120

шматка

преди 4 години

До 132Уфсъ си ти бате.Мислиш ли че от РВД са видели ракетата ще кажат.Иранците очакваха САЩ да удари 52 цели.Стояха настръхнали с пръст на спусъка и го натиснаха без да мислят.Сега прикриват следите

119

Анонимен

преди 4 години

Бе бой Иран миран и коват са там и толкос. Ше ми имат претенции ... те оше малко и за хора *** с е имат ухаххаха

118

ОПА!

преди 4 години

Още от предишния боинг над Донбас медиите тръбяха че буковете отнасят предницата на самолета-цел.А сега обяснете как отстреляната птичка- без глава се е обърнала и се е запътила обратно и как не е станала на конфети от хилядите поразяващи елемени?

117

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОвсикчо друго става за доводи но:"Украйна е бяла държава, производител на самолети и подръжката няма как да не е безупречна."е ненаучна фантастика...историята те опровергава.

116

Анонимен

преди 4 години

Който е гледал и слушал различни медии ще разбере, че манипулацията е в информацията. Особено тоя от Иран къде казва че самолета се расбил на летището. А на други кадъри се вижда как от еисоко се разпадат парчета след езрива на ракетата.

115

Сата НАТО

преди 4 години

Малки хибридни про стачета, в самолета е имало двама коскуджамити пилоти с над десетгодишен стаж + инструктор-пилот. 1. Все някой щеше да натисне бутона и да даде сигнал за бедствие. 2. Машината е практически нова. 3. Украйна е бяла държава, производител на самолети и подръжката няма как да не е безупречна. 4. Самата авиокомпания "Международни авиолинии на Украйна" за 30 години досега няма катастрофален инцидент. В политиката и особено в геополитиката случайности и съвпадения няма

114

Анонимен

преди 4 години

Абе оФФци!Как цялата наблюдателно-метереологично-НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА на летището не забеляза никаква такава ракета,а средствата за масово оглупяване в Територията и със сигурност в затъпялата до умопобъркване Украйна забелзаха това?!А еврейчетата от иСраел и ФАЩ потриват доволно ръце!Те единствени имат интерес от такъв "инцидент" - поредната им терористична операция!А оФФФци и в Територията и по света,бол!

113

Анонимен

преди 4 години

не беше ракета, а Новичок....а и Путин бил наблизо...

112

до 157

преди 4 години

Те всичките русoфилистици са подобни капацитети - не прави разлика м/у различни модели на 737, обаче ще ти начертае радиус на пръснатите отломки ахахахаха

111

Анонимен

преди 4 години

До 155Еха! Каза специалиста по авиационна криминалистика ...

110

Анонимен

преди 4 години

1. Това е вече ТРЕТА КАТАСТРОФА за една година на Боинг 737.2. Ако беше ударен от ракета във въздуха, отломките от самолета щяха да бъдат разпръснати на много по-обширен терен, а не както е в случая.

109

Анонимен

преди 4 години

Кой е производител на оръжието е едно, а кой го е купил и против кого го е използвал е друго!Ако някой прегази някого с Мерцедес или БМВ означава ли това, че производителят в лицето на Германия, носи пряката вина или вината все пак е на шофьора, който е управлявал автомобила, а може дори на пешеходеца който е пресякал на "червено"!!!А, защо е било позволено въобще излитането на самолета по време ракетния удар?

108

Анонимен

преди 4 години

До до БобиНад главата ти прелита самолет, който се забива в нивите на няколко километра от теб, но ти няма как да го забележиш, освен ако не си го свалил лично?Уаууууууу!

107

Анонимен

преди 4 години

...изстреляна от Камчатка!

106

до Боби

преди 4 години

Ясно, значи сепаратистите не свалили самолета, а се похвалили в интернет минути след падането му ей така. После обаче си признали, че са излъгали...Супер, точно ми пасвате на модела, видиш ли русофил да си признава лъжа 100% е свързано с оправдание...Той Путин оня ден каза, че СССР излъгал немците с пакта за приятелство Моло/тов-Рибентроп хахахахаа

105

Анонимен

преди 4 години

Връщал се е с опашката напред, това е най-новият хит във въздухоплаването.

104

Анонимен

преди 4 години

Може да е резултат от пукотевица между Ротенберг и Коломойски, да не са разделили нещо накрадено. Еврейска му работа, ама командерат Русия и Украина.

103

до 146

преди 4 години

я дай инфо къде пише, че се е връщал към летището? по първоначална информация не е имало дори сигнал от пилотите за проблем, камо ли да имат време да обръщат самолета.

102

Боби

преди 4 години

До до Боби"Демек се хвалиш без да знаеш кой го е свалил? А от къде тогава знаеха за сваления самолет изобщо?"Един обикновен пожар как смяташ от колко километра в селска местност се вижда? А специфичния пожар от самолет(горящите всевъзможни синтетики "гарнирани" с керосин и т.н.) а тътена при взрива във въздуха ако има такъв и тътена при падането на обломките на земята...Много рядко подобно нещо се пропуска.

101

Анонимен

преди 4 години

промиването на мозъци продалжаватова е първия самолет улучен от ръкета направил обратен завой и тръгнал към летището- и тя непремено е руска- и снарядите за градовете дето ги взимаха от сопотските заводи и ги даваха на игиловците в сирия бяха руски - само че произведени в българия