12

...

преди 4 години

Оказа се мит, че перничани били корави и раздават правосъдие с винкела. Явно са кротки и тихи пуделчета. Ще са без вода Бог знае колко време, вчера чета за мръсния въздух.

11

void

преди 4 години

Това са пълни глупости - на 04. Септември 2018 имаше пресконференция на която самият Витанов неколкократно повтори че проблеми с язовира няма, че опасност от режим категорично няма, и че неговата препоръка е да се пести водата вместо да се спира. Дали министърът е писал писмото си в резултат на това негово изявление пред репортери и камера - не знам, но че бил предупреждавал - това е лъжа. Който не вярва - пълната пресконференция на видео я има в zapernik . com - казва го на живо пред репортери.

10

Анонимен

преди 4 години

ВЕЦ-а на Студена е на Пеевски! Няма как да св скрие това повече! Тези депесарски терористи трябваа да бъдат изчистени!

9

до 4

преди 4 години

ИХБ Електрик е бившето Елпром ЗЕМ. Собственост е на Индустриален холдинг България откъдето е и съкращението. Данни и за двете дружества бол - публични са, търгуват се на борсата с кодове 55E и 4ID. Само дето не е това собственика на ВЕЦ Студена, а просто са доставчик на ел.моторите. Собственик на този ВЕЦ е общинското ВиК Перник. Впрочем, впечатлен съм от подкрепата, която си получил - смятайте колко е грамотността у нас да се направи такава елементарна справка ... Инсайдърството е друга бира ..

8

Норге

преди 4 години

Абе писал е човека, не е като да не е писал. И сега единственото нещо, което смущава съня му е онази "лека лятна амнезия", която е получил. Аз обаче много внимателно следя действията на новия главен прокурор Иван Гешев и мисля, че безгрижното лято, което е имал господина от Перник, сега ще му излезе през носа!

7

Само питам

преди 4 години

Чухте ли какъв звук издават полицейските коли ? Не-но, не-но...

6

Анонимен

преди 4 години

професия в България: Директор на язовир!

5

Анонимен

преди 4 години

Делата трябва да се водят във съда, не във медиите...

4

Анонимен

преди 4 години

Септември говорил,октомври писал писма ама април всичко било наред! Абе пиле шарено ти като"директор"каква я свърши,че язовира е заприличал на гьол?

3

истина е

преди 4 години

Оставка на тиквунското правителство веднага !!Всичко това беше направено за изборите ,тъй като загубата им беше гарантирана !!

2

Ами сега?

преди 4 години

От известно време от телевизията ни облъчват с мнения, че Нено Димов не бил виновен, не знаел нищо, и т.н. Ами сега, след тези разкрития? За съд ли е или не.Бойко, разбира се за нищо не отговаря. Той само има задачата да назначава калинки. На ред е следващият.

1

Баце

преди 4 години

А как да каже Неньо през Септември, като ти си му казал Октомври, пък за лятото не помниш, пък Април било рано :)