16

Milicioner

преди 4 години

До Анонимен А у назе милиционерите си ги делкат помежду си - това не е престъпно, то е по "закон", нали?

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Колегата ти е доста наясно с религиите като цяло.Чел е, интересувал се е .Няма лоша религия а лошо тълкуване.Факт е,че най-толерантно и мирно е православието. Ти обаче поставяш хора под общ знаменател.Щом те е срам и не ти харесва спокойно можеш да отидеш да живееш на друго място и да изповядваш други ценности.А що се отнася до ***-от тях добро няма да видиш ако нямат далавера.

14

Анонимен

преди 4 години

"Това е да има ЗАКОНИ и хора които ги спазват.Без закон няма държава без право няма цивилизация, а диви-хуни..."Законите не са достатъчни. Нужно е и самите хора да имат морал и да ги тегли вътрешно сърцето им да правят добро. И в България има закони, но се заобикалят.Примерно замисляш ли се, че с този закон в Англия, дето дават парите на който ги е намерил, че ако беше в България щяха да го ползват масово за пране на мръсни пари. И щяха да казват "ами законно е!". И властите да затварят очи.

13

Анонимен

преди 4 години

Жителите не са раснали при социализма,нито в Коми или Столипиново- затова са върнали всичко до шуш на полицията,за да издирва собственика!

12

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКолегата явно ,че използва православен като ирония.Православен не е да си татуираш кръст на гърба или да колиш прасе Декември.Религията не е като да си фен на Локо ,религията е да спазваш Божите заповеди и да си смирен да спазваш правото и закона,а не да пращаш в анадола всеки, чийто коментар не ти харесва.

11

Анонимен

преди 4 години

"Българите са добри хора въпреки желанието да се наложи обратното мнение.Аз съм виждало много добро и подкрепа от непознати."И аз съм виждал добро... от всякакви. И от ци гaни даже съм виждал добро. Най-много в тоя живот са ми помaгали... жени! Явно жените са по-състрадателни. Ако трябва да говоря за вярност, за честност, за приятели... най-верни приятели се оказаха... мюсюлмани. Най-подли, лукави, лицемерни се оказаха наистина хардлайнерите православни християни. Католиците също не са стока.

10

Анонимен

преди 4 години

До До 3И защо ти трябва подкрепата на политиците за да имаш някакви ценности? Чакай ти от умрял писмо.

9

ВЕЛЕ

преди 4 години

До ДОЙЧЕЗаконите са най- глупавото измислено нещо управляващите да манипулират хората!

8

До 3

преди 4 години

Какви православните ценности бе? От 44та в България няма никакво християнство. Комунистите го утрепаха. Само в твойте мокри сънища има православни християни.

7

Анонимен

преди 4 години

Много интересно. Българите плюят по българи но иначе те и близките им са много свестни. Не виждате ли грешката по трасето. Ако сами не се потдържаме няма кой да го прави.Българите са добри хора въпреки желанието да се наложи обратното мнение.Аз съм виждало много добро и подкрепа от непознати.Престанете да пръската злоба и отрова без да има защо.

6

ДОЙЧЕ

преди 4 години

Това е да има ЗАКОНИ и хора които ги спазват.Без закон няма държава без право няма цивилизация, а диви-хуни...

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Нещо не те разбрах за православните християни. Няма по-мирни и толерантни хора от православните. Разбира се ако не ти харесват българите и православието може да хващаш пътя към Анадола.

4

Loyko

преди 4 години

Това е разликата между цивилизация и цървуланщина. Едва ли могат да го разберат българите,а и още повече да го направят, разбира се с малки изключения.

3

Анонимен

преди 4 години

Хвала на такива хора. Ако бяха православни християни, нямаше да върнат парите. Щяха да си ги вземат за тях. Или ако беше българска полиция щеше да има следното:-Шефе, тук едни донесоха една пачка с 2000 лири. Какво да правим с нея?-Какво? Пачка с 1000 лири ли? -Да шефе, пачка с 500 лири. Какво да правим с тях?-Ами входирайте ги тия 250 лири и да се приключва...

2

Анонимен

преди 4 години

Браво! Макар и неразбираемо за почти всички българи.

1

пияница мистик

преди 4 години

Помислих, че за България става дума първоначално - честни хора де връщат пачки в полицията, добри самаряни, точно като у нас:)))