12

Анонимен

преди 4 години

А ВЕЦа къде е в схемата? Нека покаже публично документи за дните и часовете в които е работил този ВЕЦ колко ток е произвел и колко пари са преведени.

11

Ив

преди 4 години

Същият министър да обясни, защо след като през септември се е знаело, че язовира е почти празен чак сега си отваря устата. Това е предизборен заговор СРЕЩУ народа. Народният съд ще отсъди СКОРО! Този път не чрез избори, а със сопи.

10

skatelite

преди 4 години

Нено и от тоалетната като излезе, пак ще намери кого друг да обвини, че е с...ал вместо него.

9

реалист

преди 4 години

Разбира се , че ВиК е основен виновник, а не държавата начело, на която стои Шайката. Перник да се молят да не хванат големи студове, защото ще замръзне и малкото вода в язовира и режима ще престане, защото няма да има вода в язовира.

8

ЦЯЛ ПЕРНИК

преди 4 години

да се организира и да застане под прозорците на ТИКВАТА. ОН разбира само от това. Да викат ОСТАВКА и да му чукат по прозорците с "малки" камъчета

7

Анонимен

преди 4 години

Виновните са посочени ред е на ГешеФтов да ги окове така де кой друг да е.

6

Цвъцко Хапартаментов

преди 4 години

А тоя дебелосерковец ?

5

Анонимен

преди 4 години

Нено лъже! Той е бил наясно със състоянието на язовира, всеки месец се е подписвал под документи. Отделно от ВиК Перник са го предопредили изрично, но нали идваха избори (които ГЕРБ все пак загубиха в Перник), решиха нищо да не правят. Нено е човекът, който остави цял български град без вода!

4

МОЖЕ БИ

преди 4 години

виновни са пак комунистите, че преди 60 г са построили фабрики, язовири и в частност Стомана Перник, а сега трябва Тиквеничетата поне да контролират КОЙ източва водата, а не да пишат басни за 60% загуба...

3

Чичето

преди 4 години

ВиК Перник е с 51% държавно участие. А принципалът е МРРБ.Следователно - виновни са чиновниците от МРРБ и най-много - министърът. А още по-виновен е този, който е назначил такъв некадърен (но пък послушен и удобен) министър!

2

ПАК ВИНОВНИ

преди 4 години

някой друг, а не алчността на другарите нови капиталисти от Стомана Перник. Но пък там редовно са гласували за ТИКВАТА и са им били "спонсори"

1

Ельоменат

преди 4 години

Няма такива наглеци като този индивид и Аврамова. Аз ли трябва да ги контролирам бе лешник? В панделката заедно с онази овца и двамата.