36

Сия

преди 4 години

Ще пратим тел.измамници там да съберат кинтите от тротоарите!

35

Анонимен

преди 4 години

И аз намерих пари на пътя и отидох в полицията да ги предам а там ми се изсмяха и казаха че съм луд да се разкарвам за 5 стотинки, ама аз им каза - закона си е закон, иначе си е кражба, ама ха, няма да ме вкарват в затвора за 5 стотинки я.

34

М, да ...

преди 4 години

До 35на коя партиина хранилка си? в Норвегия камъните от до шосето неможеш да вземеш, щото след 15мин патрулката ще те прибере! В БГ цари безнаказаност!

33

Анонимен

преди 4 години

НЕ МОЖЕ ДА СА ОТ БСП ЗА БЪЛГАРИЯ- ТЕ НЕ РАЗДАВАТ ПАРИ- ТЕ САМО ПРИБИРАТ И ДО КАКВОТО СЕ ДОБЕРАТ- ФАЛИРАТ- СПРАВКА БЛИЗКАТА ИСТОРИЯ И БНБ- 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ- 3000ЛВ ЗА 1 ДЛ, МИН ЗАПЛАТА 2600ЛВ, СРЕДНА ЗАПЛАТА 3 ДОЛАРА ИНФЛАЦИЯ НАД 2600%,,ЩЕ ИМА И ЗА РУСКИТЕ ДРУГАРИ НЯКОЙ МИЛИАРД.

32

:))

преди 4 години

До 34 В БГ и цветя да засадиш на обществено място ще ти ги изкоренат и откраднат!

31

М, да ...

преди 4 години

Тази легенда иска да покаже Колко са честни полицаите в Англия!

30

М, да ...

преди 4 години

Да, да *** като се прави дарение поне да са драснали бележка за какво ги дават, а?

29

Анонимен

преди 4 години

Хаха пияница мистик им разказа играта. Православни талибани и православни дхижадисти. Аз ги обвинявах, че живеят в 1970г. с лозунгите, а то се оказа, че било 970г. с Кръстоносните походи. Хаххаахахахахх. С вашите лозунги ще постигнете обратен ефект- отдръпване от вярата. Кой иска да има нещо общо с вас, промити червенотиквеници.

28

Анонимен

преди 4 години

На това му се казва законодателство "ако никой не си потърси парите те остават за човека, който ги е намерил" и се приключва. Тука се нахвърляме на онези, които не връщат и леем сълзи от умиление и ги правим герои тези които връщат. А било толкова лесно, гледайте Англия и се учете без драми и емоции всичко си върви плавно като мерцедес на германска магистрала.

27

бай ганю

преди 4 години

добрите самаряни да наминат през село имаме широки тротоари за големи чували

26

До 10

преди 4 години

Стига си навирал думи в моята уста. Никога не съм казвал, че трябва политиците да ти наложат нещо, че да го правиш. Просто ти казвам, че няма християни тука в България, в Европа няма религии вече. Само в пустинята си ги търси. Само биеш на умрял кон. Я ми кажи 10те божи закона на Алах. Има ли такива, ако ги знаеш, върви питай някой "християнин" в България за неговите."Ауу на вийй християните сте мноу зле..." Браво...

25

Анонимен

преди 4 години

Колко ли от бг ще намерят толкова пари и ще отидат да ги предадат. В това селце няма бедняци клошари и мизерници. Знаете ли че храната им е пет пъти по евтина от бългрската. Тези които са ходили знаят а тези които не са ще ме помислят за луд.

24

Анонимен

преди 4 години

Сякаш за българи говорят:))))))

23

пияница мистик

преди 4 години

Касиус Клей, който е черен американец смени вярата си с мюсюлманска и прие името Мохамед Али, ама никой олигoфрeн не тръгна да го съветва да ходи в Анадола. И тук, в БГ всеки може да стане какъвто си иска и да изповядва каквато си иска вяра - кеф ти мюсюлманин, кеф ти католик, будист та дори и пастафасианец :) Вие православните големи талибани ве, баси джихадистите, те най-убавите и само тяхната вяра вярната. Аз съм атеист, защото мога да имам жени и обичам купоните. Вие като не можете вярвайте

22

пияница мистик

преди 4 години

Стига с това православие бе, смешни станахте вече. Допреди Джуджарик да почне да дудне за него никой не се сещаше, че е такъв. ИЗведнъж той като подхвана и всички *** православни станахте, че и славяни, нищо че сте по-църни от мангоджеритата. Вкара ви в главите някакви измислици за *** и вие след него заповтаряхте като папагали. И разберете, човек може в коя да е държава да си изповядва каквато религия си иска.

21

Анонимен

преди 4 години

"През царско време В М Р О е учело хората в Пиринска България да правят същото и те са го правели,без значение колко са бедни. После обаче червените *** решили да правят фалшива нация от нас и разбрали,че ВМ Р О ще им пречи- затова разтурили организацията и нравите се развалили."Мдаааа... вярно, насилственото покръстване извършвано от тия твоите любимци върху мирни хора от Родопите, вярно олигoфрeните смятате тия хора за светци...

20

Анонимен

преди 4 години

ВМРО е забранена 1934г. Научете си историята, льольовци!

19

Бож.

преди 4 години

През царско време В М Р О е учело хората в Пиринска България да правят същото и те са го правели,без значение колко са бедни. После обаче червените *** решили да правят фалшива нация от нас и разбрали,че ВМ Р О ще им пречи- затова разтурили организацията и нравите се развалили.

18

Анонимен

преди 4 години

Факт е,че най-толерантно и мирно е православиетоХахахаха, да то православието може да е мирно и толерантно, но православните не са нито мирни, нито толерантни.Или искаш да ми кажеш, че бай *** е най-толерантния?

17

Анонимен

преди 4 години

"Факт е,че най-толерантно и мирно е православието. Ти обаче поставяш хора под общ знаменател.Щом те е срам и не ти харесва спокойно можеш да отидеш да живееш на друго място и да изповядваш други ценности."и"Религията не е като да си фен на Локо ,религията е да спазваш Божите заповеди и да си смирен да спазваш правото и закона,а не да пращаш в анадола всеки, чийто коментар не ти харесва."Кефят ме тези 2 коментара... вероятно са писани от различни хора... :)))