95

Емил Странжев

преди 4 години

Защо се покръстват в мюсулмани? Защото Управляващата класа- Османката империя, турция дават на мюсулманите привилегии в империята, така си решават демографията и мнозинството. Християните са нещо друго второ ръка , данъкоплатци...

94

Да се покръсти

преди 4 години

и тогава като стане нормален човек може - гражданство

93

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Явно това е "стратегията" на "ТЕРИТОРИЯТА" за справяне с "демографската катастрофа"!!!!Коментарите са напълно излишни!!!!!

92

Киро Х

преди 4 години

Войната свърши, време е Джамал да си ходи.

91

Анонимен

преди 4 години

От освобождението насам България на драго сърце е приемала емигранти. Приели сме Арменците, Белогвардейците, Тракииците , гръцки и сръбски икономически емигранти,чехи, поляци,швейцарци не малко румънци и албанци..Голяма част от тях са си още тук.Общото между тях е,че са християни, живеят и се трудят наравно с нас!!

90

България над всичко

преди 4 години

жив и здрав да е граничния полицай, който гръмна оня емигрант на границатадано скоро пак!!

89

HeinrichHimmler

преди 4 години

Държавата на мафията, продала страната, даваща шанс на Мохамед от Сирия, но не и на Преслав от което и да е населено място в нашата скъпа родина!

88

До 91

преди 4 години

Аз пък си мислех, че башибозуците са били помаци. И турчин не може да стане такъв. Защото башибозуците са ислямизирани християни, които служат на султана като полиция. Примерно в баташкото е имало 3 хиляди башибозуци (помаци) и един турчин дал заповедта за колене. Така съм ги учил де. Същото важи и за еничарите, турци еничари нема.

87

Анонимен

преди 4 години

До GanjoЧовека си работи за него не за пишман бизнесмени.

86

Пижо

преди 4 години

До Анонимен 90Да не си пропуснал часовете по история? Знаеш ли какво е "башибозук"?! - "отрудени" турци от обикновени турски села, които по заповед на султана хвърлят сърпа и грабват ятагана. Е, те, точно тези отрудени турци са извършили най-големите зверства в България. В ново време - точно отрудените мюсюлмани извършиха най-големите зверства в Сирия. Стискай палци, някой да не даде знак на Мохамед да хвърли ножицата, за да видиш какво би направил - това, което вероятно е правил и в Алепо!

85

Анонимен

преди 4 години

Отруденият човек винаги в е бил добре дошъл,независимо от койе,какъв е,и от къде е . Хората дошли от други държави да се прехранват с трудът си,винаги заобичват България като своя страна.А и българинът е уважавал трудещият се човек винаги в своята история.

84

Ganjo

преди 4 години

Който му се работи е добре дошъл навсякъде. Достоен пример за мързеливите българи.

83

бай ганю

преди 4 години

еваллаза 6 год и със 7 деца а *** родени у нас говорят езика и са с по 1 дете могат само да мрънкат да се оплакват и да искатуспех на човека без значение каъв цвят е каква религия етнос...и т.н

82

Анонимен

преди 4 години

1 интегриран от други 20 000

81

anonimous82

преди 4 години

До АнонименТака е в цяла Европа бе приятелче..нали тва искахте-Европа!На ти сега Европа!Оплачи се на арменския поп!

80

188

преди 4 години

Колко трогателно! А за родината не му ли е мъчно? Как може да го държите тук в тази чужда страна? Как може да лишавате седемте му деца от естествената им среда? Кога ще се прибере при възрастните му родители? В тази посока трябва да работите и само за това трябва да мислите всички. Помогнете му на човека да се прибере, не го мъчете тук.

79

Анонимен

преди 4 години

Дойче веле няма да спре пропагандата.Да вземат да почнат да пускат публикации за интегрирани български роми в Германия. Германия да не ни учи как да интегрираме сирийци, а с нагледен пример да интегрира българските роми. Да не се правят на ударени. Лицемери мръсни.

78

Sasho

преди 4 години

Тая простотия я писахте преди няколко месеца

77

Анонимен

преди 4 години

Направиха си гето в центъра на София , по тъмно е страшно ,па и по светло е гадно -Лъвов мост ,бул Мария Луиза и целия район - бербери, дюкяни с наргилета , тумби от шляещи се чернобради ,проституткиии, наркотиции ,далаверииАма плащат си на който трябва , а ганЪьо спи *** сън ,докато го таковат отвсякъде

76

Анонимен

преди 4 години

България в повечето случаи за чужденците е майка, за българите мащеха..