31

Shark

преди 4 години

С кои влакове да пътуваме. С нашето БДЖ, с мръсни, допотопни вагони ли? Когато направят влаковете като в Германия, тогава ще се кача на влак. Колкото до задграничните пътувания, няма как да отпадне самолета, освен да прекарат ж.п линия до САЩ. А до Китай? Вие представяте ли си си през какви територии би минавал влак до Китай? Или обиколка през Сибир. Екзотично, да, ако не работиш и имаш време и пари за пилеене. Ами аз не бих го ползвал.

30

ТОР М1

преди 4 години

ПВО срещу пътнически Боинг - сатанинско!

29

Пътник

преди 4 години

Шведите се срамували от летене. А пък съм българка и не се срамувам. Изпращам щерката до Виена и хващам обратния влак от София до Пловдив. Докато пристигна, тя вече е кацнала. Пътуването не е глезотия, а средство за живот. Бизнес, образование, контакти, туризъм, приходи, идеи, всичко се движи по крилата на самолетите. Тази статия просто е поредната пропаганда срещу самолетните полети (най вече евтините). Уви за вас, ние не сме разглезени западняци, дето не могат да разберат кога ги лъжат.

28

Анонимен

преди 4 години

Влак -989 пътника >Самолет- максимум 600пътници за сметка на класата просто дърво без корен при инцидент.

27

Анонимен

преди 4 години

В съвременния свят много от пътуванията "по работа" биха могли да бъдат избегнати. А пътуванията на туристите в голямата си част са следствие от презадоволеност или илюзия за "личностно развитие" на емоционално незадоволени индивиди.

26

Канадец

преди 4 години

Като направят влака за Канада (дето едно време пееха НЛО в песента си Еь Канада) съм готов да се прикача от самолета на влака

25

майна

преди 4 години

фюрера също щадеше природата и превозваше евреите с влак.

24

Тодор Живков

преди 4 години

До Анонимен 29. Глупсоти, не чужденци, а нашите *** и престъпници унищожиха БДЖ. Нашите автобусни превозвачи стоят за това. Има много случаи на собственици на автобуси да са шефове в БДЖ.

23

Анонимен

преди 4 години

На теория може да има наземен транспорт, който да е бърз колкото самолетите. Технологии като маглев и хиперлуп. Но засега те са безумно скъпи. Може някога и да им дойде времето, но сега е рано.Той и парния двигател е изобретен още от Хирон Александрийски, но е забравен и преоткрит едва през 19 век.

22

Старият машинист

преди 4 години

ПЪТУВАХ с експреса от центъра на Лондон, през тунела под Ламанша, до центъра на Париж- 500 км за 2 ч. и 20 мин.Със самолет времето за пътуване е по-малко, но трябва да се прибави времето от центъра на Лондон до летището, както и времето от летището до цетъра на Париж.

21

Анонимен

преди 4 години

"Прекален светец и Богу не е драг"

20

Анонимен

преди 4 години

"Да пътуваш по земя е дълго и скъпо, но щади природата"Ами оставяйте тогава влаковете и тръгвайте пеш, пак ще е дълго, ама ще ви щади и порфейла и природата, дерзайте! Колкото до нас, нормалните, ние ще ползваме най-удачният транспорт в зависимост от нуждите ни, към това се числи и пътуването със самолет.

19

Анонимен

преди 4 години

Най-големият замърсител в световен мащан САЩ се изтегли от климатичната сделка, след което някой полуиди от е решил да обяснява на България, че трябва да се срамува от пътуването със самолет хахахха

18

Анонимен

преди 4 години

Не ме е срам да летя, защото ние нямаме железници. Дядо ми имаше каруца, но конят попадна в графата защита на животните ...

17

Анонимен

преди 4 години

С влак е много по удобно и приятно особено когато нее на сегашното БДЖ. Редовно пътувах с влак до източна германия в командировка по бай Тошово време. Свалях си мацета напивахме се във вагон ресторанта и правехме се,кс. Откакто ни докараха свободата и демокрацията нема влакове нема ресторанти нема мацки. Но пък има Мутренски бухалки и Мутренски управници.

16

Анонимен

преди 4 години

"Кой знае сега какво има в шведските влакове!!! Сигурно плувни басейни?"Разбира се, в момента шведските влакове имат плажове и море, паркове за отдих и условия за ски и зимен туризъм.

15

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

след като Затрият Ядрената Индустрия, от Брюксел искат и Авио-индустрията да заличат, така успешно научно-техническият прогрес на Белият човес ще Бъде заличен и подарен на новите му Господари от Изток и на Китайската Комунистическа Империя на Император Си!

14

Анонимен

преди 4 години

Това, което жалките ни аматьорски медии не могат да разберат, че на световната карта на глобалните замърсители, България е една плюнка в океана.Да ми внемяваш срам и вина за вредните емисии е меко казано смешно.

13

човек

преди 4 години

До: номер 14Та мисълта ми беше, да си я довърша, това беше преди много, много години. Десетилетия.Кой знае сега какво има в шведските влакове!!! Сигурно плувни басейни? Не съм ходил наскоро та не знам. Но си струва! Само нашите влакове са по-зле от времето на дядо Йоцо...

12

човек

преди 4 години

До: номер 14Така е, напълно правилно казваш!Аз съм се возил на влак в Швеция, още през далечната 1990 г., когато Саддам Хюсеин нападна Кувейт!Та да споделя: Освен че във влака всичко беше като в самолет - имаше климатик, със дюзи за управление на въздуха на всяка отделна седалка, имаше и автомати за кафе, закуски и т.н., имаше нещо като детска градина, може би детски кът е по-точно, малък кът в един ъгъл с дивани за родителите и килимче с играчки, кубчета и прочие за децата...