5

Пинокио

преди 4 години

Та кой е транспортен министър? Май най-големия разбирач? Ама от какво разбира никой не знае.

4

Ичиргу боила

преди 4 години

ХОРА Българи. Живея в едно от селата в тази област. България е обречена. Под 6 милиона сме. 2 милиона са в София. 3 по останалите градове и курорти. Под 400000 жители сме по селата. За да живееш на село трябва да си много богат. Да имаш поне три коли. На месец за гориво по 1000 лева и много свободно време. Имам две деца които учат в Пазарджик. Господата управляващи се кълнат че ще съживяват селските райони. Долна лъжа. Управляват ни продажни *** без чест и достойнство. Ние се топим. Убиват н.

3

Анонимен

преди 4 години

Общините да си вземат нови автобуси по европрограми и да изгонят некадърните частни спекуланти и далавераджии.Частникът е лош стопанин и постоянно иска да краде от държавата и общината.

2

Анонимен

преди 4 години

И къде е тук държавата питам аз? Все за печалби говорите, ама има сектори, които няма как да са печеливиши...Като в Дивия Запад сме...

1

Анонимен

преди 4 години

Нормално е силно печелищите линии да компецират непечелищите по този начин превозвачи те са на печалба защото имам силно печелищи линии и са социални спонсори, но този баланс не е лесен особено когато има на моя човек му да най печелищото и не го натоварва с други задължения.