55

ПРИ ЖИВОТНИТЕ

преди 4 години

има ухажване, перене, пеене. ИЗНАСИЛВАНЕ няма. ИГРА и взаимно съгласие.

54

Животно

преди 4 години

Не обиждайте животните!

53

ГЛАСУВАТ ЕСТЕСТВЕНО

преди 4 години

Всеки Ц.глас за СИК/ГЕРБ на власт

52

Анонимен

преди 4 години

Животни, ама гласуват! Нали???

51

Xxx

преди 4 години

Колко станаха убийствата на тия от етноса?

50

ДЕМОКРАЦИЯ Я

преди 4 години

Това не е банка ДСК. Да не смееш да напишеш Ц., че те трият

49

Анонимен

преди 4 години

До KONSTANTINOWсамо *** липсва, щото още не са му написали думичките.

48

ДА

преди 4 години

Г-да управляващи!Ве ги създадохте тези животни,та човек да се принуди да си изостави селото и да се вре в града!Ако е останал да живее на село-жална му майка-страх и ужас е положението.Кога ще промените законите!?Под 18 години бил.Ми това важеше при бай Тошо,когато ц-ига-нин не смееше да гъкне!Сега 12-13 годишни са закоравели престъпници.Никакви деца не са това.Щом не можете да ги узаптите-променете закона ,па вземете и да го спазвате!Ваща..

47

ЕЙ УЛАВ

преди 4 години

какви партизани, какви комунисти. От 30г на власт е АМЕРИКАНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ с български слуги

46

Анонимен

преди 4 години

До zЧестно казано нищо общо със животните.чалгари, от 7/8

45

Анонимен

преди 4 години

До :(Сега нека някой акъллия да се изрепчи да ми обяснява, че не бивало да бъдат възстановени Строителните войскии за кво са ти бе каскет омачкан? Да има къде да си избиват комплексите разни лузъри ли?

44

z

преди 4 години

Честно казано нищо общо със животните. Хиени може би, но пак не е сигурно.

43

ОСТАВКА БРЕ

преди 4 години

МИНИСТЪР бил. МВР-МЕТО от бандата на СИК/ГЕРБ. Гелосания да си подава оставката заедно с БАШ полицая от село БАНКЯ

42

:(

преди 4 години

Сега нека някой акъллия да се изрепчи да ми обяснява, че не бивало да бъдат възстановени Строителните войски и да станат задължителни за всеки, който не е завършил средно образование!

41

Дръжте ме, хора!

преди 4 години

Дръжте ме, за да не ида да извърша някоя крайна постъпка!Ошашавих се, четейки какво бил казал министърът на вътрешните работи: "Надявам се този път да бъде за по-дълго в затвора!"Браво, бе! Вместо отсега, използвайки обществена трибуна да пледира за окошарването на убиеца ДОЖИВОТ, този наш г-н министър кротко изразява плаха надеждица из.ро.дът да останел в пандиза за по-дълго време. Да не вземат да го пуснат с препоръката да бъде нежно обгрижван, докато му се обяснява, че не бива да прави така

40

АНТИ

преди 4 години

Меко пипаше бай Тошо !Наплодиха се отпадъчни елементи - резултата.

39

СОЦ ЗАВОДИТЕ

преди 4 години

не бяха най-високо технологично място. Поне не всички. Имаше и цехове, където се изискваше НЕКВАЛИФИЦИРАН ТРУД. НО РАБОПТА имаше за ВСИЧКИ. Даже в Строителни войски , които толкова ги плюеха после даваха професия Умения да работиш, даже и без да си завършил гимназия. Но за "двойкаджиите" дето минавали ....Сега им плащат и пак не ходят да учат. Тогава много по-ефективно се прилагаше доктрината за ТОЯГАТА и МОРКОВА. сега само усвояват едни пари за включване...

38

Анонимен

преди 4 години

До Ф.С.В.Ти си прав. Всеки трябва да бъде съден според закони, които са му понятни.Нашите закони се основават на презумпцията, че наказанието трябва да превъзпита извършителя.Племето, за което говорим, идва от други земи и пази традициите си такива, каквито са били преди хилядолетия. Според тези традиции, виновникът не се превъзпитава, а се наказва жестоко по начин, който да държи в страх потенциалните извършители на други подобни престъпления.

37

Анонимен

преди 4 години

Докато ви заблуждават с разни новини тук,тихомълком се вкарва конституция,обсебват се съдебната и силовата власт от американски пратеници,дори промяната на конституцията,която обикнвено се променя с Велико народно събрание,няма да се събере такова събрание да решава,просто ще ви ги натрапят и ставаме американска колония,защо никой не протестира?Руснаците нямат власт над страната си именно заради вкараната американска конституция и обсебване на институциите им и не знаят как да се отърват,примка

36

Анонимен

преди 4 години

До НАРОДНАТА РЕПУБЛИКА1. Да наложиш чрез закон забрана двойкаджиите да повтарят класове - това не е образоване на нежелаещите да учат. Това е подаряване на диплома.2. Да абонираш за заплата нежелаещия да работи и да си затваряш очите за кражбите и зулумите, които той си позволява на своето "работно" място - това не означава, че си го научил на труд. Това означава, че си го качил на гърба на трудещите се.