34

Нищо ново

преди 4 години

До Въпрос към ***?: Дежурният гербаджийски *** пак е извадил копи/пейста. Има -няма връзка с темата, е без значение. Нито това, че е публикувано хиляда пъти.А на виновните за водната криза трябва да се потърси отговорност. И това е една от задачите на опозицията.

33

Курнеля

преди 4 години

До Въпрос към ***?Така е защото съм капиталистка, но политическата ми стратегия е да го играя пред народа уж съм социалистка :) Имам си цял екип едри бизнесмени, които ми помагат и накрая делим. Учили сме се как се правят предизборни кампании и други такива важни неща!!

32

Въпрос към Курнелия?

преди 4 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

31

Анонимен

преди 4 години

Няма протест да не е яхнат от някоя комуноидна истеричка; Гешев отряза Нинова, червеният й кмет - също, сега остава и горките протестъри да се разбягат, като я видят - ами то само медиите й останаха. Двамцата с Грипен Ветов са като чалга-кифли - търчат като вихрогони към всяка камера и микрофон под път и над път.Само че на Нова година народът си спира телевизорите, като се покаже погрибалният агент с надгробното слово, а при *** си сменят канала, та нещо май и с медиите не става...

30

Анонимен

преди 4 години

Всички партии без изключение са креатури на стария апарат и дс и докато не си отидат от политическата сцена, ще си останем на дъното. Четете биографиите. Нужни са ново поколение политици!!! Иначе сме в Параграф 22.

29

ох боже

преди 4 години

едно е да може да яхва пожара на мъжете, друго е да яхва протестта на Народа

28

Анонимен

преди 4 години

Нинова не е фактор.Прави се на опозиция.БСП е в съюз с ГЕРБ.

27

някой си

преди 4 години

грозно е на гърба на човешка трагедия да градиш политика.

26

Анонимен

преди 4 години

Да бе хич не политизират.то друго не правите. Чакате само нещо и да плюете. Сякаш вие, ще оправите нещо :) сополи

25

Престъпен тандем

преди 4 години

Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?

24

Анонимен

преди 4 години

За 30 години в тоя град можеха да си оправят водопровода. Но те на работа в София. А парите по прогтамите в касата на БСП.

23

Анонимен

преди 4 години

Има над 200 незаконни частни ВЕЦа скъпа другарко Нинова.Я попитай Кирчо Добрев чии са те.Има сума ти приватизирани язовири повече от 20 години ,чии са те?

22

Анонимен

преди 4 години

Политически перникчани са върло червени. В Местната власт доверие нямат. Всички са свързани в някаква зависимост. В битово положение са крадливи, завистливи и мързеливи.

21

Willi

преди 4 години

Колко *** трябва да е човек да вярва на тия доказали се алчни и крадливи комунисти!!!???На всички ни е ясно че ако ги върнем на власт пак ще ни спрат кранчето и ще ни блокират проектите!

20

До23 от 19

преди 4 години

Не избирателите да дадат шанс на бсп, а партията да даде шанс на профеционалисти си. А те са втора политическа сила шанс им е даден от страна на българския избиратели.

19

Помня

преди 4 години

До Анонимен 19 Че ние три пъти давахме шанс на БСП и видяхме каква я свършиха.Хайде да не настъпваме мотиката за четвърти път , че много боли.

18

до 17

преди 4 години

"свестен социалист" това е оксиморон (стилистична фигура, която представлява съчетаванеи свързване на взаимно изключващи се понятия и думи като " демократичната левица" или "БСП за България" )

17

Я па я..!

преди 4 години

Борисов им даде по 8 лева да си затвори устата , ама не би.

16

хахахаха

преди 4 години

Не можа да разбереш,че си антипатична,вече никой не иска,някой да обикяля,размахва листа и врещи,хората искат да се работи,ако не знаеш значението на думичката, г-жа Импексова,има тълковен речник!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Кметът на Перник е от бсп но определено се зае сериозно с проблемите там, и не набърква политически си пристрастия в решаването на текущите проблеми, а това означава че бсп имат кадри от професионалисти. Просто трябва да им дадат шанс на тях, и да се изчисти от непрофеоналните си кадри които ламтят за власт. Потенциални има но не се използва.