140

Анонимен

преди 4 години

Алоу, как е диванници? Гледам, че и от авиокатастрофи разбирате веч?! Що не вземете да се хванете на работа бе?

139

Анонимен

преди 4 години

Украинците са супер пропаднала нация, а ние ги гоним в това отношение...всичко това заради продажността.....не може тука да се набляга само на американския посланик, който вика и напътства боко....нашия ходи да отварят балкански поток, а америкаснкия посланик в същия ден му спретнала седянка...не може с подобна продажност, затова такива държави пропадат

138

Няма виновен

преди 4 години

Тия боинги са *** падат като врабчета що не си карат украинските самолети,а купуват *** на фащ.Те са еднодневки с проблемни двигатели.

137

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Обясненията на иранците за падането на самолета са лъжи ,скоро ще стане ясно всичко!Самолет на 3 години минал технически преглед преди 5дни няма начин да падне по техническа неизправност!,,Украйнски авиолинии" е държавна компания без нито един инцидент !"Ех умнико влез в сайта Aviation Safety Network и поразгледай информацията. Само за един месец назад с Б-737 семейството има 10 инцидента само иранския вярно е катастрофа с жертви

136

Боби

преди 4 години

До Сата НАТО"Ами всъщност не, защото:1. Украйна е производител на най-големият самолет в света2. Украйна продължава да конструира и произвежда нови типове самолети3. Украйна е производител на авиационни двигатели и има отлично подготвени специалисти, техници, а също така и летателен състав."1. Колко Украински самолети са произведени и продадени след 2014 година? - ъъъ няма2. РФ се отказа от Ан-124 и съсздава собствен нов тежеловоз кодово име Слон3. Произвежда двигатели по руски лиценз:-)

135

Анонимен

преди 4 години

Обясненията на иранците за падането на самолета са лъжи ,скоро ще стане ясно всичко!Самолет на 3 години минал технически преглед преди 5дни няма начин да падне по техническа неизправност!,,Украйнски авиолинии" е държавна компания без нито един инцидент !

134

Анонимен

преди 4 години

По време на иранския удар по американските бази,а и след това, цялото ПВО на Иран е било в пълна бойна готовност да отрази атака на US самолети и ракети.В близост до мястото на трагедията има поделение на ПВО !Няма начин самолет на 3години минал технически преглед преди 4дни да има повреда на двигател ,която да свали самолета!

133

Анонимен

преди 4 години

До гогоТози факнюз с "Тор" е фрицовско произведение! Ей, прав е бил Сталин, като е казал съветските войни да оплодят повече гретхени, та поколението да не мрази толкова руснаците!

132

Анонимен

преди 4 години

*** свалиха техен самальот, та иранците няма да свалят Украинския.

131

Анонимен

преди 4 години

Според мен самолета е бил леко в обхвата на балестичните ракети .Ракетата която е закачила леко единият двигател на случайно преминаващ самолет си е стигнала целта леко изкривена .Балистичните ракети се движат с много по висока скорост от самолета.Вижте кога е излетял самолета точно когато американските бази бяхапод обстрел . двигателя се самозапалва при драскотина от преминаваща случайно ракета или дрон.

130

Анонимен

преди 4 години

Иранците са гръмнали самолета. Има доказателства от разузнаването. Канадците съобщиха преди няколко часа. Само остава да се изясни дали е било по погрешка или нарочно.

129

Сата НАТО

преди 4 години

Историята опровергава тебе и другите руски лакеи, защото ако човек се разрови в десетките руски авиокатастрофи, ще види купища непрофесионализъм, пофигизм и откровен руски идиотизм, заради които са загинали хиляди и даже десетки хиляди хора. Докато при украинците това не се наблюдава

128

Сата НАТО

преди 4 години

всикчо друго става за доводи но:"Украйна е бяла държава, производител на самолети и подръжката няма как да не е безупречна."е ненаучна фантастика...историята те опровергава.-------Ами всъщност не, защото:1. Украйна е производител на най-големият самолет в света2. Украйна продължава да конструира и произвежда нови типове самолети3. Украйна е производител на авиационни двигатели и има отлично подготвени специалисти, техници, а също така и летателен състав.

127

Анонимен

преди 4 години

Руските роби сте болни хора!!!

126

Burzum

преди 4 години

Хихихи абе ще излезе накрая че Путин е дебнал около летището с тръбата на рамо!

125

Анонимен

преди 4 години

Що не кажете за дрона забелязан наблизо?

124

KOSTAS LINKE

преди 4 години

ИРАНСКИТЕ МАМУНИ СА ПУЦАЛИ СЪС ''СРЪБСКАТА ИЗНЕНАДА'' С-125...МУАХАХАКОЙТО ПОМНИ 27 МАРТ 1999 Г. ЗНАЕ ЗА КАКВО ГОВОРЯ .ИРАНЦИТЕ СА ПО-ЗЛЕ И ОТ АРАБИТЕ..МОЖЕ БИ САМО ТУРЦИТЕ СА НА ЕДИН АКЪЛ С ИРАНЦИТЕ .

123

Анонимен

преди 4 години

Украйна е най-пропадналата държава в Европа, което е много жалко за хората там. Искрено им съчувствам.

122

гого

преди 4 години

даа украинците продължавст с рекламата на руско ПВО. Болни мозъци

121

Анонимен

преди 4 години

Украйна е най-пропадналата държава в Европа, което е много жалко за хората там. Искрено им съчувствам.