32

Един от Северозапада

преди 4 години

А вие да не си помислите, че друг е виновен? ВиК Перник е виновно за източването на всички празни язовири, в страната, а и не само. Австралийците за това горят-ВиК Перник им е източило водата!!!......Седи си Иванчо в селската кръчва, и чува глашатая да бие барабанчето и чете съобщение:-Попа жени трите си дъщери, млади, хубави, работни и девствени и трите, търси им кандидати!!!-Абе, на барабанчето ли да вярвам, или на оная си работа? -почесал се учудено Иванчо по главата....

31

Винаги

преди 4 години

друг е виновен, само че, в бюжета за 2019 имаше заделени и УСВОЕНИ 500 мил за язовирите.Кво стана, кой и как ги прилапа знаем, ама и по-лошо е, язовирите нямат вода.Ако питам Бивол ще ми каже, че край язовирите се построиха (или се изкупиха ВЕЦовете) за да може да се захранват с вода за в бъдеще.

30

Гарантирано от Герб

преди 4 години

А най-виновна е чистачката в ВиК Перник.

29

Тошо

преди 4 години

А каква е основната цел в дейността на ВиК....?Да управлява процеса на водоподаване....и как го прави.....къде е водата......а има ли процес на управление въобще.....а кой носи отговорност ...въпросите са повече от отговорите, май!

28

Отвратен

преди 4 години

Може ли някой да обясни , защо държавата дава милиони, след като цената на водата се повишава с обяснението, че се налагат инвестиции за подмяна на тръбите. И какво стана с онези 34 милиона, които Лилето Павлова като министър, каза че са заделени за язовир Студена преди 2 години? Трябва да има наказателно преследване, а не обяснения. Министърът знаел от есента и какво е правил до сега? Той е първият виновник и след това ВИК Перник.

27

Анонимен

преди 4 години

До ШопоМислим Гонзо че го отнесе, на Пена и е се тая

26

Анонимен

преди 4 години

2016-та бяха отделени 32 милиона лева за рехабилитацията на мрежата и язовира. Кой гепи парите ?

25

Анонимен

преди 4 години

И защо няма проект за Перник? Нали и кметът, и управителят на ВиК-Перник бяха от "ковачницата на кадри" ГЕРБ? Ти защо не си си контролирал ресора? Би трябвало да ги подпомагаш, а не да излизаш и да сочиш други за несвършената от теб и калинките ти работа, само защото е засмърдяло !

24

ПЕРНИК

преди 4 години

Що говориш глупости, бе папагал? Какво се политизира? Беше ясно още юни месец, но *** от ГРОБ не предприеха действия. Чакаха да се "размине", за да не загубят изборите. Сега док Ушков седи като наакан и кима с глава....Разписвал си като селски кмет, количествата вода, които следва да излизат от язовира. Всеки месец!. Загубите са от кражба на вода от Стомана, която сме плащали всеки месец. Съд за теб, Лилето, Верчето, Люсако, котараците и с-е.

23

Шопо

преди 4 години

Я даже знам кой от ВиК Перник че бъде наказан !!! Пена чистачката !!!

22

защо

преди 4 години

"в случая с Перник е, че единственият ползвател на язовира е ВиК и ние получаваме информация и заявки от него. През септември още беше ясно, че водата ще стигне до края на годината, коментира министърътАко Камето не е допуснала грешка в цитираното, питам- кои сме "ние"? Ако "през септември още беше ясно" тези " ние" какво направиха?

21

ира

преди 4 години

Задния двор на Европа е България - заводи- цехчета за европейски отпадъци иначе ако ги слушаш имаме напредък и всичко е ок ама за наша сметка с мръсен въздух и без вда това е политиката на гербда ви е честито това избрано за 3-ти път правителство

20

Анонимен

преди 4 години

Божке ле........и ние се смееме на украината, но тя си има ДОКАЗАН , ИСТИНСКИ КЛОУН, който да я управлява!!! Нашите явно са по-зле!

19

Виновни са ВиК

преди 4 години

Ок, дотук добре. Това на всички е ясно.Кого осъдихте?

18

Анонимен

преди 4 години

Като правят ток защо непрекъснато вдигат цената му?

17

На пазар

преди 4 години

Освен дежурните заподозряни Станишев и Орешарски вече има нов ВиК Перник.Въпроса е КОЙ му *** у гащите?

16

48

преди 4 години

Toчно така бившвата кметица Царовска от ГЕРБ няма вина...виновен е Станишев!!!

15

България!?

преди 4 години

Една безнадеждна история!

14

ТиК

преди 4 години

Министърът би трябвало да е запознат с най новите хидрогеоложки(и пещерни) изследвания, които недвусмислено показват, че ако се затапи чешмата в Банкя, ще избие в Перник.Освен това путиливизора се оказаха редица експерти, като обясниха надълго и нашироко, че режима е следствие на климатичните промени, глобалното затопляне и Грета Тунберг.

13

Димо Ненов

преди 4 години

Каза, че за режима в Перник е виновен Орешарски, а отпадъците от Италия в Плевен са законни! точка