135

муспи

преди 4 години

До Анонимен - Невъзможно е със злото да се води борба с неговите средства, Трябва операция, отстраняване на тумора носител на злото в света. Той е това което е забранено да се казва - цензурата също е тумора, не само Парите, Правителствата и Армиите.

134

муспи

преди 4 години

Животните са неспособни за зло заради самото зло - те имат души, от хората само бялата раса е одушевена. Но само част от духовния и творчески елит на белите е в състояние да се стреми към добро и избягва зло.

133

Рто

преди 4 години

Кое животно ще убие друго животно и след това да прави секс с него????

132

Анонимен

преди 4 години

Кое е присъщо на животните? Да влизат с взлом в чужда къща? Да изнасилват, крадат и убиват за удоволствие? Все неща присъщи на човекът социопат, но на нито едно животно в природата.

131

Анонимен

преди 4 години

Според мен трябва държавата да поощрява финансово доброволната кастрация на хора без образование. Например да им дават по 20 хилядарки, ако се кръцнат. Това ще е безкрайно изкушение за много ***, които ще се изтрепат...даже по 2 пъти ще искат да минават :) Ако направят детските да се плащат само под формата на приспаднати данъци и спрат фалшивите телкове...току виж нещата тругнат в положителна посока.Тези само яка тояга ги оправя, те от друго никога не са разбирали.

130

123456

преди 4 години

Пълно е с такива изверги но явно сме достатачно некомпетентни за да се справим с тяхщом на 2 -3 месеца по един излиза на яве и си коли беси и т.н.Докога .....Революция ще промени много неща ...Преди време едно момче от Варна се самозапали пред общината -било му писнало явно скоро някой ще му писне пак ама тоя път да сложи елек със сачми и вътре в парламента да се думне и веднагаще тръгнем нагоре...до тогава такива сценарий ще ги четем често щото държавници няма закони също Жалко :(

129

Сата НАТО

преди 4 години

Нищо добро не може да се получи от прсвосъдие, което освобождава престъпници като доктора от Пловдив, либийските медицински сестри и т.н.

128

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Докато няма "НОРМАЛНО" "РАБОТЕЩИ" "ИНСТИТУЦИИ".Такива "ИНДИВИДИ" ще продължават да правят каквото си пожелаят.Къде ви е "ПРЕВЕНЦИЯТА"..........Няма я......!!!!!Само констатций,без реални решения.....!!!!!

127

Анонимен

преди 4 години

Mnogo istini se napisaxa po forumite i t.n Xora,as ot 3dni Nemoga da mislq za nishto drugo Moll vi,da izlezem na ulicata i da svalim teq karleji Do-koga :(

126

До Бенджамин 141

преди 4 години

Може, ама се обади когато си вземете от Турция Северен Кипър! В сънищата си!

125

До 126

преди 4 години

Понеже по почти половин година прекарвам в Скандинавието, та може ли по-конкретно ти дето си уж на Запад, да ми кажеш къде е безплатно здравеопазването?

124

Анонимен

преди 4 години

BALGARIQ Strana v koqto mogat da vlqzat spokoino v kashtata ti,i da te zakolqt kato ovca

123

стана ми интерсно

преди 4 години

До Анонимен 126 Къде живееш ? Къде е това безплатно медицинско обслужване ?

122

56789

преди 4 години

Непълнолетен , колко е максимумът - 10/12 години Не е ли време да се въведе - за особено тежки престъпления непълнолетни да може да бъдат съдени като възрастни

121

Анонимен

преди 4 години

До 135Не ме питай какво съм направил, а гледай себе си и не давай определения на хора, които не познаваш.

120

Анонимен

преди 4 години

До 132 - ти какво промени за 30 г демокрация, че си се обидил от истината ? В ЕС сме познати като стадо овце, карикатуристи ни рисуват като тоалетна, действителността ни е БЕДНОТИЯ, МИЗЕРИЯ и ПОСЛУШАНИЕ и това ако не си разбрал тогава си по-зле и от овца !

119

psy.d-r

преди 4 години

По принцип всички сме животни. Някои хора обаче имат тежки дефекти, липсват им качества, характерни за хората - задръжки. Такива повредени хора в цивилизования свят ги изолират.

118

Анонимен

преди 4 години

До 130Говори за себе си.

117

Анонимен

преди 4 години

Това са плодовете на управлението на герп и другите преди тях. Но най-вече на герп щото са управлявали 1/3 от демоклрацията. Разни корумпирани кметчета по малки населени места не могат да постигнат нищо повече.

116

Анонимен

преди 4 години

Действителност в България която никой не мисли да промени, затова ще ни колят тези подобия на човеци като овце, защото сме си точно овце ! Времената се менят и никой вече няма да дойде да ни помага, демокрацията разчита на РАЗУМ, на нас той ни липсва, а нямаме и смелост, ние сме едни бедни черковни мишки !