7

Анонимен

преди 4 години

Европейското ТКЗС се разпада.

6

Анонимен

преди 4 години

Само двамата рижи палячовци от двата края на Атлантика са големи оптимисти за бъдещето на UK.

5

Анонимен

преди 4 години

След година тоя ухиления ще се крие от другия край на вратата зад гърба му от летящите камъни и яйца.

4

Анонимен

преди 4 години

Нещата ще загрубеят в края на годината, когато започнат реалните проблеми. Не знам на каква база е този оптимизъм? Реално не виждам какво повече постигна от Мей, освен че ще ускори скока в блатото. Нали хиляди неща, които трябваше да се договорят, все се отлагаха. След 31 декември всичко ще се стовари наново и ще трябват поне 4-5 години. Ако решат пък ирландци или шотландци да се отцепят, тогава ще се влезе в трета глуха.

3

Анонимен

преди 4 години

Аз не виждам нужда от някакви споразумения. Ако искат някакво по-специално отношение - плащат си милиардите и го получават. Колко много държави са без всякакви споразумения с ЕС и пак са си добре.

2

Анонимен

преди 4 години

Защо не ги оставят с твърд брекзит и да се оправят сами в живота.Ако ще им дават привилегии без да поемат задължения, да разтуряне есср и да закриване тази безсмислена кооперация.

1

Един

преди 4 години

Урсуло, като не можете да се споразумеете цялостно, от името на целия ЕС, ква е ползата от вас? Ако всеки член на ЕС сега трябва самостоятелно да се договаря с Великобритания, ква му е ползата от членството в ЕС? За вредите от членството не питам - те са ясни. Питам защо трябва да ви се наливат милиони за заплати, като сте толкова безполезни в най-добрия случай? Мерси!