капитолия на арaбския рaзбойник не принадлежи, а и жалките останки от Тенекиите, рушащи се вече 20 години. И да помислят за горичката около трасето на трамвай 10. Преди 2 вечери ватманът успя да спре в последния момент - огромен дънер на релсите, а наоколо изпопадали гнили стволове, по томабелевски

9

Анонимен

преди 4 години

Паркът е в окаяно състояние, но ако тая учителка по руски започне "ремонт" ще стане дори още по-зле. По-добре да не пипа. Достатъчно е, че остави мутрите с автокъщата в парка.

8

Анонимен

преди 4 години

КМЕТИЦАТА ИЗЛЪГА ОЩЕ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ, ЧЕ ЩЕ ИЗГОНИ МУТРИТЕ С АВТОКЪЩАТА И ЧАЛГА КРЪЧМАТА ОТ ПАРКА. КМЕТИЦАТА ЛЪЖЕ!!!

7

.!.

преди 4 години

Ехааа! Поредното усфояване на едни пари! Значи резултата мога да ви го кажа от сега! ЩЕ СТАНЕ МНОООООГО ПО-ЗЛЕ ОТКОЛКОТО Е СЕГА ПРДИ ТОЯ РЕМОНТ! ПОСЛЕ СЛЕД ТОЯ РЕМОНТ ЩЕ СЕ НАЛАГАТ ГОДИНИ НАРЕД ОЩЕ РЕМОНТИ ДА СЕ ПОПРАВИ РЕМОНТА!!! И СЛЕД ПЪРАТА ГОДИНА СЛЕД РЕМОНТА ЩЕ СЕ РАЗВАЛИ ВСИЧКО И ТАКА И ЩЕ ОСТАНЕ ДО СЛЕДВАЩИЯ "РЕМОНТ"! Та като цяло след тоя ремонт нещата ще станат мноооого по-зле отколкото са сега! Та така!!!

6

Анонимен

преди 4 години

...тоест ще бъде зажабено.

5

Жунгла

преди 4 години

Според новия архитектурен проект и според европейските еко изисквания, езерото с лилиите ще бъде зарибено със жаби.

4

Анонимен

преди 4 години

Айде следващото място в София, което ще бъде унищожено, за да се усвоят едни парици......А само да попитам - предвидени ли са средства, време и т.н. за ремонт на ремонта после?

3

:(

преди 4 години

Един страхотен парк, който има голям шанс да бъде съсипан от "Архитекти и майстори" ! Дано да греша !

2

Анонимен

преди 4 години

Те да направят план за почистване на Панчаревското езеро, защото там е проблем. - само тиня и водорасли. Засяга пряко София.

1

Анонимен

преди 4 години

Къде е тази Борисова градина? Аз знам само Бойко Борисовата такава.