7

Анонимен

преди 4 години

Много правилно.Това са лесни пари за мошениците, които само дебнат начин да ти изтръскат джоба.Хазартните игри не правят икономика, това са откраднати пари.Хазартните игри са насочени винаги към чужденците, а не към местното население.

6

Анонимен

преди 4 години

Това с хазарта/казината е не по-малко слабо от дрогирането.Е, все пак поне здравето не им се скапва толкоз бързо, ама като ти "издухат" и последното левче, то и здравето отива надолу...

5

до 4

преди 4 години

Дебитната ти карта ще свърши работа , проблема е че първо трябва да внесеш пари и тогава да заложиш,а не като кредитна първо залагаш после внасяш пари.Но ако нямаш парите не продавай апартамента на баба си не и за тази инвестиция.Но правото си е твое, имаш право да правиш каквото си искаш.И апартамента си е твой.Няма да имаш дългове независимо от това , че си продал апартамента, просто няма да спечелиш от това.

4

Анонимен

преди 4 години

Като не става с кредитна карта, ще продам на баба ми апартамента и парите ще ги заложа на точен резултат на манчестър юнайтед.

3

Ицо Хазарта

преди 4 години

До Само питамЗнам.

2

Само питам

преди 4 години

Ицо Хазарта знае ли?

1

Анонимен

преди 4 години

Хитро да от една страна държавата ще загуби от данъците които се плащат от кредитните играчи , че играят хазарт, но пък за сметка на това се защитава от лоши кредити ,а създавате на голям процент лоши кредити сваля борсовите индекси.И от това загубите са по големи отколкото печалбата , и е доста рискова защото може да отдръпне инвеститорите заради наличие на лоши кредити.Все пак трябва де се привличат инвеститори а не да ги отблъсват.