50

Анонимен

преди 4 години

"Боклукчия" Dnes.bg я се замислете малко,вие каква заплата давате на вашите служители с папионки и вратовръзки и извлечете информация колко получава този "Боклукчия" и след това пишете моля.Смешни и жалки сте.

49

Анонимен

преди 4 години

Горката й майка, напълно я разбирам. Дъщерите като ги тресне хормона и родителите изведнъж стават виновни тормозчии. Имам едно такова животно вкъщи. Да не знаеш какво да направиш или да не направиш, да кажеш или да не кажеш.

48

Анонимен

преди 4 години

До48/ Зави си куде работи. В Фран. Майн е около 7000?>

47

Анонимен

преди 4 години

Защо,да се прибира в България?Да я тормозят ли?Че,тя в Германия си го прави доброволно без тормоз !

46

men

преди 4 години

До АнонименНе не е вярно, боклукчия е една от нах-добре платените професии, за неквалифициран кадър. 5000 евро е минимума на месец със всичките добавки.

45

Анонимен

преди 4 години

Падна берлинската стена. Борехме се за свободно емигриране на Запад.

44

Fallschirmspringer

преди 4 години

Като гледам снимката,се убеждавам,че това момиче няма да се занимава с астрофизика,електроника,програмиране,генетика,невро-хирургия и ред други професии за бОдали.За нея 8-ми клас се равнява на докторат по ядрена физика в Бъркли.Даже има твърде високо образование за дейностите, с които може да се занимава

43

бивш служител ДАНС

преди 4 години

До АнонименПасмината, която управлява България, няма контрол! Да, тук майката е права - как непълнолетна е минала паспортна и митническа проверка? Г-н измисления прокурор да се самосезира и да се направи проверка на митницата. В този случай всичко е наред, защото момичето е просто при приятеля си в Берлин. Но стотици момичета са изнасят по тази схема за проституция. Знам, че бизнесът на ГЕРБ са амфетите, но си мисля, че поне няма да опъват чадър над каналите за проституция

42

пияница мистик

преди 4 години

Получих едно писмо, и той Пенка...:))) Потърсете клипчето в Тубата с името "Нови ромски бисери от събарянето на незаконни сгради в Столипиново"

41

Анонимен

преди 4 години

Демек интегрирана се е вече сред ромеите, нищо чудно да са я уредили вече за социални помощи от поне 1000 Евро.. Отпишете я, и без това от снимката ми изглежда като умствено увредена

40

аналогия

преди 4 години

Животът в океана е по-добър, отколкото в локвата :) Животът си е неин.

39

Анонимен

преди 4 години

За справка боклукчия получава 3000 Евро месечно. Това е в класацията топ професии без образование. Майка й да се замисли, защо се е стигнало до тази ситуация и ти заниманат дни наред със семайни драми. Второ как непълнолетна минава ей така граница, значи всеки минава. Нали има контрол граничен.

38

Алооо

преди 4 години

До Анонимен 43Копанарки със светла кожа има колкото щеш.

37

Анонимен

преди 4 години

Защо да седи тук?За да и прережат гърлото?Бягай на далече, момиче, спасявай си живота и бъди щастлива.

36

айде чао

преди 4 години

Защо да се прибира, в Германия заработва добри пари и си ги делят със сутеньора и уж приятел.

35

Анонимен

преди 4 години

в Германия и боклуджията може да си купи къща в Берлин защото не му се налага да работи за великия *** чорбаджи връзкарски партийни . А, няма и миризливи чалгаджии на всичкото отгоре

34

От Берлин

преди 4 години

На тази възраст, момичетата са способни наистина да измислят страшни неща( лично преживял). Почнат ли по тази линия, смятай, че няма спиране с лъжите и манипулациите... Оставете я, да си е в Берлин - нека си научи урока!!!

33

факт

преди 4 години

Нямам думи..

32

ИванЗасмян

преди 4 години

Факт, че са готови да свалят гащите само и само да не работят нещо. Въобще не им минава през акъла колко лоши неща ще им се случат в последствие. Обществото е виновно, че толелира подобно самлунищожително поведение, но богатите дядовци трябва да има по какво да си харчат парите.

31

Анонимен

преди 4 години

До 32.Прав си.Мойта дъщеря се прибра след две години. Хубавото е че се прибра без ремаркета.Чанч от бачкане фиш 1900евро , чиста сума за получаване 1400... 500 евро удръжки за данъци.