40

Анонимен

преди 4 години

До ХЕКТОР МИХАЛИДИСРусия е освободила балкан (Гърция, България, Сърбия, Албания)А балкан винаги беше прос@##@κа на запад.

39

Анонимен

преди 4 години

Така е гърците се стреснаха от нас, каква сила ще сме с нашите 8 не много въоражени изтребители, след няколко години. Треперете гърци и турци.

38

Анонимен

преди 4 години

Еми ще купуват, не са като нас, с отворен *** към турчалията

37

Анонимен

преди 4 години

С над 150% дълг върху БВП какви превъзходства гонят, че и нови огромни разходи ще правят? Луда работа. Или някой има нужда да си субсидира военното производство и така уж "продава", а гърците, нали, "купували"... Накрая гърците задлъжняли с парите дето "платили", а ЕС им дал помощи та да не фалират... и щели да връщат, ама друг път...

36

Анонимен

преди 4 години

Русофобите са вредни за България.Един ден това ще стане ясно на всички българи.

35

Анонимен

преди 4 години

а наще осем бройки още ли са на чертожната дъска.Кога ще станаат готови.

34

Анонимен

преди 4 години

До StrikerЩе ми се да те страйкна по скъла, когато пишеш за сделката на срама, платена с мои пари, за които никой не ме е питал! А гърците май ще са първите, които ще опитат С-400 срещу F-35!

33

Анонимен

преди 4 години

до StrikerНе плюй по България защото и идея си нямаш каква мощ имаме. Това кой какви самолети си купил или танкове няма никакво значение. Това са играчки в сравнение с истинското оръжие и няма държава в Европа която да може да ни пипне. Дори турците не смеят.

32

До33

преди 4 години

Много нормална с32 пола:)

31

Striker

преди 4 години

Ехаа, съседите не си поплюват! Имат 100 Ф-16-ки, не стига, че ги модернизират, ами и Ф-35 взимат! Евала! А ние се чудим дали 8 пикливи бройки да вземем, при това последен модел на Ф-16! Супер смотано племе сме. Добре, че все пак и тези 8бр. ги взехме!

30

Хибридко Алкашев

преди 4 години

Ако Русия се бяха съгласили да бъдат окупирани от САЩ след загубата на Студената война, сега щяха да са една нормална и процъфтяваща държава. Такъв шанс идва само един път на 2-3 генерации.

29

Тайпи

преди 4 години

Молодец, бастър копче на С-400 бакалим работили ...

28

ХЕКТОР МИХАЛИДИС

преди 4 години

В МОМЕНТА САМО ИЗРАЕЛ И ЯПОНИЯ ОТДЕЛНО ОТ САЩ ИМАТ Ф-35 ПРИЕТИ ВЪВ ВВС ,, И ТО ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ БРОЙКИ.....А ДОРИ И Ю-КЕЙ НЯМАТ ОЩЕ ДАДЕНИ Ф-35 ОТ САЩ !!Гърция има пре-много самолети, танкове и дронове.. Имаме и РУСКИ ЗЕНИТНИ КОМПЛЕСКИ , ТОР И ПАНЦИР + С 300 .РОССИЯ ВИНАГИ Е НАРАВНО СЪС САЩ , ЗА НАС ГЪРЦИТЕ . РОССИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ПРИЯТЕЛ И ДУХОВЕН СТАРШИ ПАРТНИОР .

27

Манолски

преди 4 години

Гърците правят византийски номера

26

До атлантиците

преди 4 години

И в крайна сметка нормално е загубилите държави всв да имат някаква окупация, но в крайна сметка земи не са загубени, нито идентичност, я вижте с нато македонците как учат албанския

25

До27

преди 4 години

А след всв война гърците са искали от България като загубила страна земи, границата на Стара планина, но Сталин не дава, земи както знаете трудно се връщат та не разсъзждавайте ако тва, ако онова. Сърбия и те са искали западните покрайнини и шопско дори

24

Анонимен

преди 4 години

До21. Гърците неса били окупитани от СССР както България. Второ те изгониха комунистите си в България в края на шеисете. А Жиеков по заповед от СССР ги прие и им направи безплатно жилища и пожизнена пенсия. Второ Гърция1980г. влезна в ЕС. И пак Живков и даде пари и права на децата на тия гръцки комунисти да се върнат поживо и по здраво в Гърция.

23

До атлантиците

преди 4 години

То и нашите са модернизирани ф16, блок70, входА, етаж 3, ха, ха, ха както един колега писа:)))

22

До атлантиците

преди 4 години

И като гледате снимката от вчера :) нато и Русия правят проект за европа и се шегуват с това кой какво оръжие си е купил :)

21

До19

преди 4 години

Гърците като иде там американски президент и се чудят как да го запалят:), сега опитват друга тактика заради момента, но те имат даже такова предсказание на някакъв монах от Атон, че Русия ще ги спаси и си му вярват