55

анализатор

преди 4 години

Не ни пробутвайте "сълзливи" размишления.Мюсюлманите са проблем за всички останали общества.Не го ли осъзнахте.Те избимат невинни деца,жени и възрастни хора,без да им "пука".Това е факт,очеваден.Колко ненивви избиха за няколко години само в Европа?Нещо за това да кажете?

54

Анонимен

преди 4 години

Този сега, чакал да получи българско гражданство за да домъкне цялото си племе в България.

53

Sichtpunkt

преди 4 години

С един фризьорски салон ще издържаш семейство от 8-9 човека (мъж+жена+6 или 7 децаАз правя проста сметка. В моя град има няколко фризьорски салона за мъже. Обикновено едно подстригване е 5лв. и трае 10-20 мин. В два от салоните има постоянно опашка. За 8 часа, той изкарва минимум 120лв на ден. -120х24=2880лв. И това е минимума.

52

Пижо

преди 4 години

Замислете се преди да роните сълзи на този сериал! Помните ли Алепо?Обезглавените християни, изядените сърца на сирийски войници, озверелите защитници на исляма? Колеха до последно, изнасилваха и продаваха деца! След превземането на Алепо, Асад обяви амнистия за тези, които напуснат страната. Стотици руски дронове предаваха на живо колоните фанатични мюсюлмани, които до вчера колеха, а днес ревяха за измислен геноцид. Оттам идва мюсюлманинът Мохамед! Би трябвало да бъде разследван, а не хвален!

51

Akbar

преди 4 години

А бе като сте толкова оборотни вие, които защитавате Ямал, Джамал, Хамал, Хамалин и всичките му производни, ми вземете да се поразходите вечер по уличките около пазара Георги Кирков в София. Всичките им "успешни" магазини, фризьорски салони и т.н. са в същия район. А пък по- оборотните може направо да разгледат "успешните араби" в Уайтчапъл в Лондон. Ходете поживейте с любимите си "неповторими" "идоли"!!!

50

Анонимен

преди 4 години

НАП да му направят обстойна проверка дали всичко е законно и плащат ли се данъци.

49

Анонимен

преди 4 години

За българите няма бъдеще и бягат от страната. По-зле е от Сирия. Почнаха да строят и джамии както в Галиче и скоро Ботев и Левски ще се обявят за терористи в учебниците по история.

48

Ако

преди 4 години

Ако са добри хора, са добре дошли, но много от тях са бежанци от Ислямска държава и са убивали хора.

47

България над всичко

преди 4 години

вън терористите от България, че пак ще има "случайно" застрелян..!!бежанците са нежелани!!!

46

T

преди 4 години

До SichtpunktПиша ти Слаб 2 по математика и по логика. Не на мене тия! С един фризьорски салон ще издържаш семейство от 8-9 човека (мъж+жена+6 или 7 деца). Корабче в очето ми плува ли?! Из София има няколко салона, които постоянно са пълни и с доста височки цени, и те не могат да си го позволят това, а какво остава за някакво смешно гаражно салонче. Тези въртят всякакви схеми и далавери, които прикриват с фризьорските салони. Кой ги знае с какви наркотици и канали се занимават...

45

Анонимен

преди 4 години

Толкова сте ми смешни докато плюете по човека :) изглеждате малки и жалки :)

44

Sichtpunkt

преди 4 години

Цялата фамилия върти далавери, а фризьорският салон е за парламаМи върти и ти далавера бе, що не въртиш, алкаш. Човека дошъл от Сирия, но видиш ли от там, завързал яки връзки в София и като дошъл веднага почнал да върти далавера.....??

43

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktС дюнерджийници и депа за отпадъци ли ще стигнем средното европейско ниво?

42

Анонимен

преди 4 години

Балканските селяни са в ужас понеже един миграт е постигнал повече от тях в живота. Балканската завист е легендарна.

41

Sichtpunkt

преди 4 години

Човека, идва и почва да се развива в БЪЛГАРИЯ!! Не мрънка като алкашами на които ръцете им са заврени в дупараната! Браво това е пример за подражание!Аферим машаала!

40

Анонимен

преди 4 години

То е от ясно по - ясно. Цялата фамилия върти далавери, а фризьорският салон е за парлама.

39

Анонимен

преди 4 години

До 39Ми няма как да се оправим когато населението е оскотяло и затъпяло. Ония поколения които бяха учени 45 години, че против власта не се скача си стоят кротко и траят и псуват управляващите докато цялата влас реално в е народа.. Обаче докато тези поколения изчезнат новите са много по-зле защото докато ония са знаели как се гради нещо новите знаят само как се руши.

38

Анонимен

преди 4 години

И да боли, и да не боли, трябва да си признаем няколко неща: България загива и опустява; Икономиката е зле, до 15-20г. (30г. след 89-та!!!) няма изгледи да се оправи, доходите също; Народът е озлобен, отчаян, апатичен, обществото ни е инертно, с много висока точка на търпимост към злоупотреби (обяснението е във всеки от нас, уви); От ден на ден става по-лошо; Славното минало отдавна е минало - грее, но не топли; Оправия няма да има - .......народ - слаба държава. Това е положението!

37

Анонимен

преди 4 години

До 37Не просто искат да покажат, че не всичките са еднакви, както и не всички българи сме крадци изнасилвачи и убийци...

36

Анонимен

преди 4 години

Мен ме дразни това, че от 10 дерета вода ще донесат за да ги представят в хубава светлина, а като правят бели се пази в тайна.